Fjern rynker i panden med botox

Linjer og rynker i panden kan være charmerende. Dog kan for tidlig aldring eller et ældre udseende, der ikke stemmer overens med din indre alder, være en stor gene hos nogle. Heldigvis kan disse fjernes ved hjælp af effektiv Botox behandling.

Ved brug af Botox i panden kan du få fjernet linjer og rynker i panden og derved opnå et mere friskt og ungdommeligt udseende.

Botox behandlingen er meget populær, da den effektivt hjælper både kvinder og mænd med at genvinde et yngre udseende med respekt for deres naturlige udseende og alder.

Hvorfor opstår en rynke i panden?

Rynker er en naturlig del af vores aldringsproces og er med til bl.a. at udtrykke vores personlighed og livsfortælling. Mange får dog rynker i panden i en tidligere alder end andre. Årsagen til dette kan være, fordi de enten bruger deres mimik i ansigtet meget, er genetisk eksponeret for rynker i panden eller helt enkelt fordi de bare har fået for meget sol. Derfor kan du hurtigt komme til at se ældre ud, end du måske er, eller føler dig, hvis du har en rynke i panden.

Hvordan virker behandlingen af rynker i panden med Botox?

Botox i panden virker ved, at de muskler, som skaber en rynke i panden, slapper af. Dette medvirker til, at huden udglattes og panderynkerne forsvinder helt uden at fjerne din personlige mimik. Det betyder nemlig meget for os og er et bærende element i vores dna at behandle med respekt for dit naturlige udseende. For at reducere dine mimiske rynker, kræves kun en behandling pr. behandlingssted.


De vigtigste fordele ved behandling af 
rynker i panden er altså:

 • Du får en glattere hud i panden
 • Du kommer til at se friskere ud
 • Dit udseende kommer til at virke betydeligt yngre


Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.

Ønsker du at få fjernet dine rynker i panden?

Hvis du døjer med linjer og rynker i panden og ønsker at reducere disse, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, inden din første behandling. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Før og efter billeder af behandling mod panderynker

Før og efter billeder af behandling mod panderynker

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Inden du begiver dig ud i din første Botox behandling, er det vigtigt at møde op til en gratis konsultation med vores hudspecialist, som vil klæde dig på med omhyggelig vejledning om behandlingen.

Denne indledende konsultation skal ske to dage før behandlingen, i tråd med retningslinjerne om betænkningstid, som er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Under din botox behandling

Expand FAQ

Når du skal have Botox, indsprøjtes små doser ind i musklerne med en fin nål for at minimere ubehag.

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Når behandlingen er færdig, kan den medføre en smule rødme eller hævelse, og lejlighedsvis blå mærker, som alle er normale og midlertidige reaktioner.

Det er vigtigt at undgå at berøre det behandlede område og ikke påføre kosmetik umiddelbart efter for at forhindre infektion.

Undlad også blodfortyndende midler såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende
medicin et døgn efter behandlingen.

Effekten varierer individuelt, og nogle gange kan en opfølgende touch-up forbedre det endelige resultat.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Botox her >>

 • Bekymringsrynke

  Det er de færreste, der er glade for bekymringsrynken, der sidder midt i ansigtet. Den irriterende rynke mellem brynene kan få dig til at se ældre, træt eller sur ud. Hos Cosmo Laser kan vi hjælpe dig med at reducere bekymringsrynken med Botox.

 • Øjenbrynsløft

  For at modvirke det trætte udseende, som tunge øjenlåg kan medføre, tilbyder Cosmo en Botox-behandling. Dette er en simpel løsning, som løfter øjenbrynene og fremmer et friskere ansigt, så du ser ud som du rent faktisk føler dig.
  .

 • Rynker øjne

  Smilerynker er naturlige tegn på livets glæder, men for nogen kan de virke generende, især når de ikke afspejler den indre alder. En effektiv Botox-behandling kan reducere dem og genoprette ansigtets ungdommelige harmoni.

 • Reduktion af tyggemuskel

  For nogle kvinder er kraftige tyggemuskler en stor gene, da det medfører et ansigt, som virker maskulint. Hvis du er en af de kvinder, der er kede af dine kraftige tyggemuskler, kan du få dem formindsket med Botox.

 • Rygerynker

  De såkaldte rygerynker ved munden kan efterlade dig med et udseende, hvor du virker sur. Dette er noget som mange finder generende. Med Botox kan disse mimiske rynker dog blive reduceret, så dit sande, glade jeg kan træde frem igen.

 • Næserynker

  Som årene går, kan rynker rundt om næsen blive fremtrædende og irriterende for nogle. Hos Cosmo tilbyder vi behandling med Botox, som heldigvis virker effektivt mod disse aldringstegn, så du kan få et friskere look igen.

 • Tandkødssmil

  Et gummy smile behøver ikke holde dig tilbage fra at udtrykke din glæde. En Botox-behandling kan diskret forbedre dit smils æstetik, så du kan smile stort uden tøven. Lad Cosmo hjælpe dig med at få lysten til at smile igen.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO