Fjern pigmentpletter med laser

Elsker du livet udendørs om sommeren? Måske har du solbadet lidt ekstra, udeladt solcremen eller været storforbruger af solarie. Det kan desværre give nogle skader i ansigtet og på huden, som også ses med det blotte øje og det er jo rigtig ærgerligt. 

Heldigvis kan vi hos Cosmo Laser hjælpe dig med at få en pænere hud igen og fjerne mange af dine pigmentpletter/solpletter.

Vi tilbyder også en lang række andre hudforyngende behandlinger, som f.eks. Cosmelan og arreduktion til at opnå den fineste og glatteste hud.

Sol er godt for mange ting, men ikke for din hud

Solen er livsgivende for mennesker og lyset er vigtigt for dit humør og din krops evne til at producere D-vitamin. Men et liv i sol og vind sætter sit præg på din hud. 

Den tynde, fine hud i ansigtet kan se helt skjoldet og uregelmæssig ud af pigmentforandringer eller aldersforandringer – som om den er blevet slidt eller ældet på bare en enkelt sæson.

De fleste kender disse forandringer som pigmentpletter, men lad os bare blive enige om, at det ville være rart at slippe for dem og få en fin og ensartet hudtone igen.

Fjernelse af pigmentpletter - Få en fin og ensartet hud igen

Mange af vores kunder fortæller, at pigment laserbehandling for fjernelse af pigmentpletter eller mørke plamager, giver dem så pæn en hud, at tung foundation bliver overflødig. De kan i stedet nøjes med en god dagcreme, som både har UVA og UVB filter. Et godt råd er f.eks. IS Clinical’s Eclipse 50+ solcreme, der både forebygger, genopbygger og beskytter din hud mod de skadelige stråler. Hvorfor ikke nyde solens skønne og varme stråler samtidigt med, at du passer på din smukke hud?

Lad os hjælpe dig – book en gratis konsultation i dag.

Bliv fri for pigmentpletter

I denne video, kan du møde Helena, der får fjernet sine pigmentforandringer.

Bliv 10 år yngre - Diskret og effektiv anti-age behandling mod pigmentpletter

Det sker for alle mennesker. Vi bliver ældre. Solens UV-stråler og hudens naturlige aldring forårsager efterhånden pigmentforandringer, pigmentpletter og generelt en mere ujævn hudtone. 

De mest udsatte områder er ansigtet, hænderne og brystet, hvor aldringstegnene først opstår i form af pigmentfejl, pigmentforandringer (pigmentpletter), fregner, leverpletter og solskader. Du kan også få pigmentforandringer på mere diffuse områder på kroppen i form af brune skjolder.

Det er disse små markeringer af din alder, som Cosmo fjerner for dig. Fjernelse af pigmentforandringer skaber nemlig et mere ungdommeligt og frisk udseende. Der skal kun ganske få behandlinger til for at få dig til at se langt yngre ud.


Hvorfor får vi pigmentpletter med alderen?

Aldersforandringer eller pigmentforandringer opstår, fordi din krops aldring og solens UV-påvirkning forårsager en overproduktion af melanin i forbindelse med hudens produktion af farve. 

Overskuddet ses på din hud i form af mørke plamager, pigmentforandringer eller pigmentsamlinger. Det er farvestoffets tendens til ophobning som Cosmos laserbehandlinger bremser og udbedrer.

Hvad kan jeg selv gøre for at undgå flere pigmentpletter?

Der er mange ting, som du ikke kan ændre på i form af kroppens aldring, men når det kommer til pigmentforandringer, er der faktisk håb. 

Hvis du vil undgå at få for mange pigmentforandringer f.eks. i ansigtet, skal du først og fremmest undgå solforbrænding. Det er så dejligt at være i solen og nyde de varme stråler, men det er utrolig vigtigt, at du bruger solbeskyttelse, hvis du vil undgå pigmentforandringer.

Du kan med fordel opnå beskyttelse mod solen i form af dagcremer med UV-beskyttelse og solcreme med en høj faktor. Du skal gå efter at finde cremer, som både beskytter mod UVA- og UVB stråler 

Hvis du bruger rigtig meget solcreme, kan dine pigmentforandringer faktisk også blive reduceret over tid.

BOOK GRATIS KONSULTATION

Før og efter billeder

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen her

Før din behandling

Expand FAQ

Inden behandlingsforløbet kan opstartes, skal patienten forbi til vurdering hos hudlæge, således at uhensigtsmæssige forandringer i huden kan opfanges før eventuelt behandlingsforløb.

En forudsætning for at opnå det bedste resultat er, at huden er så bleg om muligt. Der må derfor ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandlingen, ligesom behandlingsområdet ikke må udsættes for UV stråler (sollys og solarium) 4 uger før behandlingen.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes, før en behandling kan påbegyndes.

Under din behandling

Expand FAQ

Huden afrenses og der påføres efterfølgende en speciel gel, der beskytter huden og optimerer overførslen af lysenergien til huden i de behandlingskrævende områder.

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden, og der vil forekomme skarpe lysglimt, dine øjne vil være beskyttet af særlige eye pads og vil derfor ikke blive påvirket af lyset. I visse områder kan det være lettere ubehageligt, men de fleste angiver, at behandlingen bare føles som en varm “prikken” i huden.

Efter din behandling

Expand FAQ

Huden vil efter behandlingen føles varm og der kan forekomme let ubehag i det behandlede område, som kan vare et par timer. Herudover vil huden være rød og der kan være let hævelse de efterfølgende dage.

Det er nødvendigt med nedkøling af huden, hvorfor du efter behandlingen får isposer til at køle behandlingsområdet med, samt ekstra du kan bruge og genbruge hjemme ved at komme den i fryseren igen, når den er tøet op.

Hudtonen vil ofte fremtræde mørkere og mere ujævn umiddelbart efter behandlingen. Der kan komme kaffegrums lignende pletter, som vil svinde igen i løbet af 1-2 uger. Dette er en tilsigtet reaktion. Herefter fremstår huden hos de fleste lysere og mere ensartet. Behandlingen stimulerer også hudens egen kollagenproduktion, så du opnår en bedre vitalitet i huden over de følgende måneder.

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret. Undgå at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling i 4-5 dage efter behandlingen. Det er afgørende, at huden i behandlingsområdet ikke udsættes for sol 4 uger efter behandlingen, og det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 50.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Skin Rejuvenation her >>

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se vores priser på pigment behandlinger her

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Ansigt 2.500 kr. 1.875 kr.
Kinder 1.000 kr. 750 kr.
Næse 1.000 kr. 750 kr.
Pande 1.000 kr. 750 kr.
Overlæbe 1.000 kr. 750 kr.
Hage 1.000 kr. 750 kr.
Hals 2.000 kr. 1.500 kr.
Bryst 2.000 kr. 1.500 kr.
Begge håndrygge 1.500 kr. 1.125 kr.
Kinder + næse 1.500 kr. 1.125 kr.
Enkelte pletter 900 kr. 675 kr.
Ansigt + hals 3.500 kr. 2.625 kr.
Ansigt, hals + bryst 4.500 kr. 3.375 kr.
Tilkøb - Profhilo 2 ml. 3.500 kr. 2.625 kr.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver enanmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!