En kvart million behandlinger siden 2009

En kvart million behandlinger siden 2009

Tilfredshedsrate på 98 %

Tilfredshedsrate på 98 %

4,8 ud af 5 hos Trustpilot

4,8 ud af 5 hos Trustpilot

Før & efter billeder med opstrammende behandlinger

Få et friskere look imens du bevarer dit naturlige udseende

Expand FAQ

Vi oplever, at mange er trætte af de typiske alderstegn som rynker og mere slap hud, selvom det selvfølgelig også er flot at ældes med ynde. Nogle er bange for, at de vil komme til at se alt for unaturlige ud eller miste deres mimik, hvis de får lavet en rynkebehandling. Men hos Cosmo Laser går vi meget højt op i ikke at overbehandle, da vi ønsker, at vores kunder fortsat skal bevare det naturlige look og ikke nødvendigvis behøver at se ti år yngre ud, men blot får et friskere udseende.

Når vi foretager hudopstrammende behandlinger hos Cosmo Laser benytter vi: Filler, Botox, Profhilo, Skinko é og Skinbooster.  Alle disse rynkebehandlinger er ekstremt effektive, hvis man ønsker at give fylde til huden eller at løfte og stramme den op uden, at det ser unaturligt ud.

Få bugt med rynkerne med vores professionelle rynkebehandling

Expand FAQ

Hos Cosmo Laser kan vi hjælpe dig med at få bugt med rynkerne ved hjælp af opstramning helt uden kirurgi. Det kan for mange virke lidt overdrevet og skræmmende at få foretaget kirurgi, specielt hvis der blot er tale om få rynker eller et ønske om en friskere hud og smukkere glød. Fordelen ved vores ikke-kirurgiske behandlinger er, at man mindsker risikoen for bivirkninger og en lang restitutionstid.

Selvom vi har specifikke hudopstrammende behandlinger med forskellige formål, kan det oftest give mening at kombinere behandlingerne. Det afhænger nemlig af, hvad den enkelte kunde ønsker at få ud af sin rynkebehandling.

Med botox vil du f.eks. efter blot få injektioner se friskere ud, da de behandlede områder langsomt glattes ud. Hvis du har rynker, som har sat sig mere permanent i ansigtet eller ønsker at få korrigeret nogle ansigtstræk, er det filler der passer bedst til dig. Hvor profhilo er en ny rynkebehandling med stabiliseret hyaluronsyre, som er oplagt, hvis du ønsker at forynge huden eller oplever løs, kreppet og slap hud.

Hudforyngende behandling ud fra dine ønsker og behov

Expand FAQ

Vi går hos Cosmo Laser højt op i at følge lige præcis dine ønsker og behov angående rynkebehandling. Nogle gange kan det være svært at vide, hvilken behandling man egentlig bør få foretaget, det kan være, at du tænker botox kan udligne dine rynker eller, at du vil have filler for at få mere fylde i ansigtet. 

Men vi foretrækker, at du til en gratis konsultation fortæller, hvad dine ønsker og behov er i forhold til en hudopstrammende behandling og så guider vi dig professionelt. Vores kosmetiske sygeplejersker er nemlig eksperter i at hjælpe dig med at skræddersy en rynkebehandling ud fra de udfordringer du fortæller, at du har. 

Men vi foretrækker, at du til en gratis konsultation fortæller, hvad dine ønsker og behov er i forhold til en hudopstrammende behandling og så guider vi dig professionelt. Vores kosmetiske sygeplejersker er nemlig eksperter i at hjælpe dig med at skræddersy en behandling ud fra de udfordringer du fortæller, at du har. 

 • Botox

  Har du fået en irriterende bekymringsrynke mellem dine bryn eller permanente dybe linjer i panden? Så kan du fjerne dem ved hjælp af en Botox behandling, men uden at miste dit personlige udtryk og din ansigtsmimik.

 • Filler

  Filler

  Få fyldige læber, definerede kindben eller reduceret dine rynker med en filler behandling hos Cosmo. Resultatet er naturligt og enestående.

 • Profhilo

  En hudforyngende injektionsbehandling med hyaluronsyre, der regenererer fedtvævet og øger hudens kollegenniveau. Alt sammen alfa omega for en spændstig hud og smuk glød.

 • Rynkebehandling, hudopstramning og glød

  Skinkò e

  Skinkò e er en anti-age injektionsbehandling, der forhindrer tidligere tegn på alderdom og blødgør og genopretter hudfarve, fasthed og elastiticet.

 • KARSPRÆNGNINGER - ANSIGT

  Skinbooster

  Med Skinbooster injiceres hyaluronsyre og glycerol løbende og fugter huden indefra. Hermed får din hud en fylde, fleksibilitet og vitalitet indefra, som giver dig et friskere udseende.

 • Fire & Ice

  Fire & Ice

  Forfrisk din hud, og giv den en fornyet glød og udstråling med en Fire & Ice fugt- og frugtsyrebehandling hos Cosmo.


 • CO2 laser

  Vores CO2 laserbehandling er særligt velegnet til dig, som ønsker at reducere ujævnheder i huden og få en glattere og fastere hudtekstur samt en smukkere og mere ensfarvet glød i huden.

 • SkinPen behandling

  SkinPen

  Få en mere jævn hudstruktur med SkinPen Microneedling, som er klinisk dokumenteret til at behandle rynker, strækmærker, ujævn hudstruktur og ar fra f.eks. akne.


Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Spar 25% med MyCosmo

Spar 25% med MyCosmo

Medlemskabet der giver adgang til lave priser, når det passer dig!  Bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på dine behandlinger. Året rundt. Få adgang til lave priser allerede i dag.

FÅ ADGANG I DAG!