Fjernelse af karsprængninger

Går du aldrig i kjole eller shorts om sommeren fordi dine ben er misfarvede af blå/lilla blodsprægninger? Synes dine kinder, næse eller ansigt generelt rødt og blussende, så har du højst sandsynligt karsprængninger.

Mange tror de er tvunget til at acceptere denne diffuse rødmen eller de blålige ben til evig tid, og går på kompromis med den forringede livskvalitet det medfølger, men de færreste ved at der er en meget simpel og sikker måde at reducere dem betragteligt på.

Behandling af karsprængninger på kroppen

Det er enkelt at fjerne blodsprængninger på benene eller i ansigtet - svaret er en laserbehandling

Er du plaget af mindre røde misfarvninger i ansigtet, røde edderkoppespindlignende eller større blågrønne karsprængninger på benene, kan det afhjælpes med en laserbehandling.

Karsprængninger og ødelagte blodkar (blodsprægninger) fjernes skånsomt og sikkert med laserbehandlinger.

Med en Elós laserbehandling af karsprængninger, kan vi fjerne alle mindre røde misfarvninger på næse, kinder eller andre steder i ansigtet samt på krop, arme og ben. Større blågrønne blodkar og vener på benene kan ligeledes formindskes betydeligt på bare få laserbehandlinger.

For mange betyder dette fornyet frihed til at tage yndlingsnederdelen på, droppe strømpebukserne, hoppe i badetøjet eller droppe den tunge foundation i ansigtet – alt sammenmed fornyet selvtillid og velvære.

Ønsker du karsprængninger behandling?

Book en gratis konsultation og få en snak om dine muligheder hos vores erfarne personale.

Vi er selvfølgelig registreret hos sundhedsstyrelsen og alle behandlinger mod karsprængning udføres af en læge eller sygeplejerske.

Før og efter

Se Henriette få fjernet karsprængninger på låret

Mød Henriette, som i noglee år har døjet med blå-røde karsprængninger på benene. De fik hende til at føle sig ældre, end hun er og gjorde, at hun ikke helt følte sig tilpas i sommerkjolen. I videoen kan du blive klogere på, hvad du kan forvente af karsprængningsfjernelse, og hvordan behandlingen foregår.

  • Få 3 for 2 På Skin Tightening - Cosmo Laser

    Ansigt

  • KARSPRÆNGNINGER - NÆSE

    Næse

  • KARSPRÆNGNINGER - BEN

    Ben

Bliv klogere på behandlingen

Før Din Behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Hvis du har karsprængninger på benet anbefales det, forud din konsultation, at du får undersøgt dine ben af en læge. Hvis du f.eks. har åreknuder, er det oftest mest hensigtsmæssigt at du får opereret dem først, da der er stor risiko for, at du sblot vil få nye karsprængninger.

Forud for din behandling må du ikke have opholdt dig i solen i minimum 4 uger, og din hud skal fremstå lys. Derudover skal din hud være velplejet og ikke mangle fugt. Skal du behandles i ansigtet, afrenser vi din makeup.

Under din behandling

Expand FAQ

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Lyset fra laseren opsuges af farven i dine kar, som herefter varmes op, kollapser og går til grunde.

Efter din behandling

Expand FAQ

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til et døgn efter behandlingen. Det er ikke unormalt, at du kan mærke en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Det forsvinder i løbet af få dage.

Efter din behandling må du absolut ikke udsætte det behandlede område for sollys i minimum 4 uger.

Du kan med fordel fremme helingsforløbet ved at bruge gode salver eller cremer. Forhør dig gerne hos din behandler, som kan vejlede dig i effektiv hudpleje.

Har du fået behandling af kar i ansigtet, må du bruge makeup 2 timer efter din behandling, hvis ikke andet aftales.

Har du fået behandling af kar på dine ben, skal du være opmærksom på, at holde dem i ro. Vi fraråder træning og længerevarende stående aktivitet i ca. 3 dage efter din behandling, ligesom at varme fra eksempelvis sauna frarådes. Begge dele fremmer risikoen for, at karrene udvider sig igen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling, så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer

Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer

– Graviditet

– Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud

– En fortid med keloid ardannelse

– Blodfortyndende behandling

– Epilepsi som ikke er velbehandlet

– Blødersygdom/hæmofili

– Ødematøse ben

Ofte stillede spørgsmål til vores læge

Hvad er karsprængninger?

Expand FAQ

Karsprængninger er en mild form for venøs insufficiens. Der er typisk tale om mindre blødninger i sammenfiltrede grupper af små blodkar lige under hudens overflade, der ofte ligner edderkoppespind eller diffus rødme. Læs mere om, hvad karsprængninger er og hvordan de opstår her.

Hvorfor får man karsprængninger?

Expand FAQ

Karsprængninger er en uundgåelig aldersbetinget tilstand, fordi vores kar med alderen bliver mere stive og skrøbelige og det skaber en dårlig blodgennemstrømning og cirkulation. Men der er faktisk 9 andre faktorer som også kan være skyld i, at du oplever karsprængninger.

Hvordan behandler man karsprængninger?

Expand FAQ

Hos Cosmo behandler vi alle former for karsprængninger med effektiv og sikker laserbehandling samt med mikrosklerosering. Læs nærmere her om de 5 ting du skal vide om behandling med karsprængninger.

Kan man forebygge karsprængninger?

Expand FAQ

Ca. 50 % af den danske befolkning oplever at få karsprængninger. Men man kan faktisk godt forebygge karsprængninger. Læs nærmere om forebyggelse af karsprængninger her.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se alle vores priser på behandling mod karsprængninger her

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Hele ansigt (IPL) 2.500 kr. 1.875 kr.
Kinder (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Overlæbe (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Pande (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Næse (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Hage (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Kinder + næse (IPL) 1.500 kr. 1.125 kr.
Begge håndrygge (IPL) 1.500 kr. 1.125 kr.
Hals (IPL) 2.000 kr. 1.500 kr.
Bryst (IPL) 2.000 kr. 1.500 kr.
Ansigt + hals (IPL) 3.500 kr. 2.625 kr.
Ansigt, hals + bryst (IPL) 4.500 kr. 3.375 kr.
Tilkøb - Profhilo 2. ml. 3.500 kr. 2.625 kr.
Ben - få spredte kar (ND:yag)) 1.500 kr. 1.125 kr.
Ben – flere spredte kar (ND:yag) 2.200 kr. 1.650 kr.
Karsprængninger sporadisk i ansigt (ND:yag) 1.000 kr. 750 kr.
Ben - få kar (mikrosklerosering) 2.500 kr. 1.875 kr.
Ben - flere kar (mikrosklerosering) 3.500 kr. 2.625 kr.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!