Betingelser og vilkår for brug af MyCosmo app

Inden du tilmelder dig vores MyCosmo app, er det vigtigt, at du læser og accepterer vores betingelser for anvendelse af vores app. Det er med til at sikre, at du er grundigt oplyst om, hvad du giver samtykke til og at du ved hvilke vilkår, der er eksisterende for brug af appen.

Hvilke vilkår og betingelser gælder for kundeklub

Du behøver ikke at tilmelde dig MyCosmo for at bruge appen, da alle kan tilmelde sig og anvende vores MyCosmo app. Dog får MyCosmo medlemmer nogle ekstra fordele. Læs mere herom under afsnittet om fordele ved vores kundeklub.

Følgende betingelser er gældende for vores kundeklub MyCosmo:


Varighed

Tilmelder du dig som medlem af MyCosmo, oprettes der et abonnement, hvor der bliver trukket 69 DKK pr. måned fra det tilmeldte kort. Medlemskabet af MyCosmo og det hertil hørende abonnement varer indtil, at du selv siger det op. Du kan opsige dit abonnement til enhver tid, ved at kontakte os per e-mail: info@cosmolaser.dk. Betaling for dit medlemskab betales forud d. 1. i hver måned og opsigelse af abonnement skal derfor ske senest 8 dage før næste trækning, senest d. 22. i måneden.


Kvittering

Efter tilmelding, og ved hver trækning, vil der blive leveret en kvittering pr. e-mail.


Betalingskort udløb

Såfremt dit betalingskort udløber, vil der blive fremsendt e-mail med link til fornyelse af kortoplysninger.


Kortoplysninger

Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingskortsoplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort. Disse oplysninger slettes, når aftalen ophører.


Prisen

Alle priser er inklusiv 25% dansk moms, medmindre andet er oplyst.


Levering

Når tilmelding er blevet bekræftet, kan den købte services tages i brug og varen kan derfor regnes som leveret.


Refundering

Påbegyndt abonnement refunderes ikke.


Reklamation

Enhver form for reklamation skal rettes direkte til Cosmo Laser ApS.

Disse oplysninger indsamler vi

Når du opretter dig i vores MyCosmo App, skal du udfylde relevante oplysninger om dig selv med det formål, at du kan få bedst muligt brug af appen. Vi indsamler følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Fødselsdag
 • Købshistorik

Du kan godt tilmelde dig vores app, selvom du ikke er kundemedlem hos MyCosmo. Hvis du er medlem af vores kundeklub, vil du dog også skulle oplyse din adresse og faktureringsoplysninger for at oprette abonnement til MyCosmo. Dette har til formål, at du kan oprette abonnementet og modtage dine MyCosmo gaver.

Hvis du booker tid til en konsultation eller behandling hos os, skal du ydermere oplyse dit CPR-nummer. Når du har været til en behandling hos Cosmo Laser, indsamler vi desuden andre oplysninger til din journal, som er relevante for dine behandlinger, f.eks. helbredsoplysninger m.m. Du kan læse yderligere om opbevaring af dine oplysninger i forhold til booking af tid, behandlinger i vores klinik og brug af vores website i vores privatlivspolitik her.

Tid for opbevaring af oplysninger

Vi beholder de oplysninger du har opgivet ved tilmelding af vores app eller MyCosmo i forhold til den gældende lov. Du kan dog til enhver tid bede om at få slettet dine personlige oplysninger. Læs mere i nedenstående afsnit om, hvordan personlige oplysninger bliver slettet.

Hvordan bliver personlige oplysninger slettet

Dine oplysninger bliver opbevaret hos os i henhold til persondataforordningen og du har derfor ret til oplysning, indsigt, berigtigelse, indsigelse og sletning af dine personlige oplysninger.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling forud for tilbagekaldelsen af samtykke. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det således først virkning fra tidspunktet, hvorpå du trækker det tilbage.

Bemærk, at selvom du har en juridisk ret til at anmode om indsigt, ændring eller sletning af dine personlige oplysninger, kan vi i visse tilfælde i overensstemmelse med gældende national lovgivning nægte denne indsigt eller nægte at ændre eller slette dine personlige oplysninger.

Hvis du som kunde har spørgsmål til ”behandling eller sletning” af dine oplysninger, skal du kontakte Cosmo Lasers direktør Sarah Crone per mail: sarah@cosmolaser.dk eller per telefon: 35394400.

Hvilke fordele er der i vores MyCosmo kundeklub

Som medlem af vores kundeklub MyCosmo får du følgende fordele:

 • 25 % rabat på ALLE behandlinger (undtaget Fire & Ice og permanent hårfjerning) hos Cosmo Laser
 • 10 % rabat på iS Clinical, Rebiome og Beauté Pacifique
 • Gratis gave efter 6 md. medlemskab – værdi 720 kr. (Gaver udleveres i form af behandling i klinikken).
 • Efterfølgende en gave hvert halve år
 • Adgang til lave priser med det samme
 • Ingen binding
 • Nem udmeldelse

Hvilke fordele får vores MyCosmo medlemmer i appen

Alle kan tilmelde sig og anvende MyCosmo appen, uanset om de er medlem af MyCosmo kundeklub eller ikke. Dog er der langt flere fordele ved at bruge appen som MyCosmo medlem.

Du optjener nemlig point hver eneste gang, at du får en behandling eller henviser MyCosmo til en ven.

Vores App giver dig også mulighed for nemt at følge med i din købshistorik og sikrer, at du hurtigt bliver opdateret, når du får nye point eller, hvis vi har en nyhed til dig.

Brugere der ikke er MyCosmo medlemmer kan dog stadig anvende appen til at se deres kvitteringer og booke tid til behandlinger.

Hvordan optjener man point

Som MyCosmo medlem optjener du point i appen hver gang, at du har været til en behandling hos Cosmo Laser. Derudover er der også mulighed for at optjene point, hvis du henviser nye kunder til Cosmo, hvilket du kan gøre direkte fra appen.

Hvor meget får du i point

Du får 1 point per kr. du bruger til din behandling hos Cosmo Laser - Dvs. hvis du køber en behandling til 1.000 kr., optjener du 1.000 point i MyCosmo appen.

Der skal 10 point til at indløse 1 bonus kr. - Dvs. hvis du vil købe for 100 bonus kr. skal du bruge 1.000 point.

Når du henviser en ven til Cosmo, får du 300 point, når din ven laver sin første køb, som du kan bruge til at få bonusrabat på en behandling. Gælder kun for nye kunder.

Bemærk dog, at du kun kan bruge dine point på dine behandlinger hos Cosmo Laser. Pointene kan ikke bruges på vores produkter eller blive udbetalt kontant.

Udløber point på et tidspunkt

Dine point udløber ikke på noget tidspunkt, hvilket vil sige, at du faktisk kan gemme dem så længe du har lyst til. Bemærk dog, at pointene ikke længere vil være tilgængelige, såfremt du afmelder dit MyCosmo medlemskab.

Hvilken markedsføring får du

Hvis du opretter dig i vores MyCosmo App og giver samtykke til markedsføring, vil du modtage e-mails, sms’er og push beskeder i form af servicebeskeder, nyhedsbreve, gode tilbud eller andre relevante informationer.

Formålet er at kunne sende dig relevant markedsføring efter, at du har givet samtykke hertil. De personoplysninger vi indsamler i forhold til markedsføring, overlader vi til databehandlere, som der er indgået databehandleraftaler med.

Vi opbevarer som udgangspunkt oplysninger i relation til udsendelse af markedsføringsmateriale, så længe vi anvender det givne samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved aktivt at framelde dig nyhedsbreve. Du kan også afmelde dig sms’er via appen ved at sende ”STOP” til 1272.

Kontaktoplysninger

Cosmo Laser ApS

Ny Vestergade 1, 1. sal

1471 København K

CVR: 32291031

E-mail: info@cosmolaser.dk

Tlf: 35394400