Opnå et yngre udseende med en mere ensartet hudtone og mildere hudoverflade

Cosmo Signatur kombinerer IPL og Frax-1550, som er to af de mest effektive laserbehandlinger inden for rynkereduktion, solskadet hud, karsprængninger, opstramning af let slap hud og tekstureret hud.

Med vores skønne kombinationsbehandling Cosmo Signatur får du en hud med en mere klar og ensartet hudtoning. Samtidig behandles let slap hud og gøres fastere. Dette opnås ved at stimulere cellefornyelsen og øge kollagenproduktionen i underhuden med IPL. Cosmo Signatur laserbehandling afsluttes med Frax-1550 i udvalgte områder for at forfine og mildne hudoverfladen, store porer og generelt grov hudtekstur. Efter 3 behandlinger er hudens aldringsproces udskudt med 9-12 mdr.

Mange oplever, at de med tiden får solskader ofte omtalt som pigmentpletter, karsprængninger, ujævn hudtone og slap hud. Cosmo Signatur kan bl.a. afhjælpe dette, samt mindske grov hudtekstur og reducere linjer, og derved give dig et friskere udseende.

Før og efter

før efter IPL og Frax

Jævn hudtone og opstramning af din hud

Sikker og skånsom behandling

Hos Cosmo Laser er vi førende i Danmark inden for kosmetiske laserbehandlinger, og kan tilbyde dig flere muligheder afhængig af dine behov. Til Cosmo Signatur benytter vi laserteknologi fra Nordlys, som er med til at sikre dig optimale og skånsomme resultater med den nyeste teknologi på markedet.

Ingen operation eller nåle – friskere udseende kun med laserbehandling

De to laser rynkebehandlinger varer i alt 75 minutter:

  • Første del af laserbehandlingen retter op på forskellige hudproblemer som solskadet hud, diffus rødme og karsprængninger, samt gammelmandspletter.
  • Anden del af rynkelaserbehandling i serien formindsker via en fraktioneret laser grov hudtekstur, store porer og rynker betydeligt. Du vil opleve en mere mild og samtidigt elastisk hudoverflade.

Alternativer til Cosmo Signatur behandlingen

Hudforyngelse med IPL: Det er muligt kun at få den første af de to behandlinger, hvis det primært er solskadet hud, uens hudtoning og mindre karsprængninger, du ønsker behandlet. I så fald kan du læse mere om vores IPL behandling mod pigmentforandringer.

Hudforyngelse med fraktioneret laser: Med vores Frax-1550 vil du opleve at få formindsket dine fine rynker, samt få en klarere hud.  Læs mere om Frax behandling her.

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, du skal vælge eller ønsker en behandling, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

Få en endnu flottere glød

Du kan med stor fordel kombinere Cosmo Signatur med den hudforyngende injektionsbehandling profhilo. Den populære injektionsbehandling profhilo er en behandling med stabiliseret hyaluronsyre, der forynger huden, regenererer fedtvævet og aktiverer dannelsen af hudens kollagenfibre. Derfor er profhilo et godt supplement til din Cosmo Signatur behandling. Hvis du tilkøber 2 ml. profhilo i forbindelse med din Cosmo Signatur behandling, sparer du 1000 kr. på profhilo.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Sådan foregår behandlingen

Expand FAQ

Behandlingen er delt op i 2 forskellige laserbehandlinger i én og samme behandling. Første del af behandlingen går ind og reducerer eller fjerner dine karsprængninger, gammelmandspletter og solskader i form af ujævn hudtone. Anden del af behandlingen arbejder direkte på dine linjer i pande, omkring øjnene og munden, samt evt. ardannelse og områder med grov hudtekstur.

Alt i alt giver behandlingen en mere smuk og ensartet hudtone, en fastere, glattere og mere elastisk hud. Resultatet er et yngre og mildere udseende, på den diskrete, naturlige og forfriskende måde.

Det er individuelt hvor mange behandlinger, du behøver for at opnå det bedste resultat. Oftest anbefaler vi 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum. Varigheden af din behandling varierer mellem 12-36 måneder, og det anbefales derfor, at du holder det ved lige med en opfølgende behandling 1 gang om året.

Hos Cosmo udføres din Cosmo Signatur med lasere, som alle er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr. Med denne teknologi er det muligt skånsomt og effektivt at fjerne karsprængninger, reducere ujævn hudtone, samt reducere rynker og slap hud i underansigtet – alt sammen i én og samme behandling.

Før Din Behandling

Expand FAQ

Inden behandlingsforløbet kan opstartes, skal du forbi til vurdering hos vores hudlæge, således at uhensigtsmæssige forandringer i huden kan opfanges før eventuelt behandlingsforløb.

Når du kommer til din behandling, skal huden på behandlingsstedet være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden skal fremstå så lys som muligt.

Under din behandling

Expand FAQ

Ansigtet afrenses og påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, som skånsomt opvarmes. 

Under behandlingen vil du mærke varme og en let prikken i huden. I visse områder kan behandlingen være lettere ubehagelig. I den første del af behandlingen vil der ligeledes forekomme stærke lysglimt, som kan virke ubehagelige, men er helt ufarlige for øjnene. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. 

I den sidste del af behandlingen anvendes Frax-1550. Her benyttes radiofrekvens og varme til at lave mikroskopiske og overfladiske huller i huden. Det er en meget kontrolleret behandling, og vil føles som små varme nap i huden. Her vil man behandle særlige problemområder, såsom pande, linjer om øjnene, samt linje fra næse og mod mund. Enkelte steder kan det dog være nødvendigt at gå dybere, f.eks. omkring dybe furer/rynker og ved dybere ar.

Efter din behandling

Expand FAQ

Huden kan efter behandlingen føles lidt varm, og der kan forekomme let ubehag i det behandlede område. Dette kan i nogle tilfælde vare ved op til et par timer efter behandlingen. Ubehaget forsvinder igen, og der kan være let rødme samt hævelse i området efterfølgende. Generne kan med fordel lindres ved nedkøling af det behandlede område i timerne efter behandlingen. Der udleveres ispose til dette i klinikken, denne er du velkommen til at tage med hjem og genbruge ved behov. 

Hudtonen vil i nogle tilfælde fremtræde mørkere umiddelbart efter behandlingen. Dette aftager i løbet af 1-2 uger. Herefter ser huden atter lys og ensartet ud. Behandlingen stimulerer hudens egen kollagen, så du opnår en bedre vitalitet i huden, samtidig med at overfladiske karsprængninger ofte vil trække sig sammen, og huden vil fremstå mere glat og ensartet. 

Cremer uden parfume kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales at benytte Sheald for hurtigere opheling og mindskning af infektionsrisiko, derudover anbefales det at anvende solfaktor med min. spf. 50, ligesom at det er helt afgørende, at huden ikke udsættes for sol i 4 uger efter behandlingen. Ved skiferie eller solferie i troperne efter behandlingen anbefales det, at der går 6-8 uger fra behandlingen til ferien. Undgå at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling efter behandlingen, før huden er helt ophelet.

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og kan fremstå højrød. Der kan forekomme en forbrænding, og der kan måske opstå små væskefyldte blærer, lysfarvning af huden og ardannelser. Sådan en forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan evt. forekomme, hvis huden er meget sensitiv, tynd, umiddelbart har været udsat for sollys, eller er for mørk. Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde ses uventet irritation/reaktion i huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske. 

I yderst sjældne tilfælde kan man opleve en forværring af hudtonen efter denne behandling. Er dette tilfældet, vil vi stoppe behandlingsforløbet. 

Ved behandling med Frax-1550 vil der være en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber. Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. 

Har man tendens til hyppige herpesudbrud, kan det være nødvendigt med en forebyggende behandling. 

Der kan forekomme en forbrænding, og der vil måske opstå små væskefyldte blærer, lysfarvning af huden og ardannelser. Sådan en forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan evt. forekomme, hvis huden er for mørk eller meget tynd og sensitiv. Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde uventet irritation/reaktion i huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Cosmo Signatur her >>

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

Priser på Cosmo Signatur

Område Normalpris MyCosmo Pris
Ansigt 5.500 kr. 4.125 kr.
Ansigt og hals 7.000 kr. 5.250 kr.
Ansigt, hals og bryst 8.000 kr. 6.000 kr.
Tilkøb - Profhilo 2. ml. 3.500 kr. 2.625 kr.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!