Fjernelse af karsprængninger med laser

Går du aldrig i kjole eller shorts om sommeren, fordi dine ben er misfarvede af blå/lilla blodsprægninger? Synes dine kinder, næse eller ansigt generelt rødt og blussende, så har du højst sandsynligt karsprængninger.

Der er mange, som tror, at de er tvunget til at acceptere denne diffuse rødmen eller de blålige ben til evig tid, og går på kompromis med den forringede livskvalitet det medfølger, men de færreste ved, at der er en meget simpel og sikker måde at reducere dem betragteligt på.

Behandling af karsprængninger på kroppen

Det er enkelt at fjerne blodsprængninger på benene eller i ansigtet med effektiv laserbehandling.

Er du plaget af mindre røde misfarvninger i ansigtet, røde edderkoppespind lignende eller større blågrønne karsprængninger på benene, kan det afhjælpes med en laserbehandling.

Karsprængninger og ødelagte blodkar (blodsprægninger) fjernes skånsomt og sikkert med laserbehandlinger.

Med en Elós laserbehandling af karsprængninger, kan vi fjerne alle mindre røde misfarvninger på næse, kinder eller andre steder i ansigtet samt på krop, arme og ben. Større blågrønne blodkar og vener på benene kan ligeledes formindskes betydeligt med blot få laserbehandlinger.

For mange betyder dette fornyet frihed til at tage yndlingsnederdelen på, droppe strømpebukserne, hoppe i badetøjet eller droppe den tunge foundation i ansigtet – alt sammen med fornyet selvtillid og velvære.

Ønsker du behandling mod karsprængninger?

Book en gratis konsultation og få en snak om dine muligheder hos vores erfarne personale.

Vi er selvfølgelig registreret hos sundhedsstyrelsen og alle behandlinger mod karsprængninger udføres af en læge eller sygeplejerske.

Før og efter billede af behandling af karsprængninger

Se Henriette få fjernet karsprængninger på låret

Mød Henriette, som i nogle år har døjet med blå-røde karsprængninger på benene. De fik hende til at føle sig ældre, end hun er og gjorde, at hun ikke helt følte sig tilpas i sommerkjolen. I videoen kan du blive klogere på, hvad du kan forvente af karsprængningsfjernelse, og hvordan behandlingen foregår.

 • Få 3 for 2 På Skin Tightening - Cosmo Laser

  Ansigt

  Skiftende temperaturer kan være medvirkende til, at en stor del af den danske befolkning døjer med små karsprængninger i ansigtet. De kan dog også opstå af genetiske årsager og viser sig typisk som rødme på kinderne, hagen og næsen.

 • KARSPRÆNGNINGER - NÆSE

  Næse

  Mange (primært kvinder) forsøger at dække karsprængninger på næsen med makeup, hvilket både kan være irriterende, tidskrævende og ikke mindst besværligt. Men heldigvis kan karsprængninger fjernes med effektiv laserbehandling.

 • KARSPRÆNGNINGER - BEN

  Ben

  Det er de færreste, der er glade for karsprængninger på benene. Derfor skjuler mange de blå-lilla forgreninger ved at dække dem til med bukser, strømpebukser eller lange kjoler. Derfor kan føles som en stor frihed at få fjernet sine karsprængninger på benene.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

En forudsætning for at opnå det bedste resultat er, at huden er så bleg som muligt. Der må derfor ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandlingen, ligesom behandlingsområdet ikke må udsættes for UV stråler (sollys og solarium) 4 uger før behandlingen.

Undgå at tage blodfortyndende præparater såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i en uge før behandlingen, da dette kan give et dårligere resultat. Pausering af stærke blodfortyndende midler som hjertemagnyl o.lign. bør ske i samråd med egen læge.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under din behandling

Expand FAQ

Huden afrenses og der påføres ved nogle behandlinger efterfølgende en speciel gel. Dette er afhængigt af, hvilken maskine, der anvendes til behandlingen. Gelen beskytter huden og optimerer overførslen af lysenergien til huden. Under behandlingen vil du mærke en varme i huden, og der vil forekomme skarpe lysglimt, dine øjne vil være beskyttet af særlige eye pads og vil derfor ikke blive påvirket af lyset.

I visse områder kan det være lettere ubehageligt, men de fleste angiver, at behandlingen bare føles som en varm “prikken” i huden.

Efter din behandling

Expand FAQ

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til et døgn efter behandlingen. Det er ikke unormalt, at du kan mærke en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Det forsvinder i løbet af få dage.

Efter din behandling må du absolut ikke udsætte det behandlede område for sollys i minimum 4 uger.

Du kan med fordel fremme helingsforløbet ved at bruge gode salver eller cremer. Forhør dig gerne hos din behandler, som kan vejlede dig i effektiv hudpleje.

Har du fået behandling af kar i ansigtet, må du bruge makeup 2 timer efter din behandling, hvis ikke andet aftales.

Har du fået behandling af kar på dine ben, skal du være opmærksom på, at holde dem i ro. Vi fraråder træning og længerevarende stående aktivitet i ca. 3 dage efter din behandling, ligesom at varme fra eksempelvis sauna frarådes. Begge dele fremmer risikoen for, at karrene udvider sig igen.

Det er helt almindeligt, hvis du oplever let rødme og hævelse i området efter din behandling.

Hvis huden udsættes for sollys indenfor 4 uger efter behandlingen, er der risiko for at din hud bliver misfarvet eller skjoldet. Det er ligeledes vigtigt, at du informerer din sygeplejerske, hvis du har fået sol forud for din behandling, så vi kan udskyde din behandling. Hvis ikke, er der risiko for at behandlingen giver en forbrænding, sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller, i sjældne tilfælde, ardannelser.

Ved forbrændning eller anden uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Ofte stillede spørgsmål til vores læge

Hvad er karsprængninger?

Expand FAQ

Karsprængninger er en mild form for venøs insufficiens. Der er typisk tale om mindre blødninger i sammenfiltrede grupper af små blodkar lige under hudens overflade, der ofte ligner edderkoppespind eller diffus rødme. Læs mere om, hvad karsprængninger er og hvordan de opstår her.

Hvorfor får man karsprængninger?

Expand FAQ

Karsprængninger er en uundgåelig aldersbetinget tilstand, fordi vores kar med alderen bliver mere stive og skrøbelige og det skaber en dårlig blodgennemstrømning og cirkulation. Læs mere her om hvorfor får man karsprængninger.

Hvordan behandler man karsprængninger?

Expand FAQ

Hos Cosmo behandler vi alle former for karsprængninger med effektiv og sikker laserbehandling samt med mikrosklerosering. Læs nærmere her om de 5 ting du skal vide om behandling med karsprængninger.

Kan man forebygge karsprængninger?

Expand FAQ

Ca. 50 % af den danske befolkning oplever at få karsprængninger. Men man kan faktisk godt forebygge karsprængninger. Læs nærmere om forebyggelse af karsprængninger her.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se alle vores priser på behandling mod karsprængninger her

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Hele ansigt (IPL) 2.500 kr. 1.875 kr.
Kinder (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Overlæbe (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Pande (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Næse (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Hage (IPL) 1.000 kr. 750 kr.
Kinder + næse (IPL) 1.500 kr. 1.125 kr.
Begge håndrygge (IPL) 1.500 kr. 1.125 kr.
Hals (IPL) 2.000 kr. 1.500 kr.
Bryst (IPL) 2.000 kr. 1.500 kr.
Ansigt + hals (IPL) 3.500 kr. 2.625 kr.
Ansigt, hals + bryst (IPL) 4.500 kr. 3.375 kr.
Tilkøb - Profhilo 2. ml. 3.500 kr. 2.625 kr.
Ben - få spredte kar (ND:yag)) 1.500 kr. 1.125 kr.
Ben – flere spredte kar (ND:yag) 2.200 kr. 1.650 kr.
Karsprængninger sporadisk i ansigt (ND:yag) 1.000 kr. 750 kr.
Ben - få kar (mikrosklerosering) 2.500 kr. 1.875 kr.
Ben - flere kar (mikrosklerosering) 3.500 kr. 2.625 kr.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!