Slip af med rynker omkring øjnene ved hjælp af Botox

Rynker langs øjnene, som også kaldes for smilerynker, kan være utroligt charmerende. Dog kan disse være en gene, enten fordi de kommer i en tidlig alder, eller fordi ens ældre udseende ikke stemmer overens med den indre alder. Heldigvis kan disse fjernes ved hjælp af effektiv Botox-behandling.

Ved brug af Botox kan du få fjernet smilerynker, som sidder på siderne af øjnene og derved opnå et ungdommeligt udseende samt en glattere hud.

Botox-behandlingen er meget populær, da den effektivt hjælper både kvinder og mænd med at genvinde et yngre udseende med respekt for deres naturlige udseende og alder.

Hvorfor opstår smilerynker ved øjnene?

Rynker under øjenene er en naturlig del af vores aldringsproces og er med til bl.a. at udtrykke vores personlighed og livsfortælling. Mange får dog smilerynker ved øjenene i en tidligere alder end andre. Årsagen til dette kan være, fordi de enten bruger deres mimik i ansigtet meget, er genetisk eksponeret for rynker, eller helt enkelt fordi de bare har fået for meget sol. Derfor kan du hurtigt komme til at se ældre ud, end du måske er, eller føler dig, hvilket kan være en frustrerende faktor hos mange.

Hvordan virker behandlingen af rynker ved øjnene med Botox?

Botox behandlingen virker ved, at de muskler, som skaber rynker ved øjnene, slapper af. Dette medvirker til, at huden udglattes og smilerynkerne forsvinder helt uden at fjerne din personlige mimik. Det betyder nemlig meget for os og er et bærende element i vores dna, at behandle med respekt for dit naturlige udseende. For at reducere dine mimiske rynker, kræves kun en behandling pr. behandlingssted.


De vigtigste fordele ved behandling af rynker omkring øjenene er altså at:

 • Du får en glattere hud omkring øjenene
 • Du kommer til at se friskere ud
 • Dit udseende kommer til at virke betydeligt yngre


Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.

Fjern rynker under øjnene med en Botox behandling

Hvis du døjer med linjer og smilerynker ved øjnene og ønsker at reducere disse, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, inden din første behandling med Botox under øjnene. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Før og efter billeder af behandling mod rynker omkring øjnene

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Før din behandling med Botox, kræves det, at du skal til en konsultation hos vores hudlæge for at få en dybdegående forståelse af behandlingen.

Derudover er det en regel fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at konsultationen finder sted mindst to dage før behandlingen for at give dig tid til grundigt at overveje, om du ønsker behandlingen, efter du har været til konsultationen.

Under din botox behandling

Expand FAQ

Når du kommer til din behandling, får du injiceret Botox ind i det ønskede område med en tynd nål. Der er ikke noget ubehag ved behandlingen og den er overstået på kort tid.

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Efter indsprøjtningen kan der forekomme forbigående rødme eller hævelse, og i nogle tilfælde kan der opstå blå mærker.

For at mindske risikoen for infektion, bør behandlingsområdet ikke berøres, og der bør ikke påføres makeup eller cremer de første timer efter.

Efter proceduren anbefales det at undgå medicin som fiskeolie, Treo og Ipren for at reducere risikoen for blå mærker.

Resultaterne varierer fra kunde til kunde, men de fleste vil opleve en mærkbar udjævning af dynamiske rynker, med mulighed for justering i form af en touch-up efterfølgende.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Botox her >>

 • Bekymringsrynke

  Bekymringsrynken er noget, som rigtigt mange er kede af at have, da den sidder centralt i ansigtet og kan fremstå som et udtryk for surhed og træthed. Du kan heldigvis slippe for bekymringsrynken med en Botox behandling og hermed komme til at se frisk og glad ud igen.

 • Øjenbrynsløft

  Et træt blik forårsaget af tunge øjenlåg er noget mange døjer med. Hos Cosmo laver vi øjenbrynsløft med Botox. Behandlingen kan opløfte øjenbrynene og derved give ansigtet et mere frisk og udhvilet udseende, som mange stræber efter at få.

 • Panderynker

  Rynker i panden afspejler livets erfaringer, men de kan føles forstyrrende, når de ikke matcher dit generelle udseende. Med Botox-behandling kan du effektivt komme af med rynkerne og få den glatte og ungdommelige pande tilbage.

 • Reduktion af tyggemuskel

  Et markant maskulint og firkantet ansigt forårsaget af stærke tyggemuskler, kan være generende for kvinder, der foretrækker et finere udseende. Botox kan heldigvis reducere disse træk og fremhæve et mere feminint ansigt.

 • Rygerynker

  Rygerynker er de linjer, der opstår fra mundbevægelser og som kan give indtryk af utilfredshed. Men med en effektiv Botox behandling hos Cosmo kan du glatte rygerynkerne ud og skabe dig et mere opmuntrende ansigtsudtryk.

 • Næserynker

  Næserynker opstår ofte, når man bliver ældre, hvilket kan have en uønsket effekt på ens udseende. Der er heldigvis en løsning på de irriterende rynker ved næsen. De kan nemlig effektivt reduceres med Botox, så du igen kommer til at synes yngre.

 • Tandkødssmil

  Hvis et tandkødssmil får dig til at smile mindre, så er hjælpen på vej. Hos Cosmo tilbyder vi Botox behandling som en effektiv løsning til at reducere dit gummysmile, hvilket giver dig friheden til at smile uden at tænke over dit udseende.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO