Ring på

Skriv til Cosmo Roskilde

laserbehandling roskilde

Åbningstider:

Mandag: 08:00 - 20:00

Tirsdag: 08.00 - 20:00

Onsdag: 08.00 - 20:00

Torsdag: 08.00 - 20:00

Fredag: 08.00 – 19:00

Lørdag: 08:00 - 16:00

Søndag: 08:00 - 16:00

Parkering og transport

Vores klinik i Roskilde ligger i gåafstand fra både togstation og flere busser og er derfor nem at komme til med offentlig transport.

Hvis du er i bil, er der ved klinikken én kunde parkeringsplads, som du kan benytte gratis. Derudover er der mulighed for parkering 200-300 meter væk fra klinikken ved Bønnelyckes plads. Her er der 2 timers gratis parkering og betaling med Easypark herudover. Se nærmere om parkering i Roskilde Bymidte her.

Mød vores medarbejdere i Roskilde – Vi er erfarne eksperter indenfor laserbehandling

I 2022 åbnede Cosmo Laser vores sjette klinik i Roskilde. Vi tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger i vores Roskilde-klinik, herunder Botox, filler og forskellige typer laserbehandlinger. Vores laserbehandlinger inkluderer permanent hårfjerning, fjernelse af karsprængninger og behandling af pigmentforandringer.

Desuden udfører vi CO2 laserbehandling i Roskilde og vores andre tre klinikker på Sjælland. Denne type behandling er særlig effektiv mod solskader, ar, ujævnheder samt fine linjer og rynker. 

Vores medarbejdere er omhyggeligt udvalgt baseret på deres faglige kompetencer og ekspertise. Alle vores behandlere er læger eller sygeplejersker, der er grundigt oplært i vores laserbehandlingsudstyr og andre kosmetiske procedurer. Vores receptionister har solid erfaring indenfor kundeservice og byder altid vores kunder velkommen med et venligt smil.

Se vores team i Cosmo Roskilde her:

 • Ali

  Ansvarlig læge

 • Kamilla

  Faglig chef & kosmetisk sygeplejerske

 • Malou

  Træningsleder & kosmetisk sygeplejerske

 • Ane-Sofie

  Kosmetisk sygeplejerske

 • Maria

  Kosmetisk sygeplejerske

 • Emilie

  Kosmetisk sygeplejerske

 • Kristine

  Division Manager

 • Laura

  Receptionist

 • Stine

  Receptionist

Book konsultation i Roskilde

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar idé om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

BOOK EN TID