Få reduceret symptomer på Rosacea

Rocasea er en almindelig hudsygdom, hvis årsag ikke er kendt, og sygdommen rammer ca. 10 % af den danske befolkning. Rosacea viser sig typisk ved, at de små blodkar i ansigtet udvider sig, hvilket giver vedvarende rødme i huden. Dertil kan der medfølge en stikkende og prikkende fornemmelse i huden.

Hudsygdommen er en stor gene i hverdagen, da den giver tydelig rødme i ansigtet. Dette kan medføre, at mange måske ikke har så meget lyst til at gå ud, eller anvender store mængder make-up for at skjule rødmen.

Hos Cosmo kan vi heldigvis hjælpe dig med at reducere symptomerne på Rosacea. Vi kan desværre ikke helbrede Rosacea, men vi kan afhjælpe symptomerne, så det bliver mindre ubehageligt at leve med hudsygdommen.

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Rosacea er en kronisk hudsygdom

Rosacea er en kronisk betændelse af huden i ansigtet med symptomer som vedvarende rødme og udvidede blodkar. Man kender ikke årsagen til Rosacea, men man mener, at det kan være en kombination af arv og miljø, der er med til at udvikle hudsygdommen. Tilstanden bliver desværre oftest værre over tid, til den til sidst brænder ud, hvilket kan efterlade større blodkar i huden.

Faktorer som varm mad og drikke, sollys, stærk mad og alkohol kan være med til at forværre symptomerne. Man kan anvende salve og tabletter for at formindske symptomer på Rosacea. Derudover har behandling med laser også en rigtig god effekt på den generende hudsygdom.

Hvordan virker behandling af Rosacea med laserbehandling

Hos Cosmo Laser bruger vi IPL laserbehandling til at behandle rødme og udvidede blodkar, der er opstået som følge af hudsygdommen Rosacea. Laserbehandlingen kan behandle farveforskelle i huden såsom hæmoglobin i forbindelse med rødme og Rosacea.

Det er vigtigt at påpege, at IPL kan fjerne karsprængninger, der også forårsager rødme i ansigtet, men ikke kan fjerne Rosacea, men blot reducere tilstanden. Da Rosacea netop er en kronisk hudsygdom, der ikke kan helbredes, skal du regne med at symptomerne vil komme igen med tiden. Derfor skal du højst sandsynligt have vedligeholdende behandlinger et par gange om året.

For at få laserbehandlingen skal din hud være så lys som mulig. Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses dit resultat. Derfor er efteråret og vinteren et godt tidspunkt at starte dit forløb på.

Vi er selvfølgelig registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og alle vores behandlinger udføres af en læge eller kosmetisk sygeplejerske. Derfor er du altid i trygge hænder, når du kommer ind til en behandling.

Få professionel rådgivning om din behandling

Hvis du har rosacea og gerne vil høre nærmere om, hvordan vi kan reducere dine symptomer, så book en gratis konsultation. Her vil en af vores kosmetiske sygeplejersker rådgive dig om behandlingen og hvordan vi kan hjælpe dig. Book en gratis konsultation her.

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

Inden du kommer ind til en laserbehandling med henblik på at få reduceret rosacea hos Cosmo Laser, er der nogle forholdsregler, som du skal tage både før, under og efter din behandling. Dem kan du læse nærmere om her.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Forud for din behandling må du ikke have opholdt dig i solen i minimum 4 uger, og din hud skal fremstå lys. Derudover skal din hud være velplejet og ikke mangle fugt. 

Under din behandling

Expand FAQ

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. 

Det føles varmt og stikkende i huden under behandlingen. Behandlingen kan derfor godt føles ubehagelig. 

Efter din behandling

Expand FAQ

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til et døgn efter behandlingen. Det er ikke unormalt, at du kan mærke en let overfladisk ru fornemmelse hen over det behandlede områede. Det forsvinder i løbet af få dage.

Efter din behandling må du absolut ikke udsætte det behandlede område for sollys i minimum 4 uger.

Du kan med fordel fremme helingsforløbet ved at bruge gode savler eller cremer. Forhør dig gerne hos din behandler, som kan vejlede dig i effektiv hudpleje.

Du må først bruge makeup 2 timer efter din behandling, hvis ikke andet aftales.

Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for, at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling, så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for, at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

  • Den ultimative guide – Sådan kan du reducere Rosacea

    Det er ikke alle, der er klar over, at de har Rosacea eller at man faktisk kan gøre noget ved symptomerne. Derfor har vi her lavet en guide med et komplet overblik over, hvad Rosacea er og hvad man kan gøre ved tilstanden.

  • Hvad er Rosacea? - Lær mere om hudsygdommen

    Rosacea er ikke kun et fysisk problem, men kan også have en psykologisk indvirkning på dem, der lever med det. Derfor dykker vi i dette blogindlæg ned i, hvad Rosacea præcist er, og hvordan det påvirker dem, der lider af denne hudtilstand.

  • Hvad kan forårsage rødme og blodsprængninger i ansigtet?

    Vi vil i i dette blogindlæg gå i dybden med, hvad der kan ligge til grund for, at man døjer med rødme, blodsprængninger og røde knopper eller bumser, så du kan blive klogere på, hvad du kan gøre ved problemet. 

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!