Slip af med de irriterende rygerynker ved hjælp af Botox

Tobaksrygning er den enkeltfaktor, der har den største negative indflydelse på danskernes helbred og skader ikke kun lungerne. Der er nemlig rigtig mange sygdomme, der er forårsaget af rygning.

Udover risikoen for at blive alvorligt syg af at ryge, er det heller ikke sundt for huden og mange får rynker ved munden af at ryge. Når man får rygerynker, kommer man ofte til at se ældre ud, end man egentlig er. Så hvorfor ikke blive den allerbedste udgave af dig selv og få en rygerynker behandling med Botox, så du kan slippe af med de kedelige rynker ved munden.

Hvordan virker behandling af rygerynker med Botox?

En rygerynker behandling med Botox virker ved, at musklerne bliver forhindret i at trække sig sammen. På denne måde slapper musklerne af og rynkerne bliver reduceret, da huden får fred og ro til at blive repareret, når der netop er mindre aktivitet omkring munden.

De vigtigste fordele ved rygerynker behandling er altså at:

 • Du kommer til at se yngre ud, når rynker ved munden reduceres.
 • Du slipper for at se sur og tvær ud, som mange med rygerynker desværre gør.
 • Du kommer til at se en tydelig "rygerynker før og efter forskel" og bliver den bedste udgave af dig selv.

Hos Cosmo udføres din rygerynker behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel.

Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.

Reducér dine rygerynker med en Botox behandling

Hvis du døjer med rygerynker, og ønsker at få dem reduceret, så book en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første rygerynker behandling hos en af vores hudlæger. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Rygerynker før og efter billede

Rygerynker før og efter billede

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Inden din første Botox behandling skal du deltage i en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores hudlæger, som vil informere dig om behandlingsprocessen.

Der er krav om 48 timers betænkningstid før behandlingen fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Under din botox behandling

Expand FAQ

Selve Botox behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler som forårsager tandkødssmil.

Botox behandlingen er smertefri og hurtigt overstået.

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Når du har fået lavet Botox, kan du godt forvente, at der vil opstå let rødme eller hævelse, som aftager hurtigt. I nogle tilfælde kan der også opstå let blåfarvning i huden, men dette er en normal reaktion.

For at forebygge infektion er det vigtigt, at du ikke berører området og anvender makeup eller cremer de første timer efter.

Desuden bør man undgå fiskeolie, Treo, Ipren og Kodimagnyl i et døgn efter behandlingen.

Resultaterne kan variere og i nogle tilfælde kan der være behov for en touch-up for at finjustere effekten af behandlingen.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Botox her >>

 • Bekymringsrynke

  Hvis du er træt af din bekymringsrynke mellem brynene, som gør, at du ser træt, sur eller gammel ud, så kan vi hjælpe dig. Cosmo Laser kan nemlig reducere din bekymringsrynke effektivt med Botox.

 • Øjenbrynsløft

  Forny dit udseende og bekæmp synglige tegn på træthed med et Botox øjenbrynsløft. Denne enkle behandling løfter øjenbrynene og giver dig et mere åbent og levende ansigt, hvilket medfører til, at du vil se friskere ud igen.

 • Panderynker

  Panderynker sætter sig som tidens fodspor, men kan blive et problem, når de ikke stemmer overens med, hvordan vi føler os indeni. Med Botox bliver disse rynker effektivt minimeret og der skabes et mere harmonisk udtryk i dit ansigt.

 • Rynker øjne

  Charmerende som de kan være, kan smilerynker også være uvelkomne, især når de ikke afspejler ens ungdommelige indre. Med Botox kan disse rynker reduceres og give et mere friskere og yngre udseende.

 • Næserynker

  Rynkerne omkring næsen bliver tydeligere med alderens fremgang og kan ændre dit udseende betragteligt. En Botox-behandling kan heldigvis udglatte disse rynker og genoprette dit udseendes friskhed.

 • Tandkødssmil

  Lad ikke et tandkødssmil stjæle den store glæde ved at smile. Hvis du er ked af dit gummy smile kan en simpel Botox-behandling gøre en stor forskel for dit smil, så du kan nyde hvert grin uden at skulle tænke over, hvordan du ser ud.

 • Reduktion af tyggemuskel

  Nogle kvinder oplever, at deres kraftige tyggemuskler giver dem et mere mandligt ansigtsudtryk. Dette kan dog korrigeres med Botox, som kan reducere musklernes omfang og gøre ansigtslinjerne finere og hermed skabe et mere feminint look.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO