SkinPen Microneedling giver en fornyende effekt til din hud

Hos Cosmo anvender vi SkinPen Microneedling, som er klinisk dokumenteret til at behandle rynker, strækmærker, ujævn hudstruktur og ar fra f.eks. akne.

SkinPen er en effektiv behandling for dig, som netop ønsker at få en mere jævn hudstruktur og en fornyende effekt på huden. Derudover er SkinPen den eneste Microneedling behandling, der er godkendt af FDA (de amerikanske lægemiddelmyndigheder), hvilket viser, hvor sikker og effektiv behandlingen er.

Hvordan virker en behandling med SkinPen?

Med SkinPen Microneedling penetreres huden med tynde nåle i en varierende dybde fra 0,25 mm til 1,5 mm. Nålene påfører huden en kontrolleret skade, der herved gennem hudens naturlige helingsproces stimulerer hudens egen produktion af elastin og kollagen, der er forudsætningen for den fornyende effekt på huden.

Efter behandlingen er der en ophelingsfase på blot 24 timer og herefter vil du opleve, at din hud har fået en mere fornyet glød og struktur.

Hvor mange behandlinger skal jeg have med SkinPen?

Det anbefales at få 3 - 6 behandlinger med 4 ugers mellemrum, hvis man ønsker en hudfornyelse, generel hudforbedring eller opstramning af vævet.

Hvis man ønsker at reducere dybere linjer, furer og evt. arvæv, vil 6 behandlinger som oftest være nødvendigt.

Resultatet af behandlingen ses først omkring 3-6 måneder efter behandlingen, og vil komme gradvist. Man kan med god effekt supplere med opfølgende behandlinger 1-2 gange årligt efter endt behandlingsforløb.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

Vi er hos Cosmo Laser generelt ret glade for at kombinere forskellige behandlinger med hinanden, da det som oftest giver det bedste resultat. Du kan med fordel supplere din behandling med Skinpen med følgende behandlinger for at opnå et endnu mere effektivt resultat:


Er du i tvivl om, hvilken type behandling, der passer til dig,  book en gratis konsultation og hør mere.

Bliv klogere på behandlingen

Inden du kommer ind til en SkinPen behandling hos Cosmo Laser, er der nogle forholdsregler, som du skal tage både før, under og efter din behandling. Dem kan du læse nærmere om her.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Før din behandling

Expand FAQ

SkinPen kan anvendes på alle hudtyper samt på hele kroppen uden særlige forhåndsrestriktioner.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk
500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen.

Dette gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under din behandling

Expand FAQ

Før behandlingen opstartes, bliver huden afrenset og sprittet af, for at minimere risikoen for infektioner. Huden påføres en serum, som afhjælper, at nålen glider over huden, og herefter behandles hvert område med 3 passager

Efter din behandling

Expand FAQ

Huden vil være irriteret efter behandlingen, og den vil fremstå rød, varm, svidende og lidt hævet. Det kan være behageligt med nedkøling af huden, hvorfor du efter behandlingen har mulighed for at få isposer til at køle
behandlingsområdet med.

Ved Skinpen behandling vil der være øget risiko for infektion i huden. På grund af denne infektionsrisiko skal du være yderst varsom med at berøre din hud 24 timer efter behandlingen. Vær sikker på, at du har nyvaskede hænder, før du rører det behandlede område.

Den brændende fornemmelse i huden aftager normalt inden for 2-6 timer, derefter kan huden føles øm, varm og sensitiv. Du får en hyaluronsyre baseret creme med hjem til efterbehandling de første 24 timer efter behandlingen. Herefter kan du anvende dine normale produkter og makeup.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om SkinPen her >>

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se vores priser på SkinPen her

Område Normalpris MyCosmo Pris
Ansigt 2.000 kr. 1.500 kr.
Ansigt og hals 2.500 kr. 1.875 kr.
Ansigt, hals og bryst 3.000 kr. 2.250 kr.