Få et mere feminint ansigt med masseter Botox behandling

Kraftige tyggemuskler eller såkaldte masseter kan være skyld i, at ens ansigt virker maskulint og firkantet. Dette er typisk til stor gene for de kvinder, som døjer med det.

Hvis du er en af dem, der er ked af at have kraftige masseter og ønsker et mere feminint ansigt, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved det. En Botox behandling kan nemlig hjælpe dig med at mindske dine kæbemuskler og gøre ansigtet smallere og mere feminint.

Hvad er tyggemuskler og hvorfor kan de være til gene?

Tyggemuskler (masseter) er de muskler, der stabiliserer kæbeleddet og fører ledhoved og ledskive fremad under mundåbning. Der er stor forskel på, hvor store tyggemuskler er fra person til person. Desværre er der nogle, som er født med forstørrede masseter, som kan være en stor gene for mange.

Udover at store kæbemuskler specielt hos kvinder kan virke meget maskuline, er der også ikke-kosmetiske årsager til, at nogle vælger at få behandling af kæbespændinger med Botox. De store tyggemuskler kan nemlig også give smertefulde kæbespændinger, der kan forårsage en slem hovedpine.

Hvordan virker behandling af masseter med Botox?

Botox behandling af masseter virker ved, at tyggemusklernes kraft bliver hæmmet og de dermed ikke er så stærke længere. Det er meget vigtigt, at behandlingen udføres korrekt og af en professionel, da selve muskelfunktionen ikke må blive påvirket. Ved blot at reducere styrken i tyggemusklen formindskes spændingerne og det maskuline udtryk. 


De vigtigste fordele ved behandling af kraftige tyggemuskler er altså at:

 • Du får et smallere og mere feminint ansigt
 • Du slipper af med eventuelle spændinger og hovedpine forårsaget af kraftige masseter
 • Dine kindben bliver fremhævet og kommer til at virke fyldigere


Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.

Reducer dine tyggemuskler med en Botox behandling

Hvis du døjer med store masseter, og ønsker at få dem reduceret, så book en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første behandling hos en af vores hudlæger. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Før din Botox behandling vil en gratis og uforpligtende konsultation med en hudlæge give dig en dybdegående forståelse af, hvad behandlingen indebærer. Konsultationen skal finde sted minimum to dage før behandlingen, som foreskrevet af Styrelsen for Patientsikkerhed

Under din botox behandling

Expand FAQ

Botox behandlingen foregår med en tynd og fin nål, der sikrer mindre ubehag, når der sprøjtes Botox ind i det område, hvor rynken sidder. Behandlingen er derfor smertefri for de fleste og er hurtigt overstået.

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Efter din Botox behandling kan du opleve en smule rødme eller hævelse og i nogle tilfælde kan der også opstå blå mærker - alle disse reaktioner er dog helt almindelige.

For at nedsætte infektionsrisiko, bør du undgå at røre ved det behandlede område og du må heller ikke anvende make-up eller cremer i hvert fald fire timer efterfølgende.

Det anbefales også at undlade blodfortyndende medicin såsom Treo, fiskeolie, Ipren og Kodimagnyl i 24 timer efter behandlingen for at undgå blå mærker.

Behandlingsresultaterne varierer fra person til person, og nogle gange kan opfølgende justeringer forbedre effekten. Derfor kan det være nødvendigt med en Botox touch-up.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Botox her >>

 • Bekymringsrynke

  Bekymringsrynken er ikke altid lige populær, da den sidder centralt i ansigtet og kan give et indtryk af surhed, træthed og et ældre udseende. Dog kan Botox effektivt afhjælpe disse aldringstegn og skabe et udseende, der synes yngre.

 • Øjenbrynsløft

  Et ansigt der er belastet af tunge øjenlåg, kan være til stor gene for mange, især kvinder. Hos Cosmo kan vi hæve øjenbrynene med et Botox øjenbrynsløft, som gør ansigtet energisk og ungdommeligt at se på igen.

 • Panderynker

  Rynker i panden markerer, at man bliver ældre, hvilket er helt naturligt. Dog kan linjerne i panden skabe frustration for mange, hvis de er meget fremtrædende. Men hos Cosmo har vi løsningen, for rynkerne kan udjævnes med Botox.

 • Rynker øjne

  Rynker omkring øjnene afspejler ofte et liv fuldt af smil. Dog kan de virke irriterende, hvis de gør, at man ser meget ældre ud. Vi tilbyder behandling af rynker omkring øjnene med Botox, så du kan bevare det unge og friske udseende.

 • Rygerynker

  Mimiske rynker omkring munden, også kendt som rygerynker, kan være frustrerende, da de kan få en til at se konstant utilfreds ud. En behandling med Botox kan dog lette denne frustration og hjælpe dit ansigt med at afspejle et gladere udtryk.

 • Næserynker

  Over tid kan rynker omkring næsen påvirke dit udseende meget og blive en gene, hvis du føler, at de får dig til at ligne en, der er ældre, end du er. Heldigvis er Botox en anerkendt og effektiv metode til at bekæmpe disse næserynker.

 • Tandkødssmil

  Der er desværre mange, som er tilbageholdende med at smile bredt på grund af et tandkødssmil. Hvis du døjer med dette, kan Botox behandling være nøglen til at slippe hæmningerne og smile igen uden bekymring.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO