Slip af med rynker omkring øjnene ved hjælp af botox

Rynker langs øjnene – også kaldt smilerynker – kan være utroligt charmerende. Dog kan disse være en gene, enten fordi de kommer i en tidlig alder – eller fordi ens ældre udseende ikke stemmer overens med den indre aldre. Heldigvis kan disse fjernes ved hjælp af effektiv botox-behandling.

Ved brug af Botox kan du få fjernet smilerynker, som sidder på siderne af øjnene, og derved opnå et ungdommeligt udseende og en glattere hud.

Botox-behandlingen er meget populær, da den effektivt afhjælper både kvinder og mænd, genvinde et yngre udseende – med respekt for deres naturlige udseende og alder.

Hvorfor opstår smilerynker ved øjnene?

Rynker under øjenene er en naturlig del af vores aldringsproces, og er med til bl.a. at udtrykke vores personlighed og livsfortælling. Mange får dogsmilerynker ved øjenenei en tidligere alder end andre. Årsagen til dette kan være, fordi de enten bruger deres mimik i ansigtet meget, er genetisk eksponeret for rynker eller helt enkelt fordi de bare har fået for meget sol. Derfor kan du hurtigt komme til at se ældre ud, end du måske er eller føler dig, hvilket kan være en frustrerende faktor hos mange.

Hvordan virker behandlingen af rynke ved øjne med Botox?

Botox behandlingen virker ved, at de muskler, som skaber rynker ved øjnene, slapper af. Dette medvirker til at huden udglattes og smilerynkerne forsvinder – helt uden at fjerne din personlige mimik. Det betyder nemlig meget for os og er et bærende element i vores dna, at behandle med respekt for dit naturlige udseende. For at reducere dine mimiske rynker, kræves kun 1 behandling pr. behandlingssted.

De vigtigste fordele ved behandling af rynker omkring øjenene er altså at:

- Du får en glattere hud omkring øjenene

- Du kommer til at se friskere ud

- Dit udseende kommer til at virke betydeligt yngre

Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel.

Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.

Fjern rynker under øjnene med en Botox behandling

Hvis du døjer med linjer og smilerynker ved øjnene og ønsker at reducere disse, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, inden din første behandling med Botox under øjnene. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Før og efter billeder af behandling mod rynker omkring øjnene

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Inden din første Botox behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve Botox behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Under din botox behandling

Expand FAQ

Selve Botox behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler, som laver den uønskede rynke i panden.

Botox behandlingen er smertefri, og hurtigt overstået.

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme og hævelse i behandlingsområdet, der aftager efter 30 minutter. Der vil i nogle tilfælde
kunne ses begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt, og skyldes let blodudtrædning i vævet som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen er der i behandlingsområdet risiko for infektion. Det er derfor vigtigt at undgå berøring af det behandlede område samt påføring af make-up og cremer i mindst 4 timer. Undlad ligeledes hård fysisk anstrengelse i 2 dage samt at udsætte behandlingsområdet for kraftig varme eller tryk resten af den dag, hvor du er blevet behandlet. Dette er så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

Undgå at tage blodfortyndende præparater, såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i 1 dag efter behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger.

Oftest giver behandlingen en god og tydelig reduktion i de dynamiske rynker. Effekten kan dog variere fra person til person. Nogle skal have større mængder toksin end andre for at opnå effekt, hvorfor en touch-up på behandlingen tilbydes efter 14 dage, dog senest efter 3 uger.

Generelle bivirkninger ved behandling:

Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller let kløe. Andre almindelige bivirkninger kan være hovedpine i de første par dage.

Yderst sjældne bivirkninger er influenzalignende symptomer eller allergiske reaktioner i form af et anafylaksis chok. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger. Oplever du en uventet reaktion, så skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

 • Bekymringsrynke

  Bekymringsrynke

  Bekymringsrynker er ikke altid lige populære at have, da de sidder helt centralt i ansigtet og kan endda få dig til at synes sur, medtaget og ældre end du i virkeligheden er. Heldigvis kan dette afhjælpes ved brug af effektiv Botox behandling.

 • Øjenbrynsløft

  Tunge øjenlåg kan få dig til at se træt og endda nedtrykt ud. Heldigvis kan dette afhjælpes ved løft af øjenbryn med en Botox behandling. Denne behandling går helt simpelt ind og løfter øjenbrynene, som derved kan medvirke til et friskere og mere åbent ansigt.

 • BOTOX BEHANDLING MOD RYNKER OMKRING ØJNENE

  Panderynker

  Linjer og rynker i panden er en del af den naturlige aldring. Dog kan de også være til stor gene, hvis de kommer tidligt og ikke stemmer overens med det øvrige udseende. Heldigvis kan du få bugt med panderynker ved hjælp af en Botox behandling.

 • Reduktion af tyggemuskel

  Reduktion af tyggemuskel

  Kraftige tyggemuskler kan være skyld i, at ens ansigt virker maskulint og firkantet. Dette er typisk til stor gene for de kvinder, som døjer med det. Heldigvis kan du ved hjælp af behandling med Botox gøre ansigtet smallere og mere feminint.

 • botox rygerynker

  Rygerynker

  De såkaldte rygerynker, som er mimiske rynker opstået af bevægelse ved munden, kan nemt få dig til at se sur ud, hvilket er en stor gene. Du kan heldigvis slippe for rynkerne ved hjælp af en effektiv Botox behandling, så du kommer til at se glad ud igen.

 • botox rygerynker

  Næserynker

  Næserynker kommer typisk med alderen og er rynker, der sidder omkring eller ved siden af næsen. De kan dog påvirke dit udseende meget og derfor være til stor gene. En Botox behandling er heldigvis meget effektiv imod næserynker.

 • Tandkødssmil

  Hvis du er en af dem, der tager dig selv i at holde igen med at smile, fordi du har tandkødssmil, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved det. En Botox behandling kan nemlig hjælpe dig af med dit gummysmile, så du kan smile løs igen.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO