Den nyeste teknologi indenfor permanent hårfjerning

Hos Cosmo Laser går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Derfor anvender vi den nyeste og bedste teknologi indenfor permanent hårfjerning med laser. Det gør vi for at sikre dig som kunde det bedste resultat og opfylde dit ønske om at blive hårfri på den mest effektive måde.

Vores behandlere er uddannede læger eller kosmetiske sygeplejersker og er blevet nøje oplært i vores maskiner til professionelt at
udføre permanent hårfjerning. Vi er selvfølgelig også registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, så du er altid i trygge hænder hos Cosmo.

Tre kvinder sidder på bænk og griner

Permanent hårfjerning er mere end glat hud

Når du får lavet permanent hårfjerning, får du meget mere end "bare" glat hud. Du får følelsen af velvære, selvsikkerhed og tryghed!

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Hvordan virker permanent hårfjerning med laser

Behandling med permanent hårfjerning virker ved, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. For at hårsækken kan ødelægges, skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår, som er i vækstfasen, men det estimeres, at kun 5% af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70% med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion på helt op til 95 %.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du finder tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 6-12 laserbehandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.

  • Slip for daglig barbering

  • Undgå grimme indgroet hår

  • Få en silkeglat og smuk hud

  • Undgå irriteret og rød hud

Disse lasere anvender Cosmo til hårfjerning

Hos Cosmo behandler vi med GentleMax fra Candela, som er den nyeste teknologi indenfor permanent hårfjerning. Vi benytter en såkaldt Alexandritlaser og Nd:YAG laser til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår permanent.

Vi har aktivt valgt at benytte laser, frem for IPL, da laser udsender et mere målrettet lys, og derfor er mere effektiv på den enkelte hårrod, samt kan anvendes på alle hudtyper. Med denne nye laserteknologi gør det mindre ondt at få lavet permanent hårfjerning, fordi den anvender en nedkølende teknologi, der gør behandlingen langt mere behagelig end de fleste ellers har været vant til.

Vi anvender en såkaldt "no-touch teknologi", hvilket betyder, at laseren ikke kommer i kontakt med huden under behandlingen. Nogle klinikker bruger ældre former for teknologier, hvor der anvendes gel under behandling med permanent hårfjerning. Hos Cosmo og andre klinikker, der bruger GentleMax fra Candela, er det ikke nødvendigt med gel, hvilket betyder, at behandlingen er hurtigere. Derudover er no-touch teknologen mere præcis, hvilket giver et langt mere effektivt resultat.

Sygeplejerske udfører permanent hårfjerning

Hvem kan vi behandle

For at få lavet permanent hårfjerning skal du som det første være fyldt 18 år og må ikke være gravid, ammende eller have hudkræft (med mindre din egen læge har godkendt dig til behandlingen). Derudover kan vi desværre ikke behandle lyse, grå og røde hår, da laseren går efter pigmentet i hårstrået.

Bortset fra dette kan alle stort set få lavet permanent hårjerning med laser og det er en behandling, der er yderst populær for både mænd og kvinder. Det er dog rigtig vigtigt, at du forud for din behandling med permanent hårfjerning ikke har fået sol i fire uger før din første behandling eller har anvendt selvbruner. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding.

Til gengæld kan vi hos Cosmo behandle alle hudtyper! Dette er også grunden til, at vi anvender to forskellige lasere til permanent hårfjerning, da valg af laser, afhænger af hudtype. Vi anvender Nd:YAG laser til at behandle mørkere hudtyper (hudtype +4), da den kører på en lavere bølgelængde og sikrer, at der ikke opstår forbrændinger. Denne laser er langt mere effektiv til netop de mørkere hudtyper end f.eks. IPL, som primært har effekt på personer med lysere hudtyper. Til de lysere hudtyper anvender vi Alexandritlaser, da de lysere hudtyper kan tåle en højere bølgelængde end de mørkere hudtyper. Læs mere om de forskellige hudtyper her.

Prisgaranti

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning med tilsvarende udstyr (IPL, SHR og lign. teknologier ej omfattet). Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter købet er udført.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

Køb nu, betal senere med viabill

Vil du gerne købe din behandling med permanent hårfjerning nu, men har du først råd om nogle måneder eller skal du først lige til at spare op? Så har vi et samarbejde med Viabill, som kan være den helt rette løsning for dig.

Med Viabill kan du nemlig dele din betaling op i ti rater. Hvis du f.eks. lige nu mangler 2.000 kr. til din behandling, kan du låne dem uden gebyr og helt rentefrit. Du afbetaler blot på dit køb hver måned.

Hvis du har behov for at låne mere end de 2.000 kr. kan du oprette en kreditaftale på op til 10.000 kr. via Viabill. Med denne løsning skal du betale 29 kr. om måneden samt afbetalingen på dit køb med renter oveni.

For at betale med Viabill skal du blot vælge Viabill som betaling, når du afslutter dit køb ligesom, når man vælger betaling med dankort eller MobilePay.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.