Fjernelse af uønsket hårvækst i ansigtet

Hår i ansigtet kan være til stor gene for mange kvinder (og mænd), og der findes utallige metoder til at fjerne uønskede hår i ansigtet. Bl.a. kan de fjernes med pincet, voks eller med en skraber. Desværre er hårfjerning i ansigtet ikke altid lige nemt at håndtere på egen hånd, og kan medvirke til rødme, irritation og indgroede hår.

Hos Cosmo bruger vi en såkaldt alexandritlaser og ND:Yag til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår i ansigtet. Dette gør, at vi kan fjerne uønskede hår i ansigtet på alle hudtyper, så længe hårene er mørke. Jo mørkere og grovere hårene er, jo bedre resultat vil opnås ved fjernelse af uønskede hår i ansigtet med laser. Man kan desværre endnu ikke fjerne lyse, grå eller røde hår med laserhårfjerning.

Permanent hårfjerning i ansigtet

Permanent hårfjerning er yderst populært, og er med til at hjælpe mange mennesker for tidskrævende barbering og de følgegener, der kommer af regelmæssig barbering såsom røde knopper, irriteret hud og indgroede hår.

Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase under behandlingen. Ved fjernelse af uønsket hårvækst i ansigtet med laser ødelægges hårsækken ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.

Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 70 % – hvilket faktisk er mere end det lyder – og som regel er de resterende hår blevet meget tynde og fine. Skulle du få et par enkelte hår med årene, som kræver behandling, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende laserbehandling.

Hurtig og effektiv hårfjerning med udstyr af højeste kvalitet

Hos Cosmo Laser behandler vi med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, der kombinerer laser- og radiofrekvens til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår i ansigtet. Laseren er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi.

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med mørke hår på overlæben og ønsker at reducere dem, så book en gratis og uforpligtende konsultation i permanent hårfjerning i din foretrukne klinik. Her kan du få vurderet, om du er kandidat til at få udført permanent hårfjerning, samt stille alle dine spørgsmål til din behandler, som er uddannet kosmetisk sygeplejerske. Bemærk at vi ikke kan behandle lyse, grå og røde hår.

BOOK HER
  • Overlæbe

    Overlæbe

  • Bikinilinje

    Bikinilinje

  • Ben

    Ben

  • Ryg

Før og efter billeder af permanent hårfjerning

Bliv klogere på behandlingen

Sådan foregår behandlingen

Expand FAQ

Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. Men for at hårsækken kan ødelægges, skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår som er vækstfasen, men det estimeres, at kun 5% af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Sådan er successraten

Expand FAQ

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du finder tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 6-12 laserbehandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.

Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70 % med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion helt op til 95 %.

Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse, grå eller røde hår. Forhør dig evt. nærmere hos vores kosmetiske sygeplejersker omkring andre behandlingsmuligheder for lyse og røde hår.

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling er det afgørende, at du ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden og mellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding.

Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, hvis din hud er for mørk. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med en skraber et døgn før behandlingen.

I perioderne imellem behandlingerne, er du velkommen til at barbere dig med en skraber. Men du må hverken bruge pincet eller få foretaget voksbehandling.

Under din behandling

Expand FAQ

Permanent hårfjerning med GentleLase kan godt mærkes, men er ikke ubehagelig, som man kender det fra andre typer permanent hårfjerning. Når det kan mærkes, føles det mere som en let stikken i huden, men dette er meget kortvarigt.

Der vil i forbindelse med konsultationen være mulighed for at mærke, hvordan behandlingen føles.

Efter din behandling

Expand FAQ

Din hud kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Nogle kan have glæde af efterbehandling med salve/creme. Du kan se alle hårene efter behandlingen, så de forsvinder ikke med det samme. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr. døgn. Resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes 2-3 måneder efter behandlingen.

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 4 uger efter. Du bør ikke skrabe hårene det første døgn for at undgå for meget irritation i huden.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og med en let hævelse omkring de enkelte hårstrå. Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå, hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk.

Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Generelle kontraindikationer (forhold der taler imod behandling)

– Kræft, specielt hudkræft

– Graviditet og amning

– Brug af antibiotika mod uren hud

– Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde

– Ikke-kontrolleret diabetes

– Tendens til keloid-ardannelse

– Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser

– Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling).

– Epilepsi

– Fortid med blødningskoagulopathies – hvis du er bløder.

– Pacemaker

Hvad vores kunder siger

Rigtig god oplevelse med permanent hårfjerning. Sødt personale. Jeg var tryg hele vejen igennem og glæder mig allerede til mit næste besøg.

Jeanne

En lille historie: Jeg ringede ind for at høre om deres permanente hårfjerning og fik allerede en konsultationstid dagen efter, fordi jeg ønskede at komme hurtigst muligt igang. Der var ellers fuldt booket, men de "ville lige se hvad de kunne gøre". Allerede efter konsultationen kl. 20 dagen efter, gav de mig tid til behandling samme dag kl. 22, da jeg boede lige ved siden af, og da de vidste, at jeg ønskede at nå så mange behandlinger inden sommer som muligt. De efterkommer virkelig ens behov. Tusinde tak!

Natasha Bendsen

Har lige haft min første laserbehandling (hårfjerning) på klinikken i København. En helt igennem fantastisk oplevelse! Var super nervøs, men min behandler var så sød og fik mig til at slappe af med det samme :) Nu bliver de næste behandlinger intet problem og føler mig i trygge hænder :)

Leah Schøn Jäger Skou

Fantastisk oplevelse! Permanent hårfjerning er bare en gave for os kvinder!

Alisa

Klart anbefalelsesværdig. Rigtig rar og behagelig service. Har haft god effekt af mine behandlinger (hårfjerning) og hvis jeg bliver i tvivl om noget eller ikke føler 100% effekt, så retter de søde sygeplejersker behandlingen så den passer til mig.

Sine

God service, professionelt og tillidsfuldt.

Jeg er i gang med permanent hårfjerning, som jeg ind til videre kun kan anbefale. Det er professionel service og jeg kan mærke at de går efter det perfekte resultat og ikke kun vil sælge flere behandlinger! Jeg kan varmt anbefaler Cosmo Laser i Aarhus :)

Anne

Det bedste valg!

Som studerende på SU, så vil man gerne værne om sine penge og bruge dem “fornuftigt” - de fleste vil måske fravælge kosmetiske behandlinger som f.eks. permanent hårfjerning. Vælger man så alligevel at bruge pengene, så håber man selvfølgelig på at opnå et tilfredsstillende resultat, samtidig med at man føler sig tryk ved personalet og under selve behandlingen. Det bedste valg jeg har taget, var at starte behandling hos Cosmo Laser. Er rigtig glad for det resultat jeg har opnået, og personalet er altid super smilende og dejligt imødekommende. Jeg føler mig altid hørt og godt vejledt i valg af behandlinger. Har f.eks. været til gratis konsultation ang. Velashape, men efter en ærlig samtale med en sygeplejerske, blev vi enige om at jeg nok ikke behøvede den behandling. Så rigtig dejligt at føle sig hørt, og uden at man bliver presset til en potentiel unødvendig behandling.

Pernille

Perm. hårfjerning, super god oplevelse!

Jeg havde en super oplevelse med Olga i dag med permanent hårfjerning. Hun var professionel og grundig. Jeg følte mig sikker og komfortabel hele vejen igennem og hun kunne svare på alle mine spørgsmål og vejlede mig igennem oplevelsen. Er så glad for Cosmo Laser KBH! :)

Dina Ring

Velinformere kunden og det giver tryghed.

Jeg har besøgt Cosmo laser nogle gange da jeg har et forløb med laserfjerning og fra jeg træder ind til at jeg gå igen bliver jeg mødt af et smilende og summende atmosfære af et personale som er stolte af deres fag og informere om hele forløbet før/under/efter intet spørgsmål er forkert (indstilling) Til alle mænd der går med ønsket om en forbedring eller forkælelse tøv ikke Cosmo laser får min varmeste anbefaling

Niklas Søgaard-Pedersen

Prisgaranti

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning med tilsvarende udstyr (IPL, SHR og lign. teknologier ej omfattet). Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter købet er udført.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN