Forebyggende og hudforyngende behandling med Skinbooster

Hos Cosmo Laser udfører vi blandt andet foryngende og forebyggende behandling med Skinbooster. Ved denne behandling injiceres Skinbooster løbende og fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol.

Når du får hyaluronsyre ind i huden og bindevævet, bliver hyaloronsyren integreret med det omgivende væv og giver hermed huden let fylde, fleksibilitet og vitalitet indefra.

Hvad gør behandlingen for min hud?

Vores behandling med Skinbooster er perfekt for dig, som ønsker et mere friskt udseende og en naturlig glød indefra.

Uanset om du kæmper med ujævnheder i huden, gerne vil forebygge aldringstegn eller blot ønsker en friskere glød, er behandling med Skinbooster ideel, da den effektivt giver huden mere fleksibilitet og gør, at huden kommer til at virke yngre og friskere. 

Da der løbende sker en nedbrydning af hyaluronsyre i huden, vil produktet gradvist blive forbrændt og udskilt. Derfor vil effekten af Skinbooster aftage med tiden. Holdbarheden afhænger af typen og mængden af Skinbooster samt af den person, der bliver behandlet.

Afhængigt af vurderingen forud for din behandling anbefales typisk tre behandlinger med 4 ugers mellemrum for at opnå det optimale resultat. Holdbarheden på Skinboosteren er meget individuel og afhængig af flere faktorer, som aktivitet, hudens egen vitalitet samt udefrakommende påvirkninger. Holdbarheden efter behandlingsforløb med 3 behandlinger er typisk 8–9 måneder. Derudover vil produktet som oftest holde længere, jo flere behandlinger man har fået i området.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

Vi er hos Cosmo Laser generelt ret glad for at kombinere forskellige behandlinger med hinanden, da det som oftest giver det bedste resultat.

Du kan blandt andet supplere Skinbooster med ST Booster kollagen, som også er med til at give en finere glød til huden. Botox er også et rigtig godt supplement til din Skinbooster behandling grundet den udglattende og forebyggende effekt.

Er du i tvivl om, hvilken type hudopstramning, der passer til dig, så book en gratis konsultation og hør mere.

Bliv klogere på behandlingen

Inden du kommer ind til en Skinbooster behandling hos Cosmo Laser, er der nogle forholdsregler, som du skal tage både før, under og efter din behandling. Dem kan du læse nærmere om her.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Ved din konsultation vil sygeplejersken i samarbejde med dig udarbejde en behandlingsplan, der sikrer det harmoniske, æstetiske og naturlige resultat. Undgå at tage blodfortyndende præparater såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i fire dage før behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger i behandlingsområdet.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden retten til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under din behandling

Expand FAQ

Behandlingsplanen gennemgås, hvorefter huden rengøres og desinficeres, og behandlingsområdet identificeres. Behandlingen fortages ved at små doser Skinbooster injiceres i de områder, som er aftalt.

For de fleste er behandlingen ikke smertefuld, men der vil normalvis være let til moderat smerte forbundet med selve indstikket.

Efter din behandling

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme, hævelse og ømhed i behandlingsområdet. Der vil i nogle tilfælde kunne ses begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt, og skyldes let blodudtrædning i vævet som begyndende blå mærker. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes efter behandlingen.

Efter behandlingen er der i behandlingsområdet risiko for infektion. Det er derfor vigtigt at undgå berøring af det behandlede område samt påføring af make-up og cremer i mindst 4 timer. Undlad ligeledes hårde fysiske anstrengelser i 2-3 dage og sauna og solarium i mindst 2 uger da filleren kan forbrændes hurtigere under kraftig varme de første uger efter behandling.

Undgå at tage blodfortyndende præparater, såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i 2 dage efter behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger på injektionsstedet. Det tager op til 4 uger, før at skin-boosteren er fuldt integreret i vævet, hvorefter man kan se resultatet af behandlingen.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Skinbooster her >>

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se alle vores priser på Skinbooster her

Område Normalpris MyCosmo Pris
Underansigt 3.000 kr. 2.250 kr.
Underansigt inkl. tillægsområde (periorale linjer, glabella, pande eller øjenområde) fra 3.500 kr. fra 2.625 kr.
Andre områder (hals, bryst el. hænder) fra 3.000 kr. fra 2.250 kr.