Fjernelse af karsprængninger ben?

Det er de færreste, der er glade for karsprængninger på benene. Og lad os bare være ærlige: Karsprængninger på benene er typisk ikke det kønneste. Bl.a. af samme grund er disse blå-lilla forgreninger noget langt de fleste skjuler, ved at dække dem til med bukser, strømpebukser eller lange kjoler. Og så ligegyldigt som det kan lyde, så kan det gå ud over livskvaliteten, på den måde, at man ikke føler sig fri til at klæde sig, som man ønsker, og måske tænker sig om en ekstra gang, før man hopper i den flotte, korte kjole.

Hos Cosmo kan vi med effektiv laserteknologi fjerne disse kedelige karsprængninger på benene. Vores karsprængningsfjernelse udføres med Elós laserbehandling og af kosmetiske sygeplejersker. Antal anbefalede behandlinger kan variere alt efter størrelsen på karsprængningen. Så antallet af behandlinger kan ligge alt mellem 3-8 behandlinger, afshængigt af hvilke karsprængning, det drejer sig om. Oftest vil du allerede se en effekt efter din første behandling. Resultatet du opnår er permanent.

Hvorfor opstår karsprængninger på ben?

Der er rigtig mange årsager til at karsprængninger på ben opstår. Du kan være genetisk disponeret, men de kan også opstå i takt med du bliver ældre, bliver gravid, får åreknuder, rocasea eller bindevævssygdomme. Meget stramt tøj og meget stående arbejde kan desværre også bidrage dertil.

For at få behandlet dine karsprængninger skal din hud være så lys som mulig. Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses dit resultat. Derfor er efteråret og vinteren et godt tidspunkt at starte dit forløb på.

Det Er Enkelt At Fjerne Karsprængninger På Ben

Ca. 50 % af den danske befolkning har karsprængninger, så du er bestemt ikke den eneste. Er du plaget af røde edderkoppespindlignende eller større blågrønne karsprængninger på benene kan det afhjælpes med en laserbehandling. Karsprængninger og ødelagte blodkar (blodsprægninger) fjernes skånsomt og sikkert med laserbehandlinger.

Med en Elós laserbehandling af karsprængninger, kan vi fjerne alt fra mindre røde misfarvninger og formindske større blågrønne blodkar og vener på benene betydeligt på bare få laserbehandlinger.

For mange betyder dette fornyet frihed til at tage yndlingsnederdelen på, droppe strømpebukserne eller hoppe i badetøjet – alt sammen med fornyet selvtillid og velvære.

Vi er selvfølgelig registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og alle behandlinger mod karsprængninger udføres af en læge eller sygeplejerske.

Skal Vi Hjælpe Dig Af Med Dine Karsprængninger? 

Døjer du med karsprængninger på ben, så book en gratis og uforpligtende konsultation. Her kan du få en snak om dine muligheder hos vores erfarne personale, som alle er uddannede kosmetiske sygeplejersker. Her kan du få vurderet, om du er kandidat til at få udført karsprængningsfjernelse på ben, samt stille dine eventuelle spørgsmål til din behandler.

Før og efter

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Hvis du har karsprængninger på benet anbefales det, forud din konsultation, at du får undersøgt dine ben af en læge. Hvis du f.eks. har åreknuder, er det oftest mest hensigtsmæssigt at du får opereret dem først, da der er stor risiko for, at du blot vil få nye karsprængninger.

Forud for din behandling må du ikke have opholdt dig i solen i minimum 4 uger, og din hud skal fremstå lys. Derudover skal din hud være velplejet og ikke mangle fugt. Skal du behandles i ansigtet, afrenser vi din makeup.

Under din behandling

Expand FAQ

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Lyset fra laseren opsuges af farven i dine kar, som herefter varmes op, kollapser og går til grunde.

Det føles varmt og stikkende i huden under behandlingen. Behandlingen kan derfor godt føles ubehagelig. Oftest mærkes det mere på benene end i ansigtet. Følelsen varierer meget fra person til person og afhænger bl.a. også af selve karret.

Efter din behandling

Expand FAQ

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til et døgn efter behandlingen. Det er ikke unormalt, at du kan mærke en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Det forsvinder i løbet af få dage.

Efter din behandling må du absolut ikke udsætte det behandlede område for sollys i minimum 4 uger.

Du kan med fordel fremme helingsforløbet ved at bruge gode savler eller cremer. Forhør dig gerne hos din behandler, som kan vejlede dig i effektiv hudpleje.

Har du fået behandling af kar i ansigtet, må du bruge makeup 2 timer efter din behandling, hvis ikke andet aftales.

Har du fået behandling af kar på dine ben, skal du være opmærksom på, at holde dem i ro. Vi fraråder træning og længerevarende stående aktivitet i ca. 3 dage efter din behandling, ligesom at varme fra eksempelvis sauna frarådes. Begge dele fremmer risikoen for, at karrerne udvider sig igen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling, så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer

Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer

– Graviditet

– Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud

– En fortid med keloid ardannelse

– Blodfortyndende behandling

– Epilepsi som ikke er velbehandlet

– Blødersygdom/hæmofili

– Ødematøse ben

Prisgaranti

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med MyCosmo

MyCosmo – Medlemskabet, der giver dig adgang til lave priser – Når det passer dig!

Slip for at vente på månedlige kampagner og tilbud og få adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger. Lyder det ikke lækkert? Så er MyCosmo helt sikkert medlemskabet for dig!

LÆS MERE OM MYCOSMO