Få en spændstig hud med en Profhilo behandling

Profhilo er en behandling med stabiliseret hyaluronsyre, der forynger huden, regenererer fedtvævet og aktiverer dannelsen af hudens kollagenfibre. De vigtige kollagenfibre, der er alfa omega for en spændstig hud og smuk glød. Injektionsbehandlingen er velegnet til personer, der oplever løs, kreppet og slap hud, og ønsker at få genskabt noget elasticitet og fylde i huden.

Profhilo genskaber hudens naturlige foryngelse i alle celletyper - dertil sikrer injektionsteknikken, at produktet søger mod ujævne områder og løs hud.

Sådan foregår behandlingen

Mød Susanne, som valgte at få Profhilo for at gøre noget ved sin kreppede hud på kinderne, da hun ønskede et mere naturligt, opløftet udseende. Se med og bliv klogere på hvordan Profhilo behandlingen forgår.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Der findes en løsning mod "kalkunhud"

Det er helt naturligt, at din hud med alderen mister sin spændstighed, og fedtvævet forsvinder. Dette sker bl.a. fordi produktionen af kollagenfibrene i huden gradvist falder i takt med, at vi bliver ældre. Og det er så her, at mange oplever, at hudens tekstur bliver mere kreppet og løs hud i ansigt på hals og bryst eller på kroppen opstår.

Profhilo behandlingen er skabt til målrettet at forbedre hudens tekstur og udseende, samt forebygge denne proces som en bonus. Profhilo hjælper helt simpelt din hud med at regenerere sig selv på ny. Derfor er denne injektionsbehandling, som anvender den nyeste teknologi effektiv mod slap og udjævn ”kalkunhud”.

Helt ny og innovativ teknologi

Profhilo er en gel med en af ​​de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Produktet og injektionsteknikken skiller sig virkelig ud fra andre hudforbedrende og opløftende injektionsbehandlinger ved at det på egen hånd søger og udjævner områder, der har ”behov” for et såkaldt boost.

Udover at regenerere hudens fedtvæv, er Profhilo også et produkt, der binder fugten, hvilket betyder, at huden har nemmere ved at holde på den højere fugtbalance. Derved opnås en synlig forbedring af gløden i din hud og sådan igangsættes din huds egen naturlige foryngelsesproces.

 • Hvor mange Profhilo behandlinger skal jeg have?

  Som udgangspunkt anbefales 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum for et optimalt resultat. Herefter kan der med fordel foretages en opfølgende behandling 1 gang om året for at opretholde resultatet. Til din gratis konsultation vil du og din behandler lægge en behandlingsplan for dit forløb, så du ved hvad du kan forvente af behandlingen. Dette afhænger bl.a. af din alder, din hudkvalitet og -tekstur samt dit behov.

  Er Profhilo noget for mig?

  Profhilo hyaluronsyrebehandlingen anbefales som udgangspunkt til alle, der har rundet de 30 år, og som oplever en slappere og mere kreppet hud. Men i princippet kan behandlingen anvendes af alle, da en regenering af hudens celler er noget, vi alle har gavn af.

  Hvad er Profhilo body?

  Vi tilbyder også Profhilo body, som har samme effekt, men som bare udføres på kroppen i stedet for. Profhilo body anvendes, hvis du f.eks. gerne vil have din hud strammet op på maven, overarmene eller over knæet.

  Hvor længe holder resultatet?

  Med 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum kan man helt overordnet sige, at resultatet vil holde mellem 6-8 måneder. Dog vil dette naturligvis afhænge af hudens kvalitet og alder samt det område, der behandles. Typisk vil man sige mellem 6-8 måneder. Derfor anbefaler vi en opfølgende behandling 1 gang om året efter et endt forløb.


 • Tilgængelighed for alle

  Vores mission dengang vi startede tilbage i 2009, var at gøre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle. Dette gælder især at afmystificere behandling med filler, så du får en reel ide om, hvad behandlingen kan gøre for dig. Så er du nysgerrig på, hvordan du får et naturligt og diskret resultat i trygge og erfarne hænder, kan du booke tid til din gratis konsultation.


  Kom forbi til en snak omkring dine ønsker

  Er du blevet nysgerrig på Profhilo? Så kom ind til en snak med en af vores specialuddannede sygeplejersker omkring dine ønsker og forventninger - book en gratis konsultation i dag lige her.

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Før din behandling med Profhilo skal du have en gyldig konsultation i ikke-permanent filler, og følge de retningslinjer, der er op til din behandling. Profhilo kategoriseres nemlig som en fillerbehandling. Efter din konsultation har du 48 timers betænkningstid. Dette er et lovkrav fra Styrelsen for Patientsikkerhed og et led i at sikre dig et trygt og sikkert forløb, så du er helt sikker på, at Profhilo er behandlingen for dig.

Under din behandling

Expand FAQ

Inden behandlingen er det muligt at få påført bedøvende creme, hvis du ønsker det. Dog kræver dette, at du kommer i god tid inden din behandling. Selve behandlingen indebærer enkelte injektionsstik på specifikke områder i det behandlede område. Og disse medfører efterfølgende små buler, som aftager indenfor 24 timer. Derudover er blå mærker og hævelser en forventet og vanlig bivirkning.

Efter din behandling

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan det hudopstrammende produkt identificeres som mindre hævelser i behandlingsområdet. Der kan forekomme let rødme og ømhed i behandlingsområdet. Der vil i nogle tilfælde kunne ses begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt, og skyldes let blodudtrædning i vævet som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen er der i behandlingsområdet risiko for infektion. Det er derfor vigtigt at undgå berøring af det behandlede område samt påføring af make-up og cremer i mindst 4 timer. Undlad ligeledes hårde fysiske anstrengelser i 2-3 dage og sauna og solarium i mindst 2 uger, da det hudopstrammende produkt kan forbrændes hurtigere under kraftig varme de første uger efter behandling.

Undgå at tage blodfortyndende præparater, såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i 2 dage efter behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger på injektionsstedet. Det tager op til 2 uger før, at det hudopstrammende produkt er fuldt integreret i vævet, hvorefter der går op til 6 uger før den celleforbedrende proces giver en synlig opstramning i behandlingsområdet.

Efter anden behandling vil man kunne opleve et boost i huden, og resultatet viser sig i løbet af de kommende uger. Behandlingen skal udføres á 2 omgange med 4 ugers interval, og gentages 1 gang om året for at opretholde resultatet. 

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Profhilo her >>

Indholdet er gennemgået af Ali Tareen

Ali er speciallæge i dermatologi og virksomhedsansvarlig læge hos Cosmo Laser.

Som faglig ekspert og ansvarshavende læge har Ali ansvaret for at opretholde et højt uddannelsesniveau og være daglig sparringspartner.

se alis profil her

Supplerende behandlinger

Hvad koster Profhilo?

Hos Cosmo er vores fra-pris på Profhilo 3.500 kr. Priserne afhænger dog af, hvilket område du skal have behandlet.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub MyCosmo, sparer du 25 % på Profhilo og mange andre behandlinger. Du kan også optjene point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger. Læs mere om MyCosmo her >>

Se priser på Profhilo

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!