Sig farvel til uønsket hårvækst en gang for alle!

Se vores korte video for at få svar på alle dine spørgsmål om permanent hårfjerning.

Her dækker vi alt fra processen i et behandlingsforløb til vores avancerede teknologi, og hvordan du opnår de bedste resultater.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Sikker og smertefri behandling

Vi går meget op i kvalitet og sikkerhed hos Cosmo Laser, derfor er alle vores behandlere uddannede kosmetiske sygeplejersker og vi bruger det bedste udstyr på markedet til behandlingen.

9 ud af 10 kunder oplever behandlingen som smertefri grundet den effektive køling af huden under behandlingen.

‍‍Giv dig selv friheden af glat hud uden de daglige gener ved barbering eller voksning.

GentleMax - The "Gold standard"

Vores avancerede laserteknologi fra Candela tilbyder en sikker og behagelig oplevelse og er egnet til alle hudtyper.

Den har et indbygget nedkølingsystem, som udsender kold luft på området, der behandles, og 9 ud 10 siger, at behandlingen er smertefri.

GentleMax laseren er the "Gold standard" inden for laserudstyr og bruges bl.a. på flere hospitaler.

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Hvordan virker permanent hårfjerning med laser?

Mange spørger; Permanent hårfjerning – virker det? Det korte svar er JA (heldigvis).

Permanent hårfjerning virker dog kun på mørkere hår, og derfor skal man heller ikke vente med at gå i gang til hårene bliver grå/lyse. Vi kan fjerne både grovere og finere hår med vores laserteknologi, og effekten ses bedst på de groveste hår.

Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase.

Hårsækken bliver ødelagt ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkringliggende hud, hvilket betyder, at behandlingen er meget skånsom og uden restitutionstid. Læs meget mere om, hvordan hårfjerning med laser virker her i vores guide om permanent hårfjerning.

Før og efter billeder af permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning i intimområdet

Røde knopper, indgroede hår og irritation i huden. Kært barn har mange navne, men ikke desto mindre er det gener, som de fleste oplever at få, når de barberer sig i bikinilinjen. Det kan du undgå ved at få enlaserbehandling.

Her i illustrationen kan du se, hvor i intimområdet vi fjerner hårene, alt efter hvilket område du vælger.

Se andre populære behandlingsområder herunder.

ANDRE POPULÆRE OMRÅDER

"Jeg kunne ikke spontant ta' i svømmehallen" - Louise, 33 år

"Jeg har fået foretaget permanent hårfjerning, fordi jeg var virkelig træt af, at jeg ikke bare spontant kunne tage i svømmehallen med mine børn.

Jeg kunne ikke bare sådan tage et par shorts på; så skulle jeg først i bad og barbere benene osv. Det samme gjaldt for en langærmet bluse.

Det har gjort mine hverdage nemmere med permanent hårfjerning. Jeg døjede meget med røde knopper på benene og armene, indtil jeg fik foretaget permanente hårfjerning.

Jeg havde hørt om Cosmolaser's kølende teknologi, som gjorde det muligt at få behandling lavet helt smertefrit, derfor besluttede jeg mig for det og er meget tilfreds i dag."

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Bliv klogere på behandlingen

Udstyr af højeste kvalitet - Hvorfor har har vi valgt laser og ikke IPL eller SHL?

Expand FAQ

Hos Cosmo Laser anvender vi udstyr af højeste kvalitet. Vi behandler med GentleMax fra Candela, som er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning.

Vi benytter en såkaldt Alexandritlaser og ND:Yag til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår permanent. 

Vi har aktivt valgt at benytte laser, frem for IPL, da laser udsender et mere målrettet lys, og derfor er mere effektiv på den enkelte hårrod, samt kan anvendes på alle hudtyper. Med denne nye laserteknologi gør det mindre ondt at få lavet permanent hårfjerning, fordi den anvender en nedkølende teknologi, der gør behandlingen langt mere behagelig end de fleste ellers har været vant til.

Når vi udfører permanent hårfjerning med laser, anvender vi en såkaldt "no-touch teknologi", hvilket betyder, at laseren ikke kommer i kontakt med huden under behandlingen.

Nogle klinikker bruger ældre former for teknologier, hvor der anvendes gel under behandling med permanent hårfjerning.

Hos Cosmo og andre klinikker, der bruger GentleMax fra Candela, er det ikke nødvendigt med gel, hvilket betyder, at behandlingen er hurtigere.

Derudover er no-touch teknologen mere præcis, hvilket giver et langt mere effektivt resultat. Læs mere om den laserteknologi vi anvender til permanent hårfjerning her.

Sådan virker behandlingen

Expand FAQ

Behandlingen virker ved, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges.

For at hårsækken kan ødelægges, skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase.

Dine hår gennemløber nemlig 3 faser:

 • Vækstfase
 • Hvilefase
 • Afstødningsfase

Der opnås varig hårreduktion ved at behandle de mørke hår, som er vækstfasen, men det estimeres, at kun 10-15 % af dine hår er i denne fase på samme tid.

Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Hvor mange behandlinger skal jeg have

Expand FAQ

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du finder tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 6-12 laserbehandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der går 4-6 uger mellem hver behandling på samme område.

Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70 % med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion på helt op til 95 %.

Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse, grå eller røde hår.

Før din behandling

Expand FAQ

Ved din konsultation vil sygeplejersken tage stilling til, om vi kan tilbyde dig behandling. Behandlingsforløbet differentieres i forhold til hudtype og lokalisation.

En forudsætning for at opnå det bedste resultat er, at huden er så bleg som muligt. Der må derfor ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandlingen, ligesom behandlingsområdet ikke må udsættes for UV stråler (sollys og solarium) 4 uger før behandlingen.

For at give laseren de optimale forhold til at komme ned og ødelægge hårsækken, skal man ca 24 timer før fremmøde, barbere sig i de områder, hvor man skal have behandlingen. Der må ikke epileres, bruges pincet eller voksbehandles i områderne 6 uger før behandlingen, fordi laseren behandler de hårsække, der indeholder et hårstrå.

Overholdes dette ikke er behandlingerne ineffektive. I behandlingsperioden må du gerne barbere dig med en skraber.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under din behandling

Expand FAQ

Behandlingen føles som en varm, stikkende og prikkende fornemmelse i huden, men vil for de færreste være forbundet med smerte. De fleste beskriver det som mild til moderat ubehag. Intimområdet kan for de fleste være mere sensitivt, men ubehaget er forbigående og mærkes kun i øjeblikket, hvor laserlyset afsættes. Huden nedkøles med kold luft under behandlingen.

Efter din behandling

Expand FAQ

Der kan forekomme en let rødme af huden, og der kan være hævelse omkring de enkelte hårstrå ligesom ved gåsehud. Dette er almindeligt og tilsigtet, og forsvinder i løbet af nogle timer. Nogle kan have glæde af at påsmøre en beroligende creme uden parfume, samt nedkøle det behandlede område med en ispose. Begge dele kan tilbydes efter behandlingen.

Du kan fortsat se alle hårene efter behandlingen, disse skal først falde ud af den inaktiverede hårsæk. Efter 2-3 uger vil man derfor opleve, at man begynder at ”fælde”, hvorefter man har en periode uden hår, før der kommer nye hår op i den aktive fase. Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen.

Man kan med fordel tjekke op på effekten af behandlingen ved 2 uger efter behandling at tage fat i 5-10 hår med en pincet, og se om hårene sidder løst og falder ud, eller om de sidder fast. En tilbagemelding på dette tjek til ens behandlere, kan tilsikre en optimal effekt gennem hele behandlingsforløbet. Det er afgørende, at huden i behandlingsområdet ikke udsættes for sol 4 uger efter behandlingen, og det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 30.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om permanent hårfjerning her >>

Hvad vores kunder siger

"Rigtig god oplevelse med permanent hårfjerning. Sødt personale. Jeg var tryg hele vejen igennem og glæder mig allerede til mit næste besøg."

Jeanne

"En lille historie: Jeg ringede ind for at høre om deres permanente hårfjerning og fik allerede en konsultationstid dagen efter, fordi jeg ønskede at komme hurtigst muligt igang. Der var ellers fuldt booket, men de "ville lige se hvad de kunne gøre". Allerede efter konsultationen kl. 20 dagen efter, gav de mig tid til behandling samme dag kl. 22, da jeg boede lige ved siden af, og da de vidste, at jeg ønskede at, når så mange behandlinger inden sommer som muligt. De efterkommer virkelig ens behov. Tusinde tak!"

Natasha Bendsen

"Har lige haft min første laserbehandling (hårfjerning) på klinikken i København. En helt igennem fantastisk oplevelse!
Var super nervøs, men min behandler var så sød og fik mig til at slappe af med det samme :) Nu bliver de næste behandlinger intet problem og føler mig i trygge hænder :)"

Leah Schøn Jäger Skou

"Fantastisk oplevelse! Permanent hårfjerning er bare en gave for os
kvinder!"

Alisa

"Super tilfreds hver gang! Kan virkelig anbefales! Har fået mange forskellige behandlinger hos Cosmo gennem årene - fx fjernet tatovering med laser, hårfjerning med laser, ansigtsbehandlinger, VelaShape mm. Er super tilfreds hver gang og kommer altid igen :-)"

"Klart anbefalelsesværdig. Rigtig rar og behagelig service. Har haft god effekt af mine behandlinger (hårfjerning) og hvis jeg bliver i tvivl om noget eller ikke føler 100% effekt, så retter de søde sygeplejersker behandlingen så den passer til mig."

Sine

"God service, professionelt og tillidsfuldt. Jeg er i gang med permanent hårfjerning, som jeg
ind til videre kun kan anbefale. Det er professionel service og jeg kan mærke at de går efter det perfekte resultat og ikke kun vil sælge flere behandlinger! Jeg kan varmt anbefaler Cosmo Laser i Aarhus :)"

Anne

"Det bedste valg! Som studerende på SU, så vil man gerne værne om sine penge og bruge dem “fornuftigt” - de fleste vil måske fravælge kosmetiske behandlinger som f.eks. permanent hårfjerning. Vælger man så alligevel at bruge pengene, så håber man selvfølgelig på at opnå et tilfredsstillende resultat, samtidig med at man føler sig tryk ved personalet og under selve behandlingen. Det bedste valg jeg har taget, var at starte behandling hos Cosmo Laser. Er rigtig glad for det resultat jeg har opnået, og personalet er altid super
smilende og dejligt imødekommende. Jeg føler mig altid hørt og godt vejledt i valg af behandlinger. Har f.eks. været til gratis konsultation ang. Velashape, men efter en ærlig samtale med en sygeplejerske, blev vi enige om at jeg nok ikke behøvede den behandling. Så rigtig dejligt at føle sig hørt, og uden at man bliver presset til en potentiel unødvendig behandling."

Pernille

"Perm. hårfjerning, super god oplevelse! Jeg havde en super oplevelse med Olga i dag med permanent hårfjerning. Hun var
professionel og grundig. Jeg følte mig sikker og komfortabel hele vejen igennem og hun kunne svare på alle mine spørgsmål og vejlede mig igennem oplevelsen. Er så glad for Cosmo Laser KBH! :)"

Dina Ring
Sygeplejerske udfører permanent hårfjerning

Hvad koster permanent hårfjerning?

Hos Cosmo er vores fra-pris på hårfjerning med laser 600 kr. Vi laver både behandling med permanent hårfjerning på små, mellem og store områder. Derfor afhænger prisen af, hvor stort et område du skal have behandlet.

Ved køb af 2 (eller flere) områder, får du 50 % rabat på de billigste områder. For at din rabat er gældende, er det et krav, at du får lavet minimum 2 områder på samme behandlingstidspunkt. Køb permanent hårfjerning her ->>

SE PRISER PÅ PERMANENT HÅRFJERNING

Ofte stillede spørgsmål til vores læge

Gør behandlingen med permanent hårfjerning ondt?

Expand FAQ

Ubehaget forbundet med permanent hårfjerning afhænger rigtig meget af, hvor på kroppen du bliver behandlet. Nogle områder er langt mere sensitive end andre.

Eksempelvis er du meget følsom i ansigtet og ved intime områder, hvor behandlingen godt kan gøre ondt. Ubehaget er dog midlertidigt og forsvinder så snart, at din behandling er overstået. 

Sygeplejersken gør sig altid meget umage, med at skabe den bedst mulige oplevelse for dig.

Du kan læse mere i vores blogindlæg "Smertefri hårfjerning", hvor 9 ud af 10 kalder behandlingen smertefri.

Hvor mange behandlinger med permanent hårfjerning skal jeg have?

Expand FAQ

Du skal regne med at gennemgå mellem 6-12 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum, for at få et permanent resultat. Årsagen til, at en enkelt behandling ikke er nok, er fordi, dine hår skiftevis befinder sig i forskellige faser.

Laseren kan kun fjerne hår, som befinder sig i vækstfasen, så derfor er flere behandlinger nødvendigt for at ramme alle hårene. Når du kommer til behandlingen, skal du være nybarberet og mellem dine behandlinger, er du mere end velkommen til at barbere dig som du plejer.

Dette har ikke nogen negativ virkning på resultatet. Mellem hver behandling vil du opleve, at du får færre hår og de bliver tyndere og finere.

Kan man fjerne lyse hår med laser?

Expand FAQ

Nej, det kan man desværre ikke. For at skabe de optimale betingelser for laseren, skal dine hår være mørke og kraftige. Samtidig skal din hud være så lys som muligt. 

Det er derfor vigtigt, at du ikke har fået sol i 4 uger før din behandling.

Grunden til, at laseren ikke kan fjerne lyse hår, er fordi lyset og varmen fra laseren absorberes i hårstråets pigment (farve), som er med til at lede lys og varme videre ned til hårsækken, så den ødelægges.

Du må ikke være for mørk i huden ved din behandling, da laseren hermed ikke vil være i stand til at skelne mellem farven i dit hår og i din hud. Derfor er efteråret og vinteren, hvor din hud er lys, det optimale tidspunkt at starte dit forløb på.

Kommer hårene aldrig tilbage igen?

Expand FAQ

Som udgangspunkt nej. Når først laseren har ødelagt dine hårsække, kan de umiddelbart ikke komme tilbage. Der er dog en enkelt udtagelse; hormonforandringer.

Større hormonforandringer såsom graviditet, PCO eller anvendelse af hormonfremmende prævention, kan have en negativ indvirkning på dit resultat og fremme din hårvækst igen.

Får mænd permanent hårfjerning?

Expand FAQ

Vi har mange mænd, der får fjernet hår permanent. Populære områder er bl.a. ryg, skuldre, nakke, skæg, mave og bryst.

Læs mere om permanent hårfjerning til mændr.

Vi har også skrevet en kort blogindlæg om emnet hårfjerning mænd.

Hvilke metoder findes der til hårfjerning?

Expand FAQ

Der er mange muligheder når det kommer til hårfjerning, alle med forskellige fordele, ulemper og holdbarhed. Læs med i vores blogindlæg, hvor vi beskriver 8 metoder til hårfjerning.

Kan permanent hårfjerning hjælpe mig af med indgroede hår?

Expand FAQ

Permanent hårfjerning kan være en god løsning til at slippe af med indgroede hår og røde knopper. Læs mere i vores blogindlæg, hvor vi skriver om, hvordan og hvorfor indgroede hår opstår og hvad man kan gøre ved det. Læs mere om indgroede hår.

Er jeg kandidat til at få permanent hårfjerning?

Expand FAQ

Er du i tvivl om permanent hårfjerning er noget for dig, så læs med i vores blogindlæg. Vi har lavet en lille quiz, hvor du kan finde ud af om du er kandidat til at få permanent hårfjerning.

Er permanent hårfjerning virkelig permanent?

Expand FAQ

Selvom verdens populæreste laserbehandling hedder permanent hårfjerning, garanterer det ikke, at du bliver 100 % hårfri. Så det kan være lidt forvirrende, hvorfor behandlingen betegnes som ‘permanent’. 

Læs mere i vores blogindlæg, "er permanent hårfjerning virkelig permanent" og bliv klogere.

Hvilke behandlingsområder kan jeg få permanent hårfjerning på?

Expand FAQ

Du kan få lavet permanent hårfjerning på stort set alle områder af kroppen. De mest populære behandlingsområder til permanent hårfjerning er følgende:

Hvad er permanent hårfjerning?

Expand FAQ

Vi får tit spørgsmålet om hvad permanent hårfjerning egentlig er.

Det har vi bl.a. skrevet lidt om her i vores "Ultimative guide til permanent hårfjerning".

Hvad er forskellen på Laser, IPL og SHL hårfjerning?

Expand FAQ

En af vores dygtige sygeplejersker har lavet et blogindlæg og en video der forklarer forskellen på Laser, IPL og SHL hårfjerning her. (Spørgsmål 4 i artiklen)

Hvordan påvirker permanent hårfjerning miljøet?

Expand FAQ

Det er et rigtigt godt spørgsmål.

Vi har skrevet et blogindlæg omkring at permanent hårfjerning gavner miljøet på i hvert fald et punkt.

Enter you faq question.

Expand FAQ

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Hvordan med hormonelle tilstande og hårfjerning? (PCO, PCOS og endometriose)

Expand FAQ

Der findes flere hormonelle tilstande, som kan give øget hårvækst, dette kan bl.a. være PCO, PCOS og endometriose, og disse kan have betydning for, hvor god en effekt du får med laser.

Vi kan højst sandsynligt godt holde hårene i skak, men du vil nok ikke blive 100 % hårfri og det vil kræve opfølgende behandlinger årligt.

Vores direktør Sarah har kæmpet med øget hårvækst grundet hormonelle tilstande og du kan læse om hendes historie her.

Har du hørt de her myter om permanent hårfjerning?

Expand FAQ

Vor læger og sygeplejersker hører ofte om de her 4 myter i deres møde med kunderne.

 1. Det er farligt at få lavet hårfjerning med laser
 2. Der er mange bivirkninger ved permanent hårfjerning
 3. Permanent hårfjerning er meget dyrt
 4. Hårfjerning med laser gør ondt


Vi har skrevet et blogindlæg, hvor dykker mere ned i de 4 myter. Du kan læse det her.

Hvilke hudtyper kan få lavet permanent hårfjerning?

Expand FAQ

En generel regel er at vi kan fjerne dine hår med laser, hvis de er mørkere end din hud.

Både din hudtype og hudfarve spiller dog ind. Det har vi skrevet en lille guide om her.

Kan jeg undgå røde knopper efter barbering?

Expand FAQ

Hårene er vokset ud, og det er tid til barbering. Men med barberingen følger ofte irriteret hud, røde knopper og indgroede hår.

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor de røde knopper opstår, og ikke mindst, hvordan du kan slippe af med de røde knopper, for altid!

Tre kvinder sidder på bænk og griner

Permanent hårfjerning er mere end glat hud

Når du får lavet permanent hårfjerning, får du meget mere end "bare" glat hud. Du får følelsen af velvære, selvsikkerhed og tryghed!

Kom ind til en gratis og uforpligtende konsultation og hør nærmere om, hvordan du kan blive hårfri.

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Laser hårfjerning hos Danmarks største laserklinik

Hos Cosmo Laser tilbyder vi permanent hårfjerning for mænd og kvinder, og vi kan behandle stort set alle områder af kroppen. Laser til hårfjerning er yderst populært, og er med til at hjælpe mange mennesker for tidskrævende barbering og andre gener.

Med hårfjerning medfølger der gener, der kommer af regelmæssig barbering såsom problemer med røde knopper, irriteret hud og indgroede hår. Hertil kommer den økonomiske udgift til dyre skrabere og miljøpåvirkningen som følge af skrabere set over et helt liv. 

Årsagerne til, at du ønsker permanent hårfjerning, kan være vidt forskellige. Vi ved dog, at permanent hårfjerning er en af de behandlinger, som alle bliver enormt glade for, når de er færdigbehandlet. Mange kvinder oplever med alderen at få mørke hår i f.eks. ansigtet og synes, at det kan være hæmmende i deres dagligdag.

Dette kan også skyldes hormonel ubalance eller PCOS. Det er helt almindeligt at få mørke hår, men langt de fleste vil helst være fri for at skulle vokse, barbere eller benytte en epillator til at fjerne hår i ansigtet eller andre steder på kroppen. Med permanent hårfjerning slipper du for stubbe, røde knopper, indgroede hår og ikke mindst besværet.

 • Hvad siger vores kunder

  Lige nu har vi en score på 4,8 på Trustpilot, som vi er meget stolte af.


  Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning.

  Vi værdsætter derfor, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

 • Prisgaranti

  Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning med tilsvarende udstyr (IPL, SHR og lign. teknologier ej omfattet).


  Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter købet er udført.

 • Rentefri finansiering

  Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES.

  Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger, så du ikke skal vente på at du får ekstra luft i økonomien til at få lavet den behandling du drømmer om.

  Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

 • Køb nu, betal senere med viabill

  Vil du gerne købe din behandling med permanent hårfjerning nu, men har du først råd om nogle måneder eller skal du først lige til at spare op? Så har vi et samarbejde med Viabill, som kan være den helt rette løsning for dig. Med Viabill kan du nemlig dele din betaling op i ti rater. Hvis du f.eks. lige nu mangler 2.000 kr. til din behandling, kan du låne dem uden gebyr og helt rentefrit. Du afbetaler blot på dit køb hver måned.

  Hvis du har behov for at låne mere end de 2.000 kr. kan du oprette en kreditaftale på op til 10.000 kr. med Viabill. Med denne løsning skal du betale 29 kr. om måneden samt afbetalingen på dit køb med renter oveni. For at betale med Viabill skal du blot vælge Viabill som betalingsmetode, når du afslutter dit køb ligesom, når man vælger betaling med dankort eller MobilePay.