Få et friskere udseende med filler under øjnene

Man siger, at øjnene er vinduet til sjælen. Om dette er sandt, er der ingen der i virkeligheden kan svare på. Men én ting er sikkert: trætte øjne er ikke en ting, nogen er fan af. En af årsagerne til at dine øjne kan se trætte ud, er hvis du har indhulinger under øjnene. Sekundært kan det skyldes tynd hud under dine øjne, som derved skaber kedelige mørke rande. Begge kan være årsag til et trættere udseende. Men heldigvis kan dette afhjælpes ved brug af en effektiv fillerbehandling.

Ved hjælp af filler under øjnene, kan du få udjævnet indhulingen under dine øjne, så du kan se friskere og mere vågen ud. Behandlingen er meget populær, da den effektivt afhjælper både kvinder og mænd med at genvinde deres glæde ved at få friskere øjne.

Naturlige Resultater med filler

Hos Cosmo behandler vi altid med det formål at skabe resultater, der ser naturlige ud. Derfor sigter vi under hver behandling efter at skabe et resultat, hvor din veninde, mand eller mor fortæller dig, at de synes, du ser friskere ud, uden at kunne pege på, hvad du har fået lavet. Det betyder nemlig meget for os og er også et bærende element i vores dna at behandle med respekt for dit naturlige udseende.

Du kan læse mere om vores fillerbehandlinger, samt finde priser lige her.

Om din fillerbehandling

Hvad er filler?

Filler er en steril gele, som består af et naturligt stof ved navn hyaluronsyre samt af saltvand. Begge er naturlige elementer, som din krop allerede indeholder.

Derfor integreres filleren i dit væv, når det indsprøjtes under øjnene og skaber derved mere fylde, fleksibilitet og vitalitet. Af samme årsag er behandlingen utrolig effektiv, når det kommer til behandling af tåretrug eller dybere furer i ansigtet.

Varighed af din behandling

Som udgangspunkt behøver du kun en enkel behandling med filler under øjnene. Varigheden af resultatet er forskelligt fra person til person, men normalt 6-12 måneder ved behandling af tåretrug med filler under øjnene. For at holde resultatet ved lige, anbefaler vi en opfølgende behandling 1-2 gange om året, hvilket også forlænger holdbarheden i området.

Behandlingen er smertefri i nogle områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Hvor i ansigtet kan jeg ellers få filler?

Filler lægges ikke kun under øjnene. Her er en liste over alle de områder, vi behandler med filler:

  • I bekymringsrynken mellem dine øjenbryn
  • Ved tindingerne
  • I kragetæerne
  • Langs dine kindben
  • I linjerne, som løber fra din næse mod din mund
  • I ”rygerynkerne” mellem næse og mund
  • I dine nedadgående mundviger
  • I din læbe eller læbekant
  • I dine smilerynker i huden for genhydrering

Book en gratis konsultation

Hvis du ønsker at skabe mere løft eller definition i dit ansigt, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før din behandling. Dette er ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

BOOK GRATIS KONSULTATION

Læbeforstørrelse med filler er for alle

Katja havde meget smalle læber, og følte de ikke var i harmoni med resten af sit ansigt. Se med når hun får filler i læberne, for at skabe mere fylde i læberne - og harmoni i ansigtet.

Før og efter

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

I 4 dage forud for din første behandling må du ikke tage fiskeolie, Ipren, Kodimagnyl eller anden smertelindrende medicin, som indeholder acetylsalisyl syre, da det øger risikoen for blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Under din behandling

Expand FAQ

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske udvælger den type filler fra Belotero, som passer perfekt til dit behov. Belotero består af 5 produkter (Soft, Balance, Intense, Volume og Hydro), som er skabt til de mest avancerede skønhedsbehandlinger, hvilket giver dig naturligt smukt resultat hver gang. Hvert produkt har sin egen unikke egenskab, og er skræddersyet til at behandle hvert af deres område.

Herefter bliver det område, som du skal have behandlet desinficeret og filleren indsprøjtes i små mængder via en meget fin kanyle. Hvad end formålet er at få ”fyldt ud”, korrigeret, forstørret eller defineret, så vil du se et resultat med det samme. Det endelige resultat ses dog først 2-4 uger efter din behandling, når filleren er fuld integreret i vævet.

Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre ubehagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter behandlingen er det normalt og forventeligt, at du oplever let rødme, hævelse, lidt ømhed eller kløe i det behandlede område. Det forsvinder i løbet af 1-2 dage. Hvis det fortsætter, eller hvis du oplever andre reaktioner, så kontakt vores sygeplejersker eller læger.

Det er meget vigtigt, at du undgår at røre det behandlede område i 4 timer efter behandlingen, ligesom at du heller ikke må bruge makeup eller cremer i dette tidsrum. Det frarådes, at du laver hård fysisk sport i 2-3 dage, ligesom at du skal undgå intens varme fra solbadning og sauna i minimum 2 uger.

Overholdes det ikke, er der risiko for, at effekten af din behandling forsvinder hurtigere. Hvis du tager fiskeolie eller blodfortyndende medicin, så vent med at genoptag det til minimum 2 dage efter behandlingen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling:

Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller ømhed. Blå mærker forsvinder oftest 4-6 dage efter, og kan tildækkes med lidt makeup.

Når du får lavet en fillerbehandling, er der en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Er det tilfældet, vil du opleve en forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Det kan f.eks. komme til udtryk som ekstra ømhed, yderligere rødme og feber.

Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. Oplever du en uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Har du tendens til hyppige herpesudbrud, kan en fillerbehandling godt fremprovokere et udbrud. Derfor er en forebyggende behandling en god ide.

Filler består primært af fugt og en smule lidocain. Allergi overfor lidocain er yderst sjældent, men kan opstå. Trods meget sjældne tilfælde, så kan der opstå knuder af filler i dit væv. Det vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan oftest masseres væk.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!