Ring på

Skriv til Cosmo Rødovre

Åbningstider:

Mandag: 08.15 – 20.00

Tirsdag: 08.15 – 20.00

Onsdag: 08.15 – 20.00

Torsdag: 08.15 – 20.00

Fredag: 08.00 – 19.00

Lørdag: 08.00 – 16.00

Søndag: 09.00 – 15.00

Parkering og transport

Vores klinik i Rødovre Centrum ligger i gåafstand fra flere busser og er derfor nem at komme til med offentlig transport.

Hvis du er i bil, er der tagparkering ovenpå centret. Den letteste adgang til Lægecentret er direkte fra tagparkeringen ved indgang K. Fra Tårnvej drejes ind ved Vandtårnet, derefter til venstre i midterste indkørsel/
opkørsel. Når du er oppe på Tagparkeringen køres til højre bagerste hjørne. Se nærmere om parkering i Rødovre Centrum her.

Medarbejdere i Rødovre

Hos Cosmo Laser åbnede vi vores klinik i Rødovre i 2022. Klinikken i Rødovre var den fjerde klinik vi åbnede.

Alle vores medarbejdere er nøje udvalgt på baggrund af deres faglighed og ekspertise. Vores behandlere er alle sammen uddannet læger eller sygeplejersker og vores receptionister har god erfaring med kundeservice og altid et stort smil på læben. Se hvem du møder i Cosmo Rødovre her.

  • Ali

    Læge

  • Sille

    Kosmetisk Sygeplejerske

  • Cathrine

    Receptionist

Book konsultation i Rødovre

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar idé om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

BOOK EN TID