Har du fået en bekymringsrynke mellem dine bryn?

”Det er vigtigt at bruge solcreme!” Det har du helt sikkert hørt før. Men hvis du døjer med dybe linjer mellem dine bryn – også kaldt ”bekymringsrynken” – så burde du også have hørt, at du skal huske solbrillerne, når du er ude i solen.

Bekymringsrynker opstår nemlig ved gentagende sammentrækninger af musklerne mellem dine bryn f.eks., når du bekymrer dig eller får sollys i øjnene. Når dette sker, dannes der gradvist en linje eller rynke imellem dine bryn, som selvfølgelig kan være charmerende. Dog kan for tidlig aldring eller et ældre udseende, der ikke stemmer overens med din indre alder være en stor gene hos nogle.

Bekymringsrynke behandling kan hjælpe dig

Bekymringsrynker er ikke altid lige populære at have, da de sidder helt centralt i ansigtet og kan endda få dig til at synes sur, medtaget og ældre end du i virkeligheden er. Heldigvis kan dette afhjælpes ved brug af effektiv bekymringsrynke behandling med Botox.

Ved brug af Botox kan du få fjernet linjer og rynker i panden og derved opnå et mere friskt og ungdommeligt udseende.

Denne Botox-behandling er meget populær, da den effektivt hjælper både kvinder og mænd, med at fjerne bekymringsrynker og genvinde et yngre udseende – med respekt for deres naturlige udseende og alder.


Hvorfor opstår bekymringsrynker egentlig?

 Rynker er en naturlig del af vores aldringsproces, og er med til bl.a. at udtrykke vores personlighed og livsfortælling. Mange oplever dog, at de får en bekymringsrynke i panden i en tidlig alder. Årsagen til dette kan være, fordi de enten bruger deres mimik i ansigtet meget, er genetisk eksponeret for rynker i panden eller helt enkelt, fordi de bare har fået meget sol.

Derfor kan du hurtigt komme til at se ældre eller mere sur ud, end du måske er, eller føler dig, hvilket for mange kan være frustrerende og til stor gene. I disse tilfælde kan det anbefales at få en bekymrings rynke behandling med Botox for at få fjernet de generende bekymringsrynker.

Fjern bekymringsrynke effektivt med Botox

Botox-behandlingen virker rynkereducerende ved, at Botox får de muskler, som skaber bekymringsrynken, til at slappe af. Dette medvirker til, at huden udglattes og bekymringsrynken forsvinder helt uden at fjerne din personlige mimik. Det betyder nemlig meget for os hos Cosmo og det er et bærende element i vores dna at behandle med respekt for dit naturlige udseende. Det kræver kun en behandling pr. behandlingssted, for at reducere dine mimiske rynker.


De vigtigste fordele ved behandling af bekymringsrynke er altså:

- Du slipper for at se sur og tvær ud

- Du kommer til at se friskere ud

- Dit udseende kommer til at virke betydeligt yngre

Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel.

Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.


Ønsker du at få fjernet din bekymringsrynke?

Hvis du døjer med en bekymringsrynke, og ønsker at få den fjernet, så book en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første behandling hos en af vores hudlæger. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål samt at få information angående Botox bekymringsrynker pris.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Før & efter billeder af Botox behandling

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første Botox behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve Botox behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Under din behandling

Expand FAQ

Selve Botox behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler, som laver den uønskede rynke.

Botox behandlingen er smertefri og hurtigt overstået.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter Botox behandlingen vil du have små myggestiklignende hævelser omkring de steder, hvor nålen har været. De forsvinder dog igen indenfor få timer.

Du må ikke røre området, dyrke sport eller bruge makeup i de efterfølgende 4 timer.

Da vi alle er forskellige, skal der også varierende mængder Botox til at få fuld effekt.

Det er muligt at få en touch-up efter din behandling mod betaling af 500 kr. Denne kan udføres tidligst 2 uger og senest 3 uger efter din behandling.

Generelle bivirkninger ved behandling:

Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller let kløe. Andre almindelige bivirkninger kan være hovedpine i de første par dage.

Yderst sjældne bivirkninger er influenzalignende symptomer eller allergiske reaktioner i form af et anafylaksis chok. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger. Oplever du en uventet reaktion, så skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

 • Øjenbrynsløft

  Øjenbrynsløft

  Tunge øjenlåg kan få dig til at se træt og endda nedtrykt ud. Heldigvis kan dette afhjælpes ved løft af øjenbryn med en Botox behandling. Denne behandling går helt simpelt ind og løfter øjenbrynene, som derved kan medvirke til et friskere og mere åbent ansigt.

 • Panderynker

  Panderynker

  Linjer og rynker i panden er en del af den naturlige aldring. Dog kan de også være til stor gene, hvis de kommer tidligt og ikke stemmer overens med det øvrige udseende. Heldigvis kan du få bugt med panderynker ved hjælp af en Botox behandling.

 • Rynker øjne

  Rynker øjne

  Rynker langs øjnene (smilerynker) kan være utroligt charmerende. Dog kan de også være en gene, hvis de kommer i en tidlig alder, eller fordi ens ældre udseende ikke stemmer overens med den indre aldre. Disse kan dog fjernes ved hjælp af effektiv Botox behandling.

 • MASSETER BOTOX - FÅ EN EFFEKTIV BEHANDLING

  Reduktion af tyggemuskel

  Kraftige tyggemuskler kan være skyld i, at ens ansigt virker maskulint og firkantet. Dette er typisk til stor gene for de kvinder, som døjer med det. Heldigvis kan du ved hjælp af behandling med Botox gøre ansigtet smallere og mere feminint.

 • Skin Booster

  Rygerynker

  De såkaldte rygerynker, som er mimiske rynker opstået af bevægelse ved munden, kan nemt få dig til at se sur ud, hvilket er en stor gene. Du kan heldigvis slippe for rynkerne ved hjælp af en effektiv Botox behandling, så du kommer til at se glad ud igen.

 • 10% På Skin Tightening - Cosmo Laser

  Næserynker

  Næserynker kommer typisk med alderen og er rynker, der sidder omkring eller ved siden af næsen. De kan dog påvirke dit udseende meget og derfor være til stor gene. En Botox behandling er heldigvis meget effektiv imod næserynker.

 • Cosmelan

  Tandkødssmil

  Hvis du er en af dem, der tager dig selv i at holde igen med at smile, fordi du har tandkødssmil, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved det. En Botox behandling kan nemlig hjælpe dig af med dit gummysmile, så du kan smile løs igen.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO