Laser hårfjerning

Hos Cosmo Laser tilbyder vi permanent hårfjerning for mænd og kvinder, og vi kan behandle stort set alle områder af kroppen. Laser til hårfjerning er yderst populært, og er med til at hjælpe mange mennesker for tidskrævende barbering og andre gener.

Med hårfjerning medfølger der gener, der kommer af regelmæssig barbering såsom problemer med røde knopper, irriteret hud og indgroede hår. Hertil kommer den økonomiske udgift til dyre skrabere og miljøpåvirkningen som følge af skrabere set over et helt liv. 

Årsagerne til, at du ønsker permanent hårfjerning, kan være vidt forskellige. Vi ved dog, at permanent hårfjerning er en af de behandlinger, som alle bliver enormt glade for, når de er færdigbehandlet.

Mange kvinder oplever med alderen at få mørke hår i f.eks. ansigtet og synes, at det kan være hæmmende i deres dagligdag. Dette kan også skyldes hormonel ubalance eller PCOS. Det er helt almindeligt at få mørke hår, men langt de fleste vil helst være fri for at skulle vokse, barbere eller benytte en epillator til at fjerne hår i ansigtet eller andre steder på kroppen.

Med permanent hårfjerning slipper du for stubbe, røde knopper, indgroede hår og ikke mindst besværet.

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Hurtig og effektiv laserhårfjerning med udstyr af højeste kvalitet

Hos Cosmo Laser anvender vi udstyr af højeste kvalitet. Vi behandler med GentleMax fra Candela, som er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning. Vi benytter en såkaldt Alexandritlaser og ND:Yag til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår permanent. 

Vi har aktivt valgt at benytte laser, frem for IPL, da laser udsender et mere målrettet lys, og derfor er mere effektiv på den enkelte hårrod, samt kan anvendes på alle hudtyper. Med denne nye laserteknologi gør det mindre ondt at få lavet permanent hårfjerning, fordi den anvender en nedkølende teknologi, der gør behandlingen langt mere behagelig end de fleste ellers har været vant til. Derudover er den lynhurtig, fordi der ikke skal anvendes gel under behandlingen længere.

Hvordan virker permanent hårfjerning med laser?

Mange spørger; Permanent hårfjerning – virker det? Det korte svar er JA (heldigvis).

Permanent hårfjerning virker dog kun på mørkere hår, og derfor skal man heller ikke vente med at gå i gang til hårene bliver grå/lyse. Vi kan fjerne både grovere og finere hår med vores laserteknologi, og effekten ses bedst på de groveste hår.

Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase. Hårsækken bliver ødelagt ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.

Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet typisk opleve en reduktion på op til 70-90%. 

Skulle du få et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende laserbehandling.

Du vil også opleve, at de hår, der endnu ikke er ramt, vil vokse langsommere jo flere behandlinger, du har været igennem. Ligeledes vil du efter de første par behandlinger opleve hårfrie perioder efter behandlingen. På den måde får du også en umiddelbar effekt, mens du venter på det permanente resultat.

BLIV HÅRFRI MED PERMANENT HÅRFJERNING

Hvilken type hårfjerning er bedst til dig?

Måske har du overvejet, om du selv skulle prøve en laserbehandling til hårfjerning derhjemme med udstyr, som du har købt i diverse onlineshops og fysiske forhandlere. Vi vil ikke anbefale disse udstyr, hvis du ønsker et varigt resultat. De kan godt virke hæmmende på din hårvækst, men bliver aldrig et permanent resultat.

En effektiv og sikker laserbehandling opnår du kun hos specialuddannet personale, der har noget præcist kvalitetsudstyr, der kræver viden og erfaring at benytte optimalt. Det er denne viden og erfaring, du betaler for hos os. Vi har erfaring med permanent hårfjerning siden 2009 og over 70.000 behandlinger bag os som tryghed for dig, der overvejer at påbegynde et forløb med permanent hårfjerning.

Behandlingsguide af områder

Det kan være svært at gennemskue, hvad de områder, du ønsker at få behandlet, egentlig indebærer. Derfor har vi lavet nogle små illustrationer, der forklarer, hvor nogle af de områder, vi oftest modtager spørgsmål omkring, er. Forhåbentligt gør de det nemmere at udpege, hvilke områder du skal vælge. Er du stadig i tvivl, eller er der et område, som vi ikke har fået illustreret, så er du velkommen til at skrive til os her.

Vi behandler som sagt nærmest hele kroppen, men der er nogle særlige områder på kroppen, hvor det er meget populært at få lavet en permanent hårfjerning med laser. Se listen nedenfor.

Permanent hårfjerning i ansigt

Hårfjerning overlæben - Hår på overlæben kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Du føler dig måske af æstetiske årsager nødsaget til at fjerne hår med pincet eller en skraber. Udover at det tager tid og er irriterende, kan det også genere huden. Hos Cosmo bruger vi en præcis og effektiv laser til skånsomt at fjerne hår på overlæben.

Permanent hårfjerning i intimområde

Hårfjerning bikinilinjen - Røde knopper, indgroede hår, irritation i huden. Kært barn har mange navne, men ikke desto mindre er det gener, som de fleste oplever at få, når de barberer sig i bikinilinjen. Det kan du undgå ved at få laserbehandling. Ved fjernelse af uønsket hårvækst i bikinilinjen med laser ødelægges hårsækken ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Du skal derfor ikke være nervøs for, at laseren skader den omkringliggende hud.

Permanent hårfjerning på benene

Hårfjerning ben - Hår på benene er nok det område på kroppen, som - især kvinder - bruger rigtig meget tid på at fjerne. Der findes ikke noget mere lækkert end et par friske, nybarberede ben, hvor hårene ikke stikker og benene føles som silke. Desværre bruger man ret lang tid på at barbere ben eller epillere hårene væk. Og ofte vokser hårene ud igen hurtigt. Yderligere er det ret svært at undgå både knopper og indgroede hår, når man barberer sine ben, lige meget hvor nænsom man er.

Effektiv laserbehandling til hårfjerning af ben hjælper dig med alle disse ting. Hvis du ikke ønsker at få permanent hårfjerning på hele benet, behøver du ikke det. Nogle er mest generet af uønsket hårvækst på bestemte områder af lårene. Se illustrationen her.

Permanent hårfjerning på ryggen

Hårfjerning ryggen - Mange mænd (og nogle kvinder) døjer med uønsket hårvækst på ryggen. Dette kan være til stor personlig gene, og kan i nogle tilfælde desværre også gå udover livskvaliteten hos disse mennesker, eksempelvis som at tage trøjen af på stranden eller efter træning. Man kan forsøge at fjerne hår på ryggen med barbering eller voks, men disse metoder vil enten få hårene til at komme meget hurtigt og strittende tilbage, eller kan medvirke til irritation, rødme eller indgroede hår. Se nogle af de populære områder at få fjernet uønsket hår på ryggen her.

Uanset hvor du ønsker at få fjernet hår henne, tager vi altid en snak med dig omkring dine behov og forventninger. Dette gør vi både ved vores gratis konsultation og til selve behandlingen.

BOOK GRATIS KONSULTATION

Før og efter billeder af permanent hårfjerning

Bliv klogere på behandlingen

Sådan foregår behandlingen

Expand FAQ

Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. For at hårsækken kan ødelægges, skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår, som er vækstfasen, men det estimeres, at kun 5% af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Sådan er successraten

Expand FAQ

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du finder tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 6-12 laserbehandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.

Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70% med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion på helt op til 95 %.

Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse, grå eller røde hår. Forhør dig evt. nærmere hos vores kosmetiske sygeplejersker omkring andre behandlingsmuligheder for lyse og røde hår.

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling er det afgørende, at du ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden og mellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding.

Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, hvis din hud er for mørk. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen.

I perioderne imellem behandlingerne, er du velkommen til at barbere dig med en skraber. Men du må hverken bruge pincet eller få foretaget voksbehandling.

Under din behandling

Expand FAQ

Permanent hårfjerning med GentleLase kan godt mærkes, men er ikke ubehagelig, som man kender det fra andre typer permanent hårfjerning. Når det kan mærkes, føles det mere som en let stikken i huden, men dette er meget kortvarigt.

Der vil i forbindelse med konsultationen være mulighed for at mærke, hvordan behandlingen føles.

Efter din behandling

Expand FAQ

Din hud kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Nogle kan have glæde af efterbehandling med salve/creme. Du kan se alle hårene efter behandlingen, så de forsvinder ikke med det samme. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr. døgn. Resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes 2-3 måneder efter behandlingen.

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 4 uger efter. Du bør ikke skrabe hårene det første døgn for at undgå for meget irritation i huden.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og med en let hævelse omkring de enkelte hårstrå. Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå, hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk.

Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Generelle kontraindikationer (forhold der taler imod behandling)

– Kræft, specielt hudkræft

– Graviditet og amning

– Brug af antibiotika mod uren hud

– Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde

– Ikke-kontrolleret diabetes

– Tendens til keloid-ardannelse

– Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser

– Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling)

– Epilepsi

– Fortid med blødningskoagulopathies – hvis du er bløder

– Pacemaker

Hvad vores kunder siger

"Rigtig god oplevelse med permanent hårfjerning. Sødt personale. Jeg var tryg hele vejen igennem og glæder mig allerede til mit næste besøg."

Jeanne

"En lille historie: Jeg ringede ind
for at høre om deres permanente hårfjerning og fik allerede en konsultationstid dagen efter, fordi jeg ønskede at komme hurtigst muligt igang. Der var ellers fuldt booket, men de "ville lige se hvad de kunne gøre". Allerede efter konsultationen kl. 20 dagen efter, gav de mig tid til behandling samme dag kl. 22, da jeg boede lige ved siden af, og da de vidste, at jeg ønskede at
nå så mange behandlinger inden sommer som muligt. De efterkommer virkelig ens behov. Tusinde tak!"

Natasha Bendsen

"Har lige haft min første laserbehandling (hårfjerning) på klinikken i København. En helt igennem fantastisk oplevelse!
Var super nervøs, men min behandler var så sød og fik mig til at slappe af med det samme :) Nu bliver de næste behandlinger intet problem og føler mig i trygge hænder :)"

Leah Schøn Jäger Skou

"Fantastisk oplevelse! Permanent hårfjerning er bare en gave for os
kvinder!"

Alisa

"Super tilfreds hver gang! Kan virkelig anbefales! Har fået mange forskellige behandlinger hos Cosmo gennem årene - fx fjernet tatovering med laser, hårfjerning med laser, ansigtsbehandlinger, VelaShape mm. Er super tilfreds hver gang og kommer altid igen :-)"

"Klart anbefalelsesværdig. Rigtig rar og behagelig service. Har haft god effekt af mine behandlinger (hårfjerning) og hvis jeg bliver i tvivl om noget eller ikke føler 100% effekt, så retter de søde sygeplejersker behandlingen så den passer til mig."

Sine

"God service, professionelt og tillidsfuldt.Jeg er i gang med permanent hårfjerning, som jeg
ind til videre kun kan anbefale. Det er professionel service og jeg kan mærke at de går efter det perfekte resultat og ikke kun vil sælge flere behandlinger! Jeg kan varmt anbefaler Cosmo Laser i Aarhus :)"

Anne

"Det bedste valg!Som studerende på SU, så vil man gerne værne om sine penge og bruge dem
“fornuftigt” - de fleste vil måske fravælge kosmetiske behandlinger som f.eks. permanent hårfjerning. Vælger man så alligevel at bruge pengene, så håber man selvfølgelig på at opnå et tilfredsstillende resultat, samtidig med at man føler sig tryk ved personalet og under selve behandlingen. Det bedste valg jeg har taget, var at starte behandling hos Cosmo Laser. Er rigtig glad for det resultat jeg har opnået, og personalet er altid super
smilende og dejligt imødekommende. Jeg føler mig altid hørt og godt vejledt i valg af behandlinger. Har f.eks. været til gratis konsultation ang. Velashape, men efter en ærlig samtale med en sygeplejerske, blev vi enige om at jeg nok ikke behøvede den behandling. Så rigtig dejligt at føle sig hørt, og uden at man bliver presset til en potentiel unødvendig behandling."

Pernille

"Perm. hårfjerning, super god oplevelse! Jeg havde en super oplevelse med Olga i dag med permanent hårfjerning. Hun var
professionel og grundig. Jeg følte mig sikker og komfortabel hele vejen igennem og hun kunne svare på alle mine spørgsmål og vejlede mig igennem oplevelsen. Er så glad for Cosmo Laser KBH! :)"

Dina Ring

Ofte stillede spørgsmål til vores læge

Kan jeg få fjernet hårene mellem mine øjenbryn?

Expand FAQ

Vi har mange kunder, der får fjernet hårene mellem deres bryn. Her kan du læse svar og spørgsmål fra en kunde, der ønskede at vide mere om at få fjernet hårene mellem sine øjenbryn.

Gør behandlingen med permanent hårfjerning ondt?

Expand FAQ

Ubehaget forbundet med permanent hårfjerning afhænger rigtig meget af, hvor på kroppen du bliver behandlet. Nogle områder er langt mere sensitive end andre.

Eksempelvis er du meget følsom i ansigtet og ved intime områder, hvor behandlingen godt kan gøre ondt. Ubehaget er dog midlertidigt og forsvinder så snart, at din behandling er overstået. 

Sygeplejersken gør sig altid meget umage, med at skabe den bedst mulige oplevelse for dig.

Udsagnet ”man må lide for skønheden” gør sig gældende for de fleste, når det gælder om hårfjerning, til gengæld siger 9 ud af 10 personer, at det er det hele værd!

Hvor mange behandlinger med permanent hårfjerning skal jeg have?

Expand FAQ

Du skal regne med at gennemgå mellem 6-10 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum, for at få et permanent resultat. Årsagen til, at en enkelt behandling ikke er nok, er fordi, dine hår skiftevis befinder sig i forskellige faser.

Laseren kan kun fjerne hår, som befinder sig i vækstfasen, så derfor er flere behandlinger nødvendigt for at ramme alle hårene. Når du kommer til behandlingen, skal du være nybarberet og mellem dine behandlinger, er du mere end velkommen til at barbere dig som du plejer.

Dette har ikke nogen negativ virkning på resultatet. Mellem hver behandling vil du opleve, at du får færre hår og de bliver tyndere og finere.

Kan man fjerne lyse hår med laser?

Expand FAQ

Nej, det kan man desværre ikke. For at skabe de optimale betingelser for laseren, skal dine hår være mørke og kraftige. Samtidig skal din hud være så lys som muligt. 

Det er derfor vigtigt, at du ikke har fået sol i 4 uger før din behandling.

Grunden til, at laseren ikke kan fjerne lyse hår, er fordi lyset og varmen fra laseren absorberes i hårstråets pigment (farve), som er med til at lede lys og varme videre ned til hårsækken, så den ødelægges.

Du må ikke være for mørk i huden ved din behandling, da laseren hermed ikke vil være i stand til at skelne mellem farven i dit hår og i din hud. Derfor er efteråret og vinteren, hvor din hud er lys, det optimale tidspunkt at starte dit forløb på.

Kommer hårene aldrig tilbage igen?

Expand FAQ

Som udgangspunkt nej. Når først laseren har ødelagt dine hårsække, kan de umiddelbart ikke komme tilbage. Der er dog en enkelt udtagelse; hormonforandringer.

Større hormonforandringer såsom graviditet, PCO eller anvendelse af hormonfremmende prævention, kan have en negativ indvirkning på dit resultat og fremme din hårvækst igen.

Får mænd permanent hårfjerning?

Expand FAQ

Vi har mange mænd, der får fjernet hår permanent. Populære områder er bl.a. ryg, skuldre, nakke, skæg, mave og bryst.

Du kan læse mere her og se en video, hvor en af vores kunder, Mark, fortæller hvorfor det er vigtigt for ham at få permanent hårfjerning.

Hvilke metoder findes der til hårfjerning?

Expand FAQ

Der er mange muligheder når det kommer til hårfjerning, alle med forskellige fordele, ulemper og holdbarhed. Læs med i vores blogindlæg, hvor vi beskriver 8 metoder til hårfjerning.

Kan permanent hårfjerning hjælpe mig af med indgroede hår?

Expand FAQ

Permanent hårfjerning kan være en god løsning til at slippe af med indgroede hår og røde knopper. Læs mere i vores blogindlæg, hvor vi skriver om, hvordan og hvorfor indgroede hår opstår og hvad man kan gøre ved det. Læs mere om indgroede hår.

Er jeg kandidat til at få permanent hårfjerning?

Expand FAQ

Er du i tvivl om permanent hårfjerning er noget for dig, så læs med i vores blogindlæg. Vi har lavet en lille quiz, hvor du kan finde ud af om du er kandidat til at få permanent hårfjerning.

Er permanent hårfjerning virkelig permanent?

Expand FAQ

Selvom verdens populæreste laserbehandling hedder permanent hårfjerning, garanterer det ikke, at du bliver 100 % hårfri. Så det kan være lidt forvirrende, hvorfor behandlingen betegnes som ‘permanent’. 

Læs mere i vores blogindlæg, "er permanent hårfjerning virkelig permanent" og bliv klogere.

 • Overlæbe

 • Bikinilinje

  Bikinilinje

 • Ansigt

  Ansigt

 • Ben

  Ben

 • Ryg

Se alle vores priser på permanent hårfjerning her

Nedenstående priser er normalpriser pr. gang. Ved køb af 2 (eller flere) områder, får du 50 % rabat på de billigste områder. For at din rabat er gældende, er det et krav, at du får lavet minimum 2 områder på samme behandlingstidspunkt. Køb permanent hårfjerning her!

Under vores populære pakker ser du her priserne efter de 50 % på de billigste områder allerede er trukket fra:

Område Pris
POPULÆRE PAKKER -
Hele ben 3.000 kr.
Hele ben, brazil, armhule 4.750 kr.
Halve ben, brazil, armhule 2.750 kr.
Brazil, armhule 1.250 kr.
Overlæbe, hage 750 kr.
Ryg, skuldre, nakke 2.750 kr.
Mave, bryst 1.500 kr.
Ryg, skuldre, nakke, mave, bryst 3.750 kr.
Hel krop (K) uden skuldre og ryg 4.000 kr.
Hel krop (M) 5.000 kr.
- -
ANSIGT -
Hele ansigtet 1.000 kr.
Underansigt/fuldskæg 1.000 kr.
Hovedbund 1.000 kr.
Overlæbe 500 kr.
Hage 500 kr.
Kinder 500 kr.
Bakkenbarter 500 kr.
Øre 500 kr.
- -
UNDERKROP -
Bikinilinje (m/k) 500 kr.
Tanga (m/k) 1.000 kr.
Brazil (m/k) 1.000 kr.
Halve ben 2.000 kr.
Baglår 1.000 kr.
Inderlår 1.000 kr.
Baller 1.000 kr.
Fødder 500 kr.
- -
OVERKROP -
Armhuler 500 kr.
Hals 500 kr.
Nakke 500 kr.
Lænd 500 kr.
Navlelinje 500 kr.
Brystvorter/omkring vorte 500 kr.
Mellem bryst 500 kr.
Bryst 1.000 kr.
Mave 1.000 kr.
Overarme 1.000 kr.
Underarme 1.000 kr.
Ryg 2.000 kr.
Halv ryg 1.000 kr.
Skuldre 1.000 kr.
Hænder 500 kr.

Prisgaranti

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning med tilsvarende udstyr (IPL, SHR og lign. teknologier ej omfattet). Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter købet er udført.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

Køb nu, betal senere med viabill

Vil du gerne købe din behandling med permanent hårfjerning nu, men har du først råd om nogle måneder eller skal du først lige til at spare op? Så har vi et samarbejde med Viabill, som kan være den helt rette løsning for dig.

Med Viabill kan du nemlig dele din betaling op i ti rater. Hvis du f.eks. lige nu mangler 2.000 kr. til din behandling, kan du låne dem uden gebyr og helt rentefrit. Du afbetaler blot på dit køb hver måned.

Hvis du har behov for at låne mere end de 2.000 kr. kan du oprette en kreditaftale på op til 10.000 kr. via Viabill. Med denne løsning skal du betale 29 kr. om måneden samt afbetalingen på dit køb med renter oveni.

For at betale med Viabill skal du blot vælge Viabill som betaling, når du afslutter dit køb ligesom, når man vælger betaling med dankort eller MobilePay.

Hvad siger vores kunder om vores permanent hårfjerning med laser?

Lige nu har vi en score på 4,8 på Trustpilot, som vi er meget stolte af! 
Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.