Cosmo Hørsholm

Åbningstider:

Mandag: 08.00 – 20.00

Tirsdag: 08.00 – 20.00

Onsdag: 08.00 – 20.00

Torsdag: 08.00 – 20.00

Fredag: 08.00 – 19.00

Lørdag: 08.00 – 16.00

Søndag: 08.00 – 16.00

Parkering og transport

Vores klinik i Hørsholm Midtpunkt ligger i gåafstand fra flere busser og er derfor nem at komme til med offentlig transport.

Hvis du er i bil, er der tagparkering ovenpå centret med mulighed for 2 timers gratis parkering. Se nærmere om parkering i Hørsholm Midtpunkt her.

Mød vores dygtige team i Hørsholm – Vi er eksperter i injektions- og laserbehandlinger

I 2021 åbnede vi hos Cosmo Laser klinikken i Hørsholm, som var vores tredje klinik i rækken.

Hørsholm-klinikken tilbyder en bred vifte af kosmetiske behandlinger, herunder Botox, filler og forskellige typer af laserbehandlinger. Vores laserbehandlinger omfatter permanent hårfjerning, fjernelse af karsprængninger og behandling af pigmentforandringer.

Desuden udfører vi CO2 laserbehandling i Hørsholm og vores andre klinikker på Sjælland, der især er effektiv til behandling af solskader, ar, ujævnheder samt fine linjer og rynker. Vi tilbyder også den populære Frax behandling i både Hørsholm og København. Denne effektive laserbehandling, reducerer rynker og ar samt giver huden en fornyet glød og en mere jævn
hudstruktur.

Vores medarbejdere er omhyggeligt udvalgt baseret på deres faglige kompetencer og ekspertise. Alle vores behandlere er læger eller sygeplejersker, der er grundigt oplært i vores laserbehandlingsudstyr og andre kosmetiske procedurer.
Vores receptionister har en omfattende erfaring inden for kundeservice og byder altid vores kunder velkommen med et stort smil.

Se hvem du vil møde hos Cosmo Hørsholm her:

 • Ali

  Ansvarlig læge

 • Kamilla

  Faglig chef & kosmetisk sygeplejerske

 • Malou

  Træningsleder & kosmetisk sygeplejerske

 • Katrine

  Kosmetisk sygeplejerske

 • Anne

  Kosmetisk sygeplejerske

 • Anna

  Kosmetisk sygeplejerske

 • Dora

  Kosmetisk sygeplejerske

 • Kristine

  Division Manager

 • Cecilie

  Receptions supervisor

Book konsultation i Hørsholm

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar idé om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

BOOK EN TID