Er fylden i dine kinder ikke hvad den har været? - Cosmo Laser

Er fylden i dine kinder ikke hvad den har været?

Har du istedet fået mere volumen nede siden af munden?

Og er dine linjer nu blevet til dybe rynker?

 

Hvis du kan nikke genkendende til det, så læs med.

 

 

For i dag jeg vil tage dig, som er 50+, i hånden og vejlede dig i, hvordan du på aller bedste vis opnår et friskere og mere opløftet udseende med en Skin tightening. Uden kirurgi.

 

Allerførst vil jeg lige skynde mig at pointere, at jo længere tid du har udskudt forebyggelse og opretholdelse af din huds kollagenniveau, jo sværere er det at opnå et optimalt resultat med laser- og injektionsbehandling i denne alder.

Alderstegn hos 50+

Hudens kollagenniveau er nu mangelfuldt og ses i form af manglende glød, slaphed og i mange tilfælde også “hamsterkinder”, hvor volumen fra “æblekinderne” nu mere sidder nede ved siden af munden.

skin tightening

Fedtpuderne på kinderne har delt sig, og det giver et lidt “fladere” udseende. Mundvigene er nedadgående og der ses tydelige fordybninger ved linjen fra næsekant til munden.

Samtidigt er de mimiske linjer i panden, mellem brynene og ved siden af øjnene blevet dybere og mere tydelige.

Anbefalede behandlinger til dig, der er 50+

 

3 x Skin Tightening + supplerende hudpleje
For at få mest mulig fasthed tilbage i huden, vil jeg anbefale den hudopstrammende laserbehandling på underansigt, hals og bryst. Behandlingen aktiverer kollagenet og elasthinet i huden.

 

Behandlingen er desuden FDA-godkendt og yderst effektiv til udskydelse af aldringsprocessen. (I øvrigt, så er en FDA-godkendelse den højeste godkendelse, der kan gives, inden for Lægemiddelstyrelsen!).

Skin Tightening

Start med et forløb á tre behandlinger med fire ugers mellemrum. For at vedligeholde kollagenniveauet, og altså fastheden i din hud, anbefaler jeg at du får en opfølgende behandling 1-2 gange om året.

Supplér med Youth-serien fra iS Clinical, som indeholder aktive ingredienser, der bl.a. stimulerer hudens kollagenniveau. Du kan få vejledning i denne veldokumenterede og effektive serie af din behandler.

4 ml. filler
For at få fylde og løft tilbage i dit ansigt, vil jeg anbefale fillerbehandling af kindben, mundvige og nasolabial (linjen fra næsekant til mund).

 

4 områder Botox
Botox er verdens mest populære rynkebehandling, og det er der en årsag til. Meget kan være svært at “forbedre”, når først skaden er sket, men
 
Botox er et yderst effektivt middel mod mimiske rynker.

 

Botoxbehandling smilerynker

Det får musklen til at slappe af og derved rynken til at glatte sig ud.

Til din alder vil jeg anbefale Botox-behandling i panden, mellem brynene, ved smilerynkerne og et brynløft for et optimalt resultat. Det afhænger dog af genetik, samt hvordan du igennem årene har brugt din mimik.

Din behandler vejleder dig i, hvilke områder du har behov for, så vi opretholder et naturligt udseende.

Book en gratis konsultation

Har du rundet de 50 år, og ønsker du at opnå et mere frisk og opløftet udseende uden at skulle under kniven? Så book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil I få en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 

Ha’ en smuk dag!

 

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser