Fjern pigmentpletter med laser

Elsker du livet udendørs om sommeren? Måske har du solbadet lidt ekstra, måske endda udeladt solcremen eller været storforbruger af solarie. Det kan desværre give nogle skader i ansigtet og på huden, som også synes med det blotte øje, og det er jo rigtig ærgerligt. 

Heldigvis kan vi hos Cosmo Laser hjælpe dig med at få en pænere hud igen og fjerne mange af dine pigmentpletter/solpletter.

Vi tilbyder også en lang række andre hudforyngende behandlinger, som f.eks. Cosmelan og arreduktion til at opnå den fineste og glatteste hud.


Sol er godt for mange ting, men ikke for din hud

Solen er livsgivende for mennesker, og lyset er vigtigt for dit humør og din krops evne til at producere D-vitamin. Men et liv i sol og vind sætter sit præg på din hud. 
Den tynde, fine hud i ansigtet kan se helt skjoldet og uregelmæssig ud af pigmentforandringer eller aldersforandringer – som om den er blevet slidt eller ældet på bare en enkelt sæson.
De fleste kender disse forandringer som pigmentpletter. Lad os bare blive enige om, at det ville da være rart at slippe for dem og få en fin og ensartet hudtone igen, ikke sandt?

Fjernelse af pigmentpletter - Få en fin og ensartet hud igen

Mange af vores kunder fortæller, at pigment laserbehandling for fjernelse af pigmentpletter eller mørke plamager, giver dem så pæn en hud, at tung foundation bliver overflødig. De kan i stedet nøjes med en god dagcreme, som både har UVA og UVB filter. Et godt råd er f.eks. IS Clinical’s Eclipse 50+ solcreme, der både forebygger, genopbygger og beskytter din hud mod de skadelige stråler. Hvorfor ikke nyde solens skønne og varme stråler samtidigt med, at du passer på din smukke hud?

Lad os hjælpe dig – book en gratis konsultation i dag.

Bliv fri for pigmentpletter

I denne video, kan du møde Helena, der får fjernet sine pigmentforandringer.

Hos Cosmo bliver du altid behandlet af en specialuddannet kosmetisk sygeplejerske.

Bliv 10 år yngre. Diskret og effektiv anti-age behandling mod pigmentpletter

Det sker for alle mennesker. Vi bliver ældre. Solens UV-stråler og hudens naturlige aldring forårsager efterhånden pigmentforandringer, pigmentpletter og generelt en mere ujævn hudtone. 
De mest udsatte områder er ansigtet, hænderne og brystet, hvor aldringstegnene først opstår i form af pigmentfejl, pigmentforandringer (pigmentpletter), fregner, leverpletter og solskader. Du kan også få pigmentforandringer på mere diffuse områder på kroppen i form af brune skjolder.
Det er disse små markeringer af din alder, Cosmo fjerner for dig. Fjernelse af pigmentforandringer skaber et mere ungdommeligt og frisk udseende.
Så glæd dig – for det virker. Ganske få behandlinger kan få dig til at se langt yngre ud.

Hvorfor får vi pigmentpletter med alderen?

Aldersforandringer eller pigmentforandringer opstår, fordi din krops aldring og solens UV-påvirkning forårsager en overproduktion af melanin i forbindelse med hudens produktion af farve. 
Overskuddet ses på din hud i form af mørke plamager, pigmentforandringer eller pigmentsamlinger. Det er farvestoffets tendens til ophobning som Cosmos laserbehandlinger bremser og udbedrer.

Hvad kan jeg selv gøre for at undgå flere pigmentpletter?

Der er mange ting, som du ikke kan ændre på i form af kroppens aldring, men når det kommer til pigmentforandringer, er der faktisk håb. 
Hvis du vil undgå at få for mange pigmentforandringer i ansigtet f.eks., så skal du først og fremmest undgå solforbrænding. Det er så dejligt at være i solen og nyde de varme stråler, men det er utroligt vigtigt, at du bruger solbeskyttelse, hvis du vil undgå pigmentforandringer. Du kan med fordel opnå beskyttelse mod solen i form af dagcremer med UV-beskyttelse og solcreme med en høj faktor. 
Du skal gå efter at finde cremer, som både beskytter mod UVA- og UVB stråler 

 Hvis du bruger rigtig meget solcreme, kan dine pigmentforandringer faktisk også blive reduceret over tid.

BOOK GRATIS KONSULTATION

Før og efter

Bliv klogere på behandlingen her

Før din behandling

Expand FAQ

Inden behandlingsforløbet kan opstartes, skal patienten forbi til vurdering hos hudlæge, således at uhensigtsmæssige forandringer i huden kan opfanges før eventuelt behandlingsforløb.

Forud for din behandling, må det behandlende område nemlig ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden på behandlingsstedet skal være intakt, og du må derfor ikke have nogen infektioner, sår eller irritation.

Under din behandling

Expand FAQ

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Lyset fra laseren opsuges af den overskydende farve i huden. Behandlingen mærkes som varme prik i huden.

Behandlingen er ikke smertefuld, men kan føles ubehagelig.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter din behandling vil pigmentforandringerne fremtræde endnu mørkere, og din hud vil derfor fremstå ”plettet”. Pletterne aftager i løbet af 4-8 dage, hvorefter din hud bliver lys, vital og ensartet igen. Du er meget velkommen til at bruge cremer og makeup i denne periode.

Vi anbefaler, at du undgår varme på det behandlede område i nogle dage efter din behandling, såsom sauna, massage eller sport. Du må heller ikke peele huden i de efterfølgende 5 dage.

Derudover er det afgørende, at du bruger solcreme med minimum faktor 30 hver dag i mindst 4 uger – gerne længere. Solcremen kan du lægge under din makeup. Vigtigst af alt er, at du ikke udsætter din hud for sol i minimum 4 uger efter din behandling. Skal du på skiferie eller solferie, skal der gå minimum 8-16 uger. Efterlever du ikke det, så vil det have indflydelse på dit resultat.

Dit resultat kan med stor fordel holdes ved lige med effektive hudpleje produkter, som har en lysnende effekt. Spørg gerne din sygeplejerske til råds.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling, så vi kan udskyde din behandling.

Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser. Ved forbrænding eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer

Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande, behandler vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer

– Graviditet

– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud

– En fortid med keloid ardannelse

– Blodfortyndende behandling

– Epilepsi, som ikke er velbehandlet

– Blødersygdom/hæmofil

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Skin Rejuvenation her >>

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se vores priser på pigment behandlinger her

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Ansigt 2.500 kr. 1.875 kr.
Kinder 1.000 kr. 750 kr.
Næse 1.000 kr. 750 kr.
Pande 1.000 kr. 750 kr.
Overlæbe 1.000 kr. 750 kr.
Hage 1.000 kr. 750 kr.
Hals 2.000 kr. 1.500 kr.
Bryst 2.000 kr. 1.500 kr.
Begge håndrygge 1.500 kr. 1.125 kr.
Kinder + næse 1.500 kr. 1.125 kr.
Enkelte pletter 900 kr. 675 kr.
Ansigt + hals 3.500 kr. 2.625 kr.
Ansigt, hals + bryst 4.500 kr. 3.375 kr.
Tilkøb - Profhilo 2 ml. 3.500 kr. 2.625 kr.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver enanmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!