Vores mission er en naturlig del af hverdagen

Hos Cosmo Laser er vores mission at levere kosmetisk rådgivning og behandling af den bedste kvalitet til konkurrencestærke priser og udvidede åbningstider i hele Danmark.

Vi bestræber os på at have markedets bedste personale, udstyr og behandlingsprodukter og skabe et miljø, hvor alle kan føle sig velkomne.

Dette indebærer blandt andet, at vi løbende opsøger og uddanner os i den nyeste viden inden for den kosmetiske branche, og at vi sammen skaber et miljø, hvor læring, sparring og konstruktiv feedback er en naturlig del af hverdagen.

Vores vision som vi hver dag arbejder for

Der har været og er stadig tabuer omkring kosmetiske behandlinger, især filler og Botox. Det synes vi, er ærgerligt, da vi med over en kvart million behandlinger siden 2009, og en tilfredshedsrate på 98 % ved, at vores behandlinger ikke blot forandrer det ydre. Det hjælper nemlig også i høj grad mennesker til at blive den absolut bedste udgave af sig selv og ikke mindst at gøre dem gladere.

Hos Cosmo Laser er vores vision: "at gøre sikre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle i Danmark".

At få en kosmetisk behandling er for mange en måde at gøre noget godt for sig selv. Skabe de justeringer, der gør, at man føler sig mere hjemme i egen krop og hud. Det må derfor ikke ende som et kedeligt mareridt, man skal leve med resten af livet. 

Derfor er det vigtigt, at kosmetiske behandlinger bliver foretaget af dygtigt og certificeret personale, i sterile og ordentlige rammer, med sikkert udstyr. Det burde være standard for alle kosmetiske behandlinger i Danmark, men det er det desværre ikke. 

Vi arbejder på at kunne levere gode og trygge behandlinger til alle i Danmark uanset hvem og hvor, til en pris, de fleste kan være med på. Tryghed er ikke en luksus. Det er en ret. 

Ansvarlig skønhed

Hos Cosmo Laser er vores brand promise "Ansvarlig skønhed", hvilket gennemtrænger alle aspekter af, hvad vi laver og hvad vi står for:

  • Vi lægger vægt på de naturlige resultater.

  • Hos Cosmo har vi kun uddannede sygeplejersker.

  • Vi har fokus på den enkelte kunde.

  • Vores kunder får de mest sikre behandlinger på markedet.

Book en tid

Vores værdier er med til at skabe kulturen

Hos Cosmo Laser har vi tre kerneværdier, som er en helt naturlig del af vores hverdag og som indgår i alt, hvad vi gør. Både overfor hinanden internt, men også overfor vores kunder.

Tilgængelighed

Vi sigter hver dag efter at være i øjenhøjde med vores kunder, så de føler sig velkommen, uanset hvem de er som person eller, hvad deres behov er. Vi er servicemindede og handler efter, hvad der er i kundens interesse, uanset køn, alder, type mm. Vores priser og åbningstider er med til gøre os tilgængelige for flere. 

Faglighed

Vi sætter en ære i vores faglighed hele vejen rundt i virksomheden. Derfor har vi en ansvarlig læge tilknyttet hver klinik og det er desuden vigtigt for os, at vores behandlere er kosmetiske sygeplejersker og registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed samt har en specifik Cosmo certificering. Vi sikrer, at vores behandlere kun udfører de behandlinger, som de er specialister i med trygt og sikkert udstyr. Det er vores faglighed, der er fundamentet for kundernes tryghed og i sidste ende tillid. 

Derudover lægger vi også stor vægt på, at vores receptionister er smilende, åbne og har bred erfaring inden for kundeservice, så de kan give vores kunder den bedst mulige oplevelse i klinikkerne. I administrationen og i marketingteamet er vores medarbejdere desuden både uddannede og erfarne inden for deres specifikke ansvarsområder, hvilket sikrer effektivitet og professionalisme i alle aspekter af vores virksomhed.

Integritet

Vi er ærlige omkring, hvilke behandlinger vi anbefaler til vores kunder. Vores behandlere har derfor lov til at sige nej til at udføre en behandling, hvis de mener, den er unødig, og ikke er i kundens bedste interesse eller sikrer et æstetisk og sikkerhedsmæssigt forsvarligt resultat.