Vores populære frugtsyrebehandling – ansigtsbehandlingen alle elsker

Med en fire and ice frugtsyrebehandling får du både en ægte følelse af velvære og et synligt resultat.

Hos cosmo er vi ikke tilfredse med, at du forlader os blot med følelsen af, at det var en rar oplevelse. Vi vil også have gjort en forskel for din hud, der kan både mærkes og ses. Derfor tilbyder vi fire and ice frugtsyrebehandling som vores kunder elsker!

Fire and ice behandling er baseret på effektive produkter fra is clinical, som er forebyggende mod for tidlig ældning af huden.

Når du kommer til behandlingen, vil vore kosmetiske sygeplejerske analysere din hud, og give dig den bedste anbefaling I forhold til behandlingsforløb og produkter. Således kan du få fastlagt det rette forløb, der vil være mest effektivt for dig.

Fire & ice kan udføres hele året!

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

De fleste opnår det bedste resultat ved at kombinere Fire and Ice med en af vores mange forskellige laserbehandlinger. F.eks. pigmentbehandling med laser, MatrixRF hudforfinelse eller frax-550, der netop arbejder i dybden med hudproblemer såsom pigmentpletter, små ar, ujævn og grov hud, store porer mm.

Har du tendens til akne eller akne udbrud kan Fire And Ice benyttes som kur jævnligt og i kombination med vores acnelan behandling er den virkelig effektiv for at holde udbrud nede og derved formindske risiko for ardannelse senere hen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hvis du blot er på udkig efter en flot fornyet glød og en pænere ensformig hudtone er 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum en rigtig god investering for at vedligeholde din hud.

Du kan med fordel booke en dybderens som tillæg for at få det helt optimale ud af din behandling.

Beskrivelse af behandlingen

Fire & Ice er en eksklusiv frugtsyrebehandling, som målrettet fjerner døde hudceller i hudens øverste lag. Med Fire & Ice behandlingen fra iS Clinical, får du synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.

Du vil opleve, at fine linjer og rynker formindskes samt at eventuelle overfladiske pigmentpletter udjævnes, især hvis du vælger at bruge iS clinicals white lightneing produktserie samtidig.

Fire & ice behandlingen er specielt velegnet til:

  • Forbedring af uren hud/akne
  • Reducering af fine linjer og rynker
  • At få en mere ensartet og glat overflade af huden
  • Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
  • Hyperpigmentering og solskadet hud
  • Reducering og minimering af åbne porer
  • At fremme cellefornyelsen

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Der er ingen forholdsregler, inden du får din første Fire & Ice behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, så hold gerne en pause med dem i ca. 4 uger før din behandling.

Bemærk at hvis du er gravid, anbefaler vi, at du venter med at få foretaget en Fire & Ice behandling til efter din graviditet.

Under din behandling

Expand FAQ

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske renser din hud og sørger for, at den er klar til at modtage de to terapeutiske masker og efterfølgende produkter fra iS CLINICAL.

Den første maske er den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque, den såkaldte ”Fire-maske”. Masken peeler overfladen af din hud, fjerner døde hudceller, og igangsætter en række processer i din hud bl.a. cellefornyelsen og produktionen af kollagen og elastin.

Den anden maske er den lindrende Rejuvenating Masque, den såkalde ”Ice-maske”. Denne maske beroliger, og hydrerer din hud med hjælp fra aloe-vera og forskellige ekstrakter.

Behandlingen afsluttes med nøje udvalgte cremer og sera fra iS CLINICAL, som passer til din hud.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter behandlingen vil overfladen af din hud allerede føles blød og glat. Det er dog helt normalt og forventeligt, at du kan opleve en let rødme i huden. Denne aftager i løbet af få timer. Vi anbefaler, at du ikke bruger makeup eller cremer resten af dagen efter din behandling.

Vi anbefaler, at du anvender en solcreme med en høj solfaktor i 2-3 uger efter din behandling. Derudover skal du forsat holde pause med brugen af stærk A-vitamin.

Se alle vores priser på fire & ice her

Behandling Priser
Fire & Ice 895 kr.
Tilvalg: Dybderens (pr. behandling) 200 kr.
Tilvalg: Hals (pr. behandling) 250 kr.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN