Få en glattere og fastere hudtekstur med CO2 laserbehandling

Cosmo tilbyder laserbehandling med fraktioneret CO2 laser, som er den mest potente og hudforyngende laserbehandling på markedet. CO2 laser er ideel til overfladebehandling af solskader, pigmentpletter, grove porer, let kreppet hud samt dybere hudforandringer som ar, fine linjer og rynker på små eller større områder. Derudover er behandlingen særligt velegnet til dig, som ønsker at reducere ujævnheder i huden og få en glattere og fastere hudtekstur samt en smukkere og mere ensfarvet glød i huden.

Vi tilbyder CO2 laser i følgende klinikker:

Klinik CO2 laser
Hørsholm ✔️
Rødovre ✔️
Roskilde ✔️
København
Nørrebro
Aarhus
Vejle

Hvordan virker en laserbehandling med fraktioneret CO2 laser?

CO2 laser er en ablativ laser. Ablativ betyder at laseren fjerner en mindre del af huden. Fraktioneret betyder, at kun en mindre del eller fraktion af huden behandles direkte af laseren, hvorimod størstedelen ikke behandles direkte. Ved fraktioneret CO2 laser opvarmes punkter i huden, som fordamper og efterlader små huller i 1-2 mm dybde. Ved at behandle huden punktvis sikrer man en mere skånsom behandling med en hurtigere opheling og færre gener i efterforløbet. Vi anvender en af de nyeste CO2 lasere, som efterlader meget fine huller med en diameter på 0,16 mm. Derfor vil huden se mindre prikket ud i månederne efter laserbehandlingen sammenlignet med ældre teknologi.

Ved selve opvarmningen fjernes en mindre del af overhuden. Huden stimuleres herefter til at gendanne sig og synlige skader på huden formindskes. Den indirekte varme i de dybere hudlag øger dannelsen af kollagen og elastiske fibre, som får huden til at trække sig lidt sammen, hvorved linjer, rynker og ar udglattes. Dannelse af glykosaminer øges i huden. Disse virker som fugtbindere og forbedrer hudens fugtindhold, som dermed får en smukkere glød.

Områder som kan behandles med Co2 laser

Fraktioneret CO2 laser er en meget udbredt, effektiv og hudforyngende behandling, der kan laves på både mindre og større områder i ansigtet og på halsen.

Disse mindre områder kan effektivt behandles med CO2 laser:

  • Omkring øjnene
  • Omkring munden
  • Begge kinder
  • Næse og mellem bryn
  • Pande
  • Begge tindinger

Disse større områder kan effektivt behandles med CO2 laser:

  • Ansigt
  • Hals
  • Decolleté
  • Strækmærker

Kan CO2 laserbehandling kombineres med andre kosmetiske behandlinger?

Vi er hos Cosmo Laser generelt ret glade for at kombinere forskellige behandlinger med hinanden, da det som oftest giver det bedste resultat.

CO2 laser behandling kan med fordel kombineres med andre behandlinger og hudplejende cremer. Der bliver ved konsultationen gennemgået, hvilke behandlinger, der kan være relevante at kombinere med CO2 laserbehandling. Book en gratis konsultation her>>

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

For at opnå det bedste resultat af behandlingen og samtidig reducere risici for komplikationer, er det en forudsætning, at huden er så bleg som mulig. Derfor bør man undlade at solbade, gå i solarium eller anvende selvbruner fra 4 uger før behandlingen og til 4 uger efter behandlingen. Af samme årsag kan det være vanskeligere at behandle kunder med mørkere hudtype.

Såfremt at forholdsregler overholdes og man har anvendt solcreme med faktor 50 med både UVA og UVB filter, så kan vi behandle dig hele året.

Huden skal desuden fremstå normal uden infektioner i området eller åbne sår.

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, aflyses eller udskydes behandlingen. Og vi aflyser i tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger.

Under din behandling

Expand FAQ

Det er en fordel at fremmøde uden makeup på dagen. Senest en time inden behandling afrenses huden. Herefter påsmøres en lokalbedøvende creme på huden, som skal virke i 1 time inden behandlingen påbegyndes.


Den lokalbedøvende creme fjernes, når du er klar til behandling. Det behandlede område fotograferes. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under behandlingen kan området ved behov blive optegnet. Du vil derefter få påført laserbriller for at beskytte øjnene inden, at behandlingen indledes. Behandlingen kan føles som en let varmende og prikkende fornemmelse. Nogle hudområder kan være mere følsomme end andre, men smertestillende tabletbehandling forud er som regel ikke nødvendigt. Selve behandlingen tager 30-45 minutter.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter behandlingen med CO2 laser vil nogle opleve en let brændende fornemmelse i huden, som aftager indenfor et par timer. Man kan med fordel gå en tur i køligt vejr for at lindre på dette. Huden vil også blive gradvist rød og hævet over det første døgn samt væske lidt. Dette aftager i løbet af få dage. Man kan med fordel sove med hovedet højt for at begrænse hævelsen omkring øjenomgivelserne.

Det er vigtigt at påsmøre det behandlede område med antibiotika salve 3 gange dagligt i 5 dage, som udleveres på recept, for at forebygge infektion.

Dagen efter behandling kan huden skylles indirekte med koldt/lunkent vand. Området fugtes 2 gange dagligt med kogte bomuldsklude badet i lunkent eddikevand (1 hættefuld alm. klar husholdningseddike til 0,5 l afkølet, kogt vand). Dette pålægges huden 2 gange dagligt i 10 minutter ad gangen i 5 dage. Antibiotika salven påføres umiddelbart derefter.

Efter 2-3 dage danner huden små skorper, som føles ru i overfladen og kan klø. Dette er ganske normalt forekommende og skorperne løsner sig indenfor 4-6 dage. Det er vigtigt at tilføre fugt til huden i denne fase og samtidig undgå at pille i huden for at forebygge infektion. På klinikken får du råd og vejledning i den optimale pleje af huden efter behandlingen.

Det er yderst vigtigt at anvende solbeskyttelse, da det minimerer risikoen for visse bivirkninger til behandlingen. Derfor genoptages brugen af solcreme efter 1 uge. Helingen varer typisk op til 1-2 uger før resultatet kan ses. Ved mere potent behandling til mindre områder kan opheling vare længere end 1 uge.

Der aftales klinisk kontrol efter 1 uge ved behov.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Co2 laser her >>

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se vores priser på fraktioneret CO2 laser her

Vi anbefaler et forløb á 2-3 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum. Priserne er pr. behandling.

Bliv medlem af MyCosmo og spar 25 % på 1. og 2. behandling. Hvis dine første to behandlinger er store områder, f.eks. helt ansigt sparer du 50 % på 3. behandling med CO2 laser.

Du kan også optjene point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

Hvis du ikke er medlem af MyCosmo sparer du 25% på 3. bebehandling

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Mindre områder omkring mund/øjne 5.000 kr. 3.750 kr.
Halvt ansigt 7.000 kr. 5.250 kr.
Helt ansigt 9.000 kr. 6.750
Hals, decolleté 10.000 kr. 7.500 kr.
Helt ansigt, hals 13.000 kr. 9.750 kr.
Helt ansigt, hals, decolleté 15.000 kr. 11.250 kr.
Strækmærker Fra: 2.500 kr. Fra: 1.875 kr.
Knopper/dimser: max 3 stk. 1.500 kr. 1.125 kr.
Knopper/dimser: max 6 stk. 2.800 kr. 2.100 kr.
Fjernelse af xanthelasma 3.000 kr. 2.250 kr.

Vi tilbyder CO2 laser i følgende klinikker

Hørsholm

Rødovre

Roskilde