Få flotte resultater med filler i dine kindben

I takt med at du bliver ældre, mindskes kollagenet i din hud. Dette resulterer i mindre fylde i dit ansigt. Huden begynder, med andre ord, at bevæge sig sydpå, hvilket kan medvirke til et trættere og mere nedtrykt udseende. Dette kan reduceres ved hjælp af en effektiv fillerbehandling.

Ved hjælp af filler i kindben, kan du få skabt mere fylde og løft i dit ansigt, så du kan se friskere og mere opløftet ud.

Men behandlingen er ikke kun til gavn for den mere modne hud. Kindben filler er nemlig også en fillerbehandling for dig, der synes, du mangler mere definition af dine kindben. Ved at placere filler i kindben opnås en mere defineret knoglestruktur, mens det naturlige udseende prioriteres og respekteres.


Naturlige resultater med vores kindben fillers

Hos Cosmo behandler vi altid med det formål, at skabe resultater, der ser naturlige ud. Derfor sigter vi – under hvér behandling – efter at skabe et resultat, hvor din veninde, mand eller mor fortæller dig, at de synes, du ser friskere ud, uden at kunne pege på, hvad du har fået lavet. Det betyder nemlig meget for os og et bærende element i vores dna, at behandle med respekt for dit naturlige udseende.


Fillers Kindben Pris

Du kan læse mere om vores fillerbehandlinger, samt finde priser lige her.

Fillerbehandling - Hvad er filler?

Filler er en steril gele, som består filler af et naturligt stof, ved navn hyaluronsyre, og saltvand. Begge naturlige elementer din krop allerede indeholder. Dette naturlige stof, hyaluronsyre, er Derfor integreres filleren i dit væv, når det indsprøjtes i dine kindben, og skaber derved mere fylde, fleksibilitet og vitalitet. Af samme årsag er behandlingen utrolig effektiv, hvis du vil have behandlet manglende fylde i ansigtet.


Varighed Af Din Behandling

Som udgangspunkt behøver du kun en enkelt behandling med filler i kindben. I nogen tilfælde kan det være nødvendigt, med et par opfølgende behandlinger, hvis du har behov for et større ansigtsløft.

Varigheden af resultatet er forskellig fra person til person, men normalt 6-12 måneder i øvre del af dit ansigt. For at holde resultatet ved lige, anbefaler vi en opfølgende behandling 1-2 gange om året, hvilket også forlænger holdbarheden i området.

Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Hvor i ansigtet kan jeg ellers få filler?

Filler lægges ikke kun i kindben. Her er en liste over alle de områder, vi behandler med filler:


- I bekymringsrynken mellem dine øjenbryn

- Ved tindingerne

- I kragetæerne

- Langs dine kindben

- I linjerne, som løber fra din næse mod din mund

- I ”rygerynkerne” mellem næse og mund

- I dine nedadgående mundviger

- I din læbe eller læbekant

- I dine smilerynkerI huden for genhydrering

Book en gratis konsultation

Hvis du ønsker at skabe mere løft eller definition i dit ansigt, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før din behandling. Dette er ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Læbeforstørrelse er for alle

Før og efter

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

I 4 dage forud for din første behandling må du ikke tage fiskeolie, Ipren, Kodimagnyl eller anden smertelindrende medicin, som indeholder acetylsalisyl syre, da det øger risikoen for blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Under din behandling

Expand FAQ

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske udvælger den type filler fra Belotero, som passer perfekt til dit behov. Belotero består af 5 produkter (Soft, Balance, Intense, Volume og Hydro) som er skabt til de mest avancerede skønhedsbehandlinger, hvilket giver dig naturligt smukt resultat hver gang. Hvert produkt har sin unikke egenskab, og er skræddersyet til at behandle hver deres område.

Herefter bliver det område, du skal have behandlet desinficeret og filleren indsprøjtes i små mængder via en meget fin kanyle. Hvad end formålet er, at få ”fyldt ud”, korrigeret, forstørret eller defineret, så vil du se et resultat med det samme. Det endelige resultat ses dog først 2-4 uger efter din behandling, når filleren er fuld integreret i vævet.

Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter behandlingen er det normalt og forventeligt at du oplever let rødme, hævelse, lidt ømhed eller kløe i det behandlede område. Det forsvinder i løbet af 1-2 dage. Hvis det fortsætter, eller hvis du oplever andre reaktioner, så kontakt vores sygeplejersker eller læger.

Det er meget vigtigt, at du undgår at røre det behandlede område i 4 timer efter behandlingen, ligesom at du heller ikke må bruge makeup eller cremer i dette tidsrum. Det frarådes at du laver hård fysisk sport i 2-3 dage, ligesom at du skal undgå intens varme fra solbadning og sauna i minimum 2 uger.

Overholdes det ikke, er der risiko for at effekten af din behandling forsvinder hurtigere. Hvis du tager fiskeolie eller blodfortyndende medicin, så vent med at genoptag det til minimum 2 dage efter behandlingen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller ømhed. Blå mærker forsvinder oftest 4-6 dage efter, og kan tildækkes med lidt makeup.

Når du får lavet en fillerbehandling, er der en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Er det tilfældet, vil du opleve en forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Det kan f.eks. komme til udtryk som ekstra ømhed, yderligere rødme og feber.

Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. Oplever du en uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Har du tendens til hyppige herpesudbrud, så kan en fillerbehandling godt fremprovokere et udbrud. Derfor er en forebyggende behandling en god ide.

Filler består primært af fugt og en smule lidocain. Allergi overfor lidocain er yderst sjældent, men kan opstå. Trods meget sjældne tilfælde, så kan der opstå knuder af filler i dit væv. Det vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan oftest masseres væk.

Generelle kontraindikationer

Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke:

– Graviditet

– Blodfortyndende behandling

– Blødersygdom/hæmofili

– Aktiv herpesudbrud i behandlingsområdet

– Influenzalignede symptomer

– Silikoneimplantater og/eller trådløft i behandlingsområdet

– Kendt allergi for lidocain

Prisgaranti

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med MyCosmo

Bliv medlem af MyCosmo

Medlemskabet, der giver adgang til lave priser. 

NÅR DET PASSER DIG!