Har du fået en bekymringsrynke mellem dine bryn?

”Det er vigtigt at bruge solcreme!” Det har du helt sikkert hørt før. Men hvis du døjer med dybe linjer mellem dine bryn – også kaldt ”bekymringsrynken” – så burde du også have hørt, at du skal huske solbrillerne, når du er ude i solen.

Bekymringsrynker opstår nemlig ved gentagende sammentrækninger af musklerne mellem dine bryn f.eks., når du bekymrer dig eller får sollys i øjnene. Når dette sker, dannes der gradvist en linje eller rynke imellem dine bryn, som selvfølgelig kan være charmerende. Dog kan for tidlig aldring eller et ældre udseende, der ikke stemmer overens med din indre alder være en stor gene hos nogle.

Bekymringsrynke behandling kan hjælpe dig

Bekymringsrynker er ikke altid lige populære at have, da de sidder helt centralt i ansigtet og endda kan få dig til at synes sur, medtaget og ældre end du i virkeligheden er. Heldigvis kan dette afhjælpes ved brug af effektiv bekymringsrynke behandling med Botox.

Ved brug af Botox kan du få fjernet linjer og rynker i panden og derved opnå et mere friskt og ungdommeligt udseende.

Denne Botox-behandling er meget populær, da den effektivt hjælper både kvinder og mænd, med at fjerne bekymringsrynker og genvinde et yngre udseende – med respekt for deres naturlige udseende og alder.


Hvorfor opstår bekymringsrynker egentlig?

Rynker er en naturlig del af vores aldringsproces og er med til bl.a. at udtrykke vores personlighed og livsfortælling. Mange oplever dog, at de får en bekymringsrynke i panden i en tidlig alder. Årsagen til dette kan være, fordi de enten bruger deres mimik i ansigtet meget, er genetisk eksponeret for rynker i panden eller helt enkelt, fordi de bare har fået meget sol.

Derfor kan du hurtigt komme til at se ældre eller mere sur ud, end du måske er, eller føler dig, hvilket for mange kan være frustrerende og til stor gene. I disse tilfælde kan det anbefales at få en bekymrings rynke behandling med Botox for at få fjernet de generende bekymringsrynker.

Fjern bekymringsrynke effektivt med Botox

Botox-behandlingen virker rynkereducerende ved, at Botox får de muskler, som skaber bekymringsrynken, til at slappe af. Dette medvirker til, at huden udglattes og bekymringsrynken forsvinder helt uden at fjerne din personlige mimik. Det betyder nemlig meget for os hos Cosmo og det er et bærende element i vores dna at behandle med respekt for dit naturlige udseende. Det kræver kun en behandling pr. behandlingssted, for at reducere dine mimiske rynker.


De vigtigste fordele ved behandling af bekymringsrynke er altså:

 • Du slipper for at se sur og tvær ud
 • Du kommer til at se friskere ud
 • Dit udseende kommer til at virke betydeligt yngre


Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.


Ønsker du at få fjernet din bekymringsrynke?

Hvis du døjer med en bekymringsrynke, og ønsker at få den fjernet, så book en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første behandling hos en af vores hudlæger. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål samt få information angående Botox bekymringsrynker pris.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Før & efter billeder af Botox behandling

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Før din behandling med Botox skal du til en gratis konsultation med en af vores specialister, der vil informere dig detaljeret om forløbet.

Denne konsultation skal ske mindst 48 timer før din behandling for at overholde Styrelsen for Patientsikkerheds regler om betænkningstid.

Under din behandling

Expand FAQ

Behandlingen udføres hurtigt og uden smerte ved hjælp af en fin nål til at injicere Botox i de relevante muskler.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter behandlingen kan du opleve mindre rødme eller hævelse, som normalt aftager hurtigt. Blå mærker kan opstå, men er en almindelig og forbigående reaktion.

Det er yderst vigtigt at minimere risikoen for infektion ved ikke at røre ved behandlingsområdet og undgå makeup og cremer i fire timer efter behandlingen.

For at sikre det bedste resultat, skal du undgå intens fysisk aktivitet og undlade at tage fiskeolie, Treo, Ipren og Kodimagnyl.

Resultatet varierer fra person til person, og nogle kan have brug for en touch-up efter behandlingen.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Botox her >>

 • Øjenbrynsløft

  Det er sjældent ønskværdigt at have bekymringsrynker, da de kan give et udtryk af utilfredshed, træthed og ældre fremtoning, som ikke afspejler ens egentlige alder. Heldigvis kan man komme bekymringsrynker til livs ved at behandle med Botox.

 • Kvinde med kort hår kigger ligeud

  Panderynker

  Panderynker er naturlige tegn på ældning, men hvis de opstår tidligere end forventet, eller virker uharmoniske med resten af dit udseende, kan det være generende. En Botox-behandling kan heldigvis reducere panderynker effektivt.

 • Rynker øjne

  Smilerynker omkring øjnene tilføjer ofte karakter, men hvis de viser sig for tidligt eller ikke reflekterer din indre ungdommelighed, kan de blive irriterende. Du kan heldigvis få formindsket smilerynkerne med en effektiv Botox behandling hos Cosmo.

 • Reduktion af tyggemuskel

  Store tyggemuskler kan nogle gange give ansigtet et mere maskulint og kantet udseende, hvilket mange kvinder ikke er glade for. Botox-behandling kan heldigvis formindske muskelstørrelsen og tilbyde et blødere og mere feminint ansigtstræk.

 • Rygerynker

  Mimiske rynker omkring munden, som ofte kaldes for rygerynker, kan desværre give et utilfreds udtryk i dit ansigt. Ved at få en Botox behandling hos Cosmo, kan du få udglattet disse rynker og dermed genoprette et gladere ansigtsudtryk.

 • Næserynker

  Alderen bringer ofte rynker med sig, hvilket er helt naturligt. Dog kan rynker ved næsen forandre dit ansigtsudtryk betydeligt og blive en irritation for rigtig mange. Derfor tilbyder vi hos Cosmo en effektiv løsning til at udglatte disse linjer omkring næsen, nemlig Botox.

 • Tandkødssmil

  Hvis du er meget bevidst omkring dit såkaldte tandkødssmil og derfor går og holder smilene tilbage, så har vi løsningen. Med en simpel Botox-behandling kan vi nemlig korrigere et gummy smile, så du frit kan smile uden bekymring om andre mon kan se dit tandkød.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO