Hårfjerning på ben

Der findes mange forskellige metoder til at fjerne uønskede hår på benene. Men på trods af de mange muligheder, kan hårfjerning på benene være en stor hovedpine og til gene for mange kvinder. Men hårfjerning på ben kan både være tidskrævende og medvirke til irritation, rødme og indgroede hår.

Hos Cosmo bruger vi en såkaldt Alexandritlaser og ND:Yag til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår på benene. Dette gør, at vi kan fjerne uønskede hår på benene på alle hudtyper, så længe hårene er mørke. Jo mørkere og grovere hårene er, jo bedre resultat kan der opnås ved fjernelse af uønskede hår på ben. Man kan desværre endnu ikke fjerne lyse, grå eller røde hår med laserhårfjerning.

Hvordan virker permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning er yderst populært, og er med til at hjælpe mange mennesker af med tidskrævende barbering og de følgegener, der kommer af regelmæssig barbering såsom røde knopper, irriteret hud og indgroede hår.

Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase under behandlingen. Ved fjernelse af uønsket hårvækst på ben med laser, ødelægges hårsækken ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.

Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 70 % – hvilket faktisk er mere end det lyder – og som regel er de resterende hår blevet meget tynde og fine. Skulle du få et par enkelte hår med årene, som kræver behandling, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende laserbehandling.

Hurtig og effektiv hårfjerning med udstyr af højeste kvalitet

Hos Cosmo Laser anvender vi udstyr af højeste kvalitet. Vi behandler med GentleMax fra Candela, som er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning. Vi benytter en såkaldt Alexandritlaser og ND:Yag til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår permanent. 

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med mørke, uønskede hår på ben, så book en gratis og uforpligtende konsultation i permanent hårfjerning i din foretrukne klinik. Her kan du få vurderet, om du er kandidat til at få udført permanent hårfjerning, samt stille alle dine spørgsmål til din behandler, som er uddannet kosmetisk sygeplejerske. Bemærk at vi ikke kan behandle lyse, grå og røde hår.

BOOK HER
  • Overlæbe

  • To mænd og en kvinde hopper i vandet

    Bikinilinje

  • Kvinder sidder udenfor og kigger til siden

    Ansigt

  • Mand er på vej til at hoppe ned i vandet

    Ryg

Før og efter billeder af permanent hårfjerning

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Sådan foregår behandlingen

Expand FAQ

Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. For at hårsækken kan ødelægges, skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår, som er vækstfasen, men det estimeres, at kun 5 % af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Sådan er successraten

Expand FAQ

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du finder tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 6-12 laserbehandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.

Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70 % med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion på helt op til 95 %.

Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse, grå eller røde hår.

Før din behandling

Expand FAQ

Ved din konsultation vil sygeplejersken tage stilling til, om vi kan tilbyde dig behandling. Behandlingsforløbet differentieres i forhold til hudtype og lokalisation.

En forudsætning for at opnå det bedste resultat er, at huden er så bleg som muligt. Der må derfor ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandlingen, ligesom behandlingsområdet ikke må udsættes for UV stråler (sollys og solarium) 4 uger før behandlingen.

For at give laseren de optimale forhold til at komme ned og ødelægge hårsækken, skal man ved fremmøde være glatbarberet i de områder, hvor man skal have behandling. Vi anbefaler, at dette gøres aftenen før behandlingen. Der må ikke epileres, bruges pincet eller voksbehandles i områderne 6 uger før behandlingen, fordi laseren behandler de hårsække, der indeholder et hårstrå.

Overholdes dette ikke er behandlingerne ineffektive. I behandlingsperioden må du gerne barbere dig med en skraber.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under din behandling

Expand FAQ

Behandlingen føles som en varm, stikkende og prikkende fornemmelse i huden, men vil for de færreste være forbundet med smerte. De fleste beskriver det som mild til moderat ubehag. Intimområdet kan for de fleste være mere sensitivt, men ubehaget er forbigående og mærkes kun i øjeblikket hvor laserlyset. Huden nedkøles med kold luft under behandlingen. Huden nedkøles med kold luft under behandlingen.

Efter din behandling

Expand FAQ

Der kan forekomme en let rødme af huden, og der kan være hævelse omkring de enkelte hårstrå ligesom ved gåsehud. Dette er almindeligt og tilsigtet, og forsvinder i løbet af nogle timer. Nogle kan have glæde af at påsmøre en beroligende creme uden parfume, samt nedkøle det behandlede område med en ispose. Begge dele kan tilbydes efter behandlingen.

Du kan fortsat se alle hårene efter behandlingen, disse skal først falde ud af den inaktiverede hårsæk. Efter 2-3 uger vil man derfor opleve, at man begynder at ”fælde”, hvorefter man har en periode uden hår, før der kommer nye hår op i den aktive fase. Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen.

Man kan med fordel tjekke op på effekten af behandlingen ved 2 uger efter behandling at tage fat i 5-10 hår med en pincet, og se om hårene sidder løst og falder ud, eller om de sidder fast. En tilbagemelding på dette tjek til ens behandlere, kan tilsikre en optimal effekt gennem hele behandlingsforløbet. Det er afgørende, at huden i behandlingsområdet ikke udsættes for sol 4 uger efter behandlingen, og det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 30.

Hvad vores kunder siger

Rigtig god oplevelse med permanent hårfjerning. Sødt personale. Jeg var tryg hele vejen igennem og glæder mig allerede til mit næste besøg.

Jeanne

En lille historie: Jeg ringede ind for at høre om deres permanente hårfjerning og fik allerede en konsultationstid dagen efter, fordi jeg ønskede at komme hurtigst muligt igang. Der var ellers fuldt booket, men de "ville lige se hvad de kunne gøre". Allerede efter konsultationen kl. 20 dagen efter, gav de mig tid til behandling samme dag kl. 22, da jeg boede lige ved siden af, og da de vidste, at jeg ønskede at nå så mange behandlinger inden sommer som muligt. De efterkommer virkelig ens behov. Tusinde tak!

Natasha Bendsen

Har lige haft min første laserbehandling (hårfjerning) på klinikken i København. En helt igennem fantastisk oplevelse! Var super nervøs, men min behandler var så sød og fik mig til at slappe af med det samme :) Nu bliver de næste behandlinger intet problem og føler mig i trygge hænder :)

Leah Schøn Jäger Skou

Fantastisk oplevelse! Permanent hårfjerning er bare en gave for os kvinder!

Alisa

Klart anbefalelsesværdig. Rigtig rar og behagelig service. Har haft god effekt af mine behandlinger (hårfjerning) og hvis jeg bliver i tvivl om noget eller ikke føler 100% effekt, så retter de søde sygeplejersker behandlingen så den passer til mig.

Sine

God service, professionelt og tillidsfuldt.
Jeg er i gang med permanent hårfjerning, som jeg ind til videre kun kan anbefale. Det er professionel service og jeg kan mærke at de går efter det perfekte resultat og ikke kun vil sælge flere behandlinger! Jeg kan varmt anbefaler Cosmo Laser i Aarhus :)

Anne

Det bedste valg!
Som studerende på SU, så vil man gerne værne om sine penge og bruge dem “fornuftigt” - de fleste vil måske fravælge kosmetiske behandlinger som f.eks. permanent hårfjerning. Vælger man så alligevel at bruge pengene, så håber man selvfølgelig på at opnå et tilfredsstillende resultat, samtidig med at man føler sig tryk ved personalet og under selve behandlingen. Det bedste valg jeg har taget, var at starte behandling hos Cosmo Laser. Er rigtig glad for det resultat jeg har opnået, og personalet er altid super smilende og dejligt imødekommende. Jeg føler mig altid hørt og godt vejledt i valg af behandlinger. Har f.eks. været til gratis konsultation ang. Velashape, men efter en ærlig samtale med en sygeplejerske, blev vi enige om at jeg nok ikke behøvede den behandling. Så rigtig dejligt at føle sig hørt, og uden at man bliver presset til en potentiel unødvendig behandling.

Pernille

Perm. hårfjerning, super god oplevelse!
Jeg havde en super oplevelse med Olga i dag med permanent hårfjerning. Hun var professionel og grundig. Jeg følte mig sikker og komfortabel hele vejen igennem og hun kunne svare på alle mine spørgsmål og vejlede mig igennem oplevelsen. Er så glad for Cosmo Laser KBH! :)

Dina Ring

Velinformere kunden og det giver tryghed.
Jeg har besøgt Cosmo laser nogle gange da jeg har et forløb med laserfjerning og fra jeg træder ind til at jeg gå igen bliver jeg mødt af et smilende og summende atmosfære af et personale som er stolte af deres fag og informere om hele forløbet før/under/efter intet spørgsmål er forkert (indstilling) Til alle mænd der går med ønsket om en forbedring eller forkælelse tøv ikke Cosmo laser får min varmeste anbefaling.

Niklas Søgaard-Pedersen

Prisgaranti

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning med tilsvarende udstyr (IPL, SHR og lign. teknologier ej omfattet). Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter købet er udført.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN