Få en mere jævn hudstruktur med vores Frax behandling

Hos vores klinikker i Hørsholm, København, Aarhus og Vejle anvender vi Frax-1550 til behandling af rynker, ujævn hudstruktur og ar fra f.eks. akne.

Frax er en effektiv laserbehandling, som reducerer rynker og ar, og giver huden fornyet glød og en mere jævn hudstruktur. Skader i huden som følge af for meget sol samt brune skjolder vil også i nogle tilfælde, kunne reduceres med denne behandling.

Hvad gør behandlingen for min hud?

Vores Frax behandling er perfekt for dig, som ønsker en mere jævn hudstruktur og en flottere glød.

Uanset om du kæmper med fine rynker, ar eller ujævn hudstruktur er denne behandling ideel for dig, da den effektivt giver huden mere fleksibilitet og gør, at huden kommer til at virke yngre og friskere. 

Ved hjælp af Frax-1550 laves en kontrolleret skade i en fastsat procentdel af huden, der herved stimuleres til at generere nye hudceller og bindevæv. Under ophelingen vil huden også trække sig mere sammen, og der sker herved en opstrammende effekt.

Det anbefales at få 3 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum, hvis du ønsker en hudfornyelse, generel hudforbedring eller opstramning af vævet.

Hvis du ønsker at reducere dybere linjer, furer og evt. arvæv, vil 6 behandlinger som oftest være nødvendigt. Resultatet af behandlingen ses først omkring 3-6 måneder efter behandlingen, og vil komme gradvist.

Man kan med god effekt supplere med opfølgende behandlinger 1-2 gange årligt efter endt behandlingsforløb.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

Vi er hos Cosmo Laser generelt ret glade for at kombinere forskellige behandlinger med hinanden, da det som oftest giver det bedste resultat. Du kan med fordel supplere din behandling med Frax sammen med Profhilo. Hvor Frax behandler på overfladen, går Profhilo dybere ind i vævet, hvilket derfor giver et rigtig godt resultat.

Frax kombineret med IPL er også en meget populær behandling, som vi laver hos Cosmo København og Cosmo Hørsholm. De to behandlinger udføres umiddelbart efter hinanden, og komplementerer hinanden utroligt godt, da de hver især er målrettet forskellige problematikker.

Behandlingen er særlig velegnet til den aldersforandrede hud med karsprængninger, diffus rødme og ujævn hudtone, der samtidig trænger til at blive strammet op, få reduceret milde rynker, ar eller grov hudstruktur. Resultatet er en mere ensartet hudtone, samt en mild opstramning af huden og en forebyggelse af slap hud. 

Er du i tvivl om, hvilken type behandling, der passer til dig, så book en gratis konsultation og hør mere.


Er Frax det samme som den klassiske Fraxel?

Nej, Frax og Fraxel er faktisk ikke det samme. Dog er Frax-1550 en videreudvikling af Fraxel Dual, der har været anerkendt som en af de bedste laserbehandlinger i verden. Frax består i modsætning til Fraxel af to håndtag og behandler kun en brøkdel af væv ad gangen, hvilket resulterer i hurtigere heling. 

Bliv klogere på behandlingen

Inden du kommer ind til en Frax behandling hos Cosmo Laser, er der nogle forholdsregler, som du skal tage både før, under og efter din behandling. Dem kan du læse nærmere om her.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Inden behandlingsforløbet kan opstartes, skal patienten forbi til vurdering hos hudlæge, således at uhensigtsmæssige forandringer i huden kan opfanges før eventuelt behandlingsforløb.

En forudsætning for at opnå det bedste resultat er, at huden er så bleg som muligt. Der må derfor ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandlingen, ligesom behandlingsområdet ikke må udsættes for UV stråler (sollys og solarium) 4 uger før behandlingen. Af samme årsag kan det være vanskeligt at behandle folk med en mørkere hudtone. Ved din konsultation vil sygeplejersken tage stilling til, om vi kan tilbyde dig behandling.

For de fleste vil denne behandling være forbundet med en del ubehag. Der er til behandlingen afsat tid til, at sygeplejersken kan påsmøre en lokalbedøvende creme, der kan nå at virke i 15 minutter, men hvis du har mulighed for det, er du meget velkommen til at komme 30-45 minutter før din behandling og få den maksimale effekt. Du skal blot henvende dig i receptionen og bede om at få hjælp til at få lagt bedøvende creme på.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under din behandling

Expand FAQ

Før behandlingen opstartes bliver huden afrenset og sprittet af, for at minimere
risikoen for infektioner. Frax-1550 anvender laserlys til at lave små varmeskadede vertikale kanaler i huden. Både tætheden samt dybden af behandlingen kan tilpasses den enkelte kundes behov. Man vil normalt behandle jævnt i hele behandlingsområdet. Få steder kan det dog være nødvendigt at behandle tættere - f.eks. omkring dybe furer/rynker og ved dybere ar.

Efter din behandling

Expand FAQ

Huden vil være irriteret efter behandlingen, og den vil fremstå rød, varm, sviende og lidt hævet. Det er nødvendigt med nedkøling af huden, hvorfor du efter behandlingen får isposer til at køle behandlingsområdet med, samt en ekstra du kan bruge og genbruge hjemme ved at komme den i fryseren igen, når den er tøet op.

Den brændende fornemmelse i huden aftager normalt inden for 4-8 timer, derefter kan huden føles øm, varm og sensitiv.

Efter behandlingen vil sygeplejersken smøre din hud med IS Clinical Sheald, som er en creme til opheling af irriteret og skadet hud. Det er afgørende, at huden i behandlingsområdet ikke udsættes for sol 4 uger efter behandlingen, og det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 50. Huden er helt tynd og ny, og er ikke i stand til at beskytte sig mod solens stråler.

Helingsfasen varer 4-8 uger, og først der har overhuden genvundet sin naturlige styrke.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Frax her >>

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se vores priser på Frax her

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Frax - Ansigt 3.500 kr. 2.625 kr.
Frax + IPL - Ansigt 5.500 kr. 4.125 kr.
Frax - Ansigt + hals 5.000 kr. 3.750 kr.
Frax - Ansigt, hals + bryst 7.000 kr. 5.250 kr.
Frax - Halvt ansigt/mindre område 2.900 kr. 2.175 kr.
Frax - Omkring øjnene 1.000 kr. 750 kr.
Tilkøb - Profhilo 2 ml. 3.500 kr. 2.625 kr.