• Styrelsen for Patientsikkerhed

  Cosmo Laser er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle Styrelsen for Patientsikkerheds regler om uddannelse og registrering for kosmetiske behandlinger, men vi har ovenpå disse, tilføjet et ekstra niveau, som vi kalder Cosmo-Verificering.

 • Cosmo-Verificering

  Cosmo-verificeringen er med til at sikre, at uanset, hvilken behandler du møder i Cosmo, er du i de absolut bedste hænder. Alle er ensartet trænet, når det kommer til behandlinger og kundeservice. Dette betyder, for dig som kunde, at du vil opleve en høj faglighed og sikkerhed i alle former for behandlinger.

Når du vælger Cosmo Laser

Når du vælger Cosmo Laser, kan du trygt lægge dig i stolen og være sikker på, at uanset, hvem din behandler er, så har han/hun 100 % styr på, hvordan du skal behandles i forhold til dine ønsker og behov.

Alle vores behandlere er specialuddannede kosmetiske sygeplejersker eller speciallæger, som løbende deltager i træningsprogrammer og kurser, både internt og eksternt, for altid at være up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker i branchen.

Vi rådgiver dig i øjenhøjde.

Det ligger os meget på sinde, at du kan gå veloplyst ud af døren og vide præcis, hvilken behandlingsplan, der er mest hensigtsmæssig for dig. Vi lægger vægt på at se den enkelte kunde og komme med råd og forslag til, hvordan du kommer i mål med dine ønskede resultater - uden at oversælge dig noget, som du ikke har behov for. Resultatet skal altid være naturligt og passe til dit ansigt.

I mange tilfælde vil en behandlingsplan være hensigtsmæssig at lave første gang, du kommer – især hvis du er i tvivl om, hvilke behandlinger, der passer dig. Vi tilbyder også en hudanalyse, som kan være behjælpelig for både dig og behandleren ift. at sætte ind, hvor behovet er og ikke behandle unødigt.

Vi behandler udelukkende med kvalitetsudstyr

I Cosmo har vi valgt at lægge vægt på at behandle med gennemtestet kvalitetsudstyr fra en af verdens førende laserproducenter, Candela. Vi fokuserer på at vælge udstyr, der lever op til alle lovkrav, men ydermere giver en sikker og effektiv behandling.

Vi fører udelukkende behandlinger, som vi ved, der foreligger uafhængige studier på, og som er påvist at have den tilsigtede effekt som du, som kunde, betaler for. Ligesom vi fokuserer på at vælge behandlingsprodukter, som har mange års studier bag sig og ikke har utilsigtede bivirkninger på den længere bane.

Vi vil være din garant for en tryg og ordentlig behandling, som giver gode og naturlige resultater.

Brancheforening skal sikre sikker og tryg behandling. For alle.

At få udført en kosmetisk behandling i Danmark skal være trygt og sikkert. Altid! Desværre er det ikke altid tilfældet. For på trods af stramme regler fra Styrelsen for Patientsikkerhed, der skal sikre et sikkert behandlingsforløb, er der stadig klinikker eller behandlere, der ikke følger disse lovpligtige regler. Og det er problematisk, når det går ud over kunderne, der lægger krop til.

Derfor har Cosmo Laser taget initiativ til at skabe en ny brancheforening, som skal sikre kunderne trygge rammer ifm. deres kosmetiske behandlinger. Og dette har fået stor opbakning af branchen. Læs mere om den nye brancheforening her.

 • Manglende tilsyn

  Hos ikke-registreret klinikker, er der manglende tilsyn og kvalitetskontrol, hvilket betyder, at der ingen garanti er for, at de opretholder de nødvendige standarder for patientsikkerhed, hygiejne og kvalitet i deres behandlinger. Derudover kan en ikke-registreret klinik ansætte personale uden tilstrækkelig uddannelse og erfaring inden for kosmetiske behandlinger. Dette øger risikoen for fejl, dårlige resultater og potentielle sundhedsmæssige konsekvenser.

 • Ingen mulighed for hjælp

  Hvis der opstår komplikationer, utilsigtede bivirkninger eller hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan det være vanskeligt at få hjælp eller klagebehandling fra relevante myndigheder, da klinikken ikke er underlagt de samme regulerende instanser. Husk derfor altid at tjekke op på det sted, hvor du vil behandles, og pas på dit ansigt og din krop.