Slip af med din akne – fjern akne med vores Acnelan behandling

Hvis du er ramt af akne, eller har været det, så kan det desværre ses. Men akne-ramt hud og ujævnheder behøver ikke at være en del af din hverdag, for vi kan heldigvis hjælpe dig med at gøre noget effektivt ved det.

Hos Cosmo Laser anvender vi Acnelan behandling mod akne. Acnelan er en unik peeling, der med sin kombination af forskellige syrer i medicinske koncentrationer indeholder både salicylsyre, shikimisyre og mandelsyre, som renser huden i dybden samtidig med, at hudens cellefornyelse stimuleres.

Hvad gør Acnelan for min hud?

Vi kan sikre en effektiv behandling af akne og sørger for, at du får en smuk hud og glød.

Udvikling af akne kan opstå af flere årsager, herunder arvelige betingelser, hormonelle forandringer, i forbindelse med pubertet eller graviditet, øget følsomhed for kroppens egne hormoner eller behandling med visse lægemidler. Hvis udviklingen af akne er hormonelt betinget, er det ikke muligt at behandle årsagen kosmetisk, men ved at behandle symptomerne kan man forbedre hudkvaliteten og reducere udbrud af akne.

Akne opstår når en seboroisk oliekirtel, der omgiver en hårsæk, bliver tilstoppet med olie og døde hudceller. Bakterievækst i dette tilstoppede miljø forårsager infektion og akne.

Ved at anvende Acnelan Peeling hjælpes huden til at genopbygges på ny samtidig med, at inflammationen bekæmpes og dannelsen af talg reduceres.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Antallet af behandlinger afhænger af aknens sværhedsgrad. Ved vores gratis konsultation vurderer vi dit forventede forløb samt antallet af nødvendige behandlinger. Der anbefales dog typisk 3-5 behandlinger for et godt resultat, afhængigt af fremkomsten af akne. Vi anbefaler, at behandlingerne ligger i forlængelse af hinanden med ca. 2-3 ugers interval for et optimalt resultat.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

Det er vigtigt, at du supplerer din Acnelan behandling med en intensiv hjemmebehandling til forebyggelse af inflammation samt anvender fugtgivende produkter. På denne måde får du det bedste resultat af din akne behandling.

Hvis der ikke kun er behov for behandling mod akne, men også mod eventuelle ar eller ujævnheder efter akne, kan man behandle med laser efter et Acnelan forløb.

Vi er hos Cosmo Laser generelt ret glade for at kombinere forskellige behandlinger med hinanden, da det som oftest giver det bedste resultat. Er du i tvivl om, hvilken type behandling, der passer til dig, så book en gratis konsultation og hør mere.

Bliv klogere på behandlingen

Inden du kommer ind til en Acnelan behandling hos Cosmo Laser, er der nogle forholdsregler, som du skal tage både før, under og efter din behandling. Dem kan du læse nærmere om her.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Før din behandling

Expand FAQ

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under din behandling

Expand FAQ

Huden afrenses og efterfølgende påføres Acnelan-masken. Under behandlingen vil du mærke varme og en sviende fornemmelse på huden, hvilket intensiveres, når masken efter få minutter neutraliseres.

Den varme og sviende fornemmelse aftager ca. 30 sekunder efter masken er neutraliseret.

Efterfølgende påføres Post-peel crystal fibermask, der forbedrer hudens cellefornyelse. Maskens indhold af hyaluronsyre fugter og beroliger huden.

Efter din behandling

Expand FAQ

Huden kan virke tør og varm umiddelbart efter behandlingen og kan fremstå̊ rød. Huden vil typisk påbegynde at skalle på 2–5. dagen, hvorefter den forbedrede hudkvalitet vil begynde at være synlig.

Cremer og make-up kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret. Det anbefales ikke at anvende skrubbecreme eller kemisk peeling i 4-5 dage efter behandlingen.

Det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 30.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Acnelan her >>

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

Se vores priser på Acnelan her

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Ansigt 950 kr. 712,5 kr.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!