Betingelser og vilkår for brug af MyCosmo

Inden du tilmelder dig vores kundeklub MyCosmo og vores app, er det vigtigt, at du læser og accepterer vores betingelser for anvendelse af appen. Det er med til at sikre, at du er grundigt oplyst om, hvad du giver samtykke til og at du ved hvilke vilkår, der er eksisterende for brug af appen.

Disse oplysninger indsamler vi om vores kundemedlemmer

Vores kundeklub MyCosmo har to former for medlemskaber, hvorigennem du kan få fornøjelse af en masse forskellige fordele alt efter, hvilket medlemskab du vælger:

MyCosmo10 - Dette medlemskab er gratis og du tilmelder dig ved at downloade vores MyCosmo App.

MyCosmo25 - Dette medlemskab er en abonnementsløsning, hvor du betaler 79 kr. om måneden for at være medlem. Du tilmelder dig MyCosmo25 via vores formular, hvor dit abonnement bliver oprettet. Som MyCosmo25 medlem kan du også downloade og anvende vores gratis app.

Når du opretter dig i vores MyCosmo App, skal du udfylde relevante oplysninger om dig selv med det formål, at du kan få bedst muligt brug af appen. Vi indsamler følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Fødselsdag
 • Købshistorik

Hvis du er medlem af MyCosmo25, skal du også oplyse din adresse og faktureringsoplysninger for at oprette abonnementet. Dette har til formål, at du kan oprette abonnementet og modtage dine MyCosmo25 gaver.

Hvis du booker tid til en konsultation eller behandling hos os, skal du ydermere oplyse dit CPR-nummer. Når du har været til en behandling hos Cosmo Laser, indsamler vi desuden andre oplysninger til din journal, som er relevante for dine behandlinger, f.eks. helbredsoplysninger m.m. Du kan læse yderligere om opbevaring af dine oplysninger i forhold til booking af tid, behandlinger i vores klinik og brug af vores website i vores privatlivspolitik her.

Hvilke vilkår og betingelser gælder for betalt medlemskab

Følgende betingelser er gældende for vores betalte abonnementsløsning MyCosmo25:


Varighed

Tilmelder du dig som medlem af MyCosmo25, oprettes der et abonnement, hvor der bliver trukket 79 DKK pr. måned fra det tilmeldte kort. Medlemskabet af MyCosmo25 og det hertil hørende abonnement varer indtil, at du selv siger det op.

Hvis du ønsker at opsige dit MyCosmo25 medlemsskab, skal du afmelde dig via vores formular, som du finder via følgende link: Opsig dit MyCosmo25 medlemskab her >>

Der er ingen binding, men du skal opsige dit medlemskab senest kl. 21 den sidste dag i måneden.


Kvittering

Efter tilmelding, og ved hver trækning, vil der blive leveret en kvittering pr. e-mail.


Betalingskort udløb

Såfremt dit betalingskort udløber, vil der blive fremsendt e-mail med link til fornyelse af kortoplysninger.


Kortoplysninger

Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingskortsoplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort. Disse oplysninger slettes, når aftalen ophører.


Prisen

Alle priser er inklusiv 25 % dansk moms, medmindre andet er oplyst.


Levering

Når tilmelding er blevet bekræftet, kan den købte service tages i brug og varen kan derfor regnes som leveret.


Refundering

Påbegyndt abonnement refunderes ikke.


Reklamation

Enhver form for reklamation skal rettes direkte til Cosmo Laser ApS.

Udlevering af gave

Når du er medlem af det betalte MyCosmo25 medlemskab, modtager du en gratis gave hvert halve år. Gaven udleveres kun i forbindelse med en behandling i klinikken. Du modtager en e-mail, når det er tid til at få din gave udleveret.

Derudover er det et krav, at du fortsat er medlem af MyCosmo25 for at modtage din gave. Dvs. hvis du udmelder dig af MyCosmo25 og stadig har en gave til gode, er det ikke længere muligt at få den udleveret, da man skal være medlem på udleveringstidspunktet.

Tid for opbevaring af oplysninger

Vi beholder de oplysninger du har opgivet ved tilmelding af vores app eller MyCosmo25 i forhold til den gældende lov. Du kan dog til enhver tid bede om at få slettet dine personlige oplysninger. Læs mere i nedenstående afsnit om, hvordan personlige oplysninger bliver slettet.

Hvordan bliver personlige oplysninger slettet

Dine oplysninger bliver opbevaret hos os i henhold til persondataforordningen og du har derfor ret til oplysning, indsigt, berigtigelse, indsigelse og sletning af dine personlige oplysninger.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling forud for tilbagekaldelsen af samtykke. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det således først virkning fra tidspunktet, hvorpå du trækker det tilbage.

Bemærk, at selvom du har en juridisk ret til at anmode om indsigt, ændring eller sletning af dine personlige oplysninger, kan vi i visse tilfælde i overensstemmelse med gældende national lovgivning nægte denne indsigt eller nægte at ændre eller slette dine personlige oplysninger.

Hvis du som kunde har spørgsmål til behandling eller sletning af dine oplysninger, skal du kontakte os per mail: info@cosmolaser.dk eller per telefon : 35394400. 

Hvilke fordele er der ved vores MyCosmo10 medlemskab

Som MyCosmo10 medlem får du følgende fordele:

 • Optjen via appen bonuspoint på ALLE dine behandlinger til en værdi af 10 % rabat, som kan bruges på dine efterfølgende behandlinger. *Gælder ikke på gavekort og produkter. *Der optjenes 1 point per krone og 1 point er 10 øre værd.

 • Anbefal Cosmo til en ven via appen og I optjener begge bonuspoint på din vens første behandling til en værdi af 10 % rabat, som kan bruges på jeres efterfølgende behandlinger. *Gælder ikke på gavekort og produkter. *Der optjenes 1 point per krone og 1 point er 10 øre værd.

 • I MyCosmo Appen kan du se dine kvitteringer og købshistorik samlet et sted (gælder fra efter du har downloadet appen).

Download MyCosmo App til Android her ->>

Download MyCosmo App til Apple her ->>

Hvilke fordele er der ved vores MyCosmo25 medlemskab

Som MyCosmo25 medlem får du følgende fordele:

 • 25 % rabat på ALLE behandlinger (undtaget Fire & Ice og permanent hårfjerning) hos Cosmo Laser

 • 10 % rabat på iS Clinical, Rebiome og Beauté Pacifique

 • Gratis gave efter 6 md. medlemskab – værdi 289 kr. (Gaver udleveres i forbindelse med behandling i klinikken).

 • Efterfølgende en gave hvert halve år

 • Adgang til lave priser med det samme

 • Ingen binding

 • Nem udmeldelse

 • Optjen via appen bonuspoint på ALLE dine behandlinger til en værdi af 10 % rabat, som kan bruges på dine efterfølgende behandlinger. *Gælder ikke på gavekort og produkter. *Der optjenes 1 point per krone og 1 point er 10 øre værd.

 • Anbefal Cosmo til en ven via appen og I optjener begge bonuspoint på din vens første behandling til en værdi af 10 % rabat, som kan bruges på jeres efterfølgende behandlinger. *Gælder ikke på gavekort og produkter. *Der optjenes 1 point per krone og 1 point er 10 øre værd.

 • I MyCosmo Appen kan du se dine kvitteringer og købshistorik samlet et sted (gælder fra efter du har downloadet appen).

Hvordan optjener man point i MyCosmo Appen

Ved at tilmelde dig appen, optjener du bonuspoint hver gang, at du har været til en behandling hos Cosmo Laser. Derudover er der også mulighed for at optjene bonuspoint, hvis du henviser nye kunder til Cosmo, hvilket du kan gøre direkte fra appen. Både dig og den ven du henviser får bonuspoint på din vens første behandling til en værdi af 10 % rabat (gælder ikke på gavekort og produkter).

Hvor meget får du i point

Der optjenes 1 point per krone, du bruger til din behandling hos Cosmo Laser - Dvs. hvis du køber en behandling til 1.000 kroner, optjener du 1.000 point i MyCosmo appen.

1 point er 10 øre værd. Derfor skal der 10 point til at indløse 1 bonus krone - Dvs. hvis du vil købe for 100 bonus kroner, skal du bruge 1.000 point.

Bemærk dog, at du kun kan bruge dine point på dine behandlinger hos Cosmo Laser. Pointene kan ikke bruges på vores produkter, på køb via webshoppen eller blive udbetalt kontant.

Vær opmærksom på, at du optjener point af det beløb, som du reelt betaler for din behandling. Dvs. hvis normalprisen for din behandling er 1.000 kr., men du som MyCosmo25 medlem får 25 % og derfor betaler 750 kr., så optjener du 750 point. Det samme er gældende for eventuelle rabatkoder, du anvender på din behandling.

Kan point kombineres med rabatter

De point du har optjent via appen kan godt kombineres med øvrige rabatter, f.eks. de 25 % rabat man får som MyCosmo25 medlem samt rabatter fra kampagne tilbud.

Bemærk dog, at du ikke kan bruge dine point på køb via webshoppen.

Udløber point på et tidspunkt

Dine point udløber efter tre år, så du skal nå at anvende dem inden, så de ikke går tabt.

Hvilken markedsføring får du

Hvis du opretter dig i vores MyCosmo App og giver samtykke til markedsføring, vil du modtage e-mails, sms’er og push beskeder i form af servicebeskeder, nyhedsbreve, gode tilbud eller andre relevante informationer.

Formålet er at kunne sende dig relevant markedsføring efter, at du har givet samtykke hertil. De personoplysninger vi indsamler i forhold til markedsføring, overlader vi til databehandlere, som der er indgået databehandleraftaler med.

Vi opbevarer som udgangspunkt oplysninger i relation til udsendelse af markedsføringsmateriale, så længe vi anvender det givne samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved aktivt at framelde dig nyhedsbreve. Du kan også afmelde dig sms’er via appen ved at sende ”STOP” til 1272.

Kontaktoplysninger

Cosmo Laser ApS

Ny Vestergade 1, 1. sal

1471 København K

CVR: 32291031

E-mail: info@cosmolaser.dk

Tlf: 35394400