Få fjernet genstridige fedtdepoter med fedtfrysning

Hos Cosmo Laser tilbyder vi fedtfrysning med CoolSculpting. Fedtfrysning er den nyeste metode inden for fedtreducering uden kirurgi. Ved at få en behandling med fedtfrysning, kan du langt om længe slippe af med de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at slippe af med.

Fedtfrysning er for dig, der på trods af træning og sund kost stadig oplever at have fedt på områder, hvor det er svært at slippe af med. Det kan f.eks. være fedt på maven, lårene, mormorarmene og dobbelthagen.

Årsagerne til at få behandling med fedtfrysning kan være mange. Nogle oplever f.eks. stor gene i hverdagen, hvis man har nogle områder, man ikke tør at vise frem, fordi man er plaget af for meget fedt. Derfor kan en fedtreducering med fedtfrysning fra CoolSculpting være den rette løsning og bidrage til at få selvtilliden tilbage eller lysten til at gå i noget bestemt tøj.

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Hvad er fedtfrysning og hvordan fungerer behandlingen

Fedtfrysning med CoolSculpting er udviklet på baggrund af at fryse fedt uden at ødelægge det omkringliggende væv. Der er foretaget en masse studier for at sikre, at behandlingen rent faktisk virker og at den er sikker.

Hos Cosmo Laser fungerer vores behandling med fedtfrysning ved, at der bliver sat applikatorer på det eller de områder, hvor der ønskes en fedtreducering. Fedtcellerne fryser (krystalliserer) og reagerer på den ekstreme kulde ved at dø. Ved én behandling kan det være muligt at reducere op til ca. 20-25 % af fedtcellerne i det behandlede område, som herefter bliver udskilt naturligt i kroppen gennem nyrerne.

Alt afhængigt af fedtmængden i det ønskede område er det forskelligt, om man har brug for blot en enkel eller to behandlinger. Hvis man ønsker 2 behandlinger, skal der gå 4 uger mellem behandlingerne, da kroppen ikke både kan nedbryde og udskille fedtcellerne på samme tid. Det færdige resultat ses efter 3 måneder.

Fordele ved fedtsugning uden kirurgi

Hos Cosmo Laser kan du få behandling med fedtfrysning, der minder om "fedtsugning uden kirurgi". I og med at fedtcellerne i det behandlede område dør efter fedtfrysning, betyder det, at behandlingen er permanent. Fedtceller kan nemlig aldrig komme tilbage igen, da vi faktisk stopper med at producere dem i puberteten.

Det er vigtigt at påpege, at fedtfrysning ikke er en erstatning for vægttab, træning eller en sund kost. Hvis du reelt har behov for at tabe dig mange kilo, er fedtfrysning ikke noget for dig. Behandlingen skal ses som en hjælp til fedtreducering på områder, hvor det er svært at tabe det sidste fedt. Det betyder også, at hvis du får lavet en behandling med fedtfrysning, er det vigtigt, at du spiser sundt efterfølgende. For selvom du ikke kan få nye fedtceller, kan de eksisterende udvide sig, hvilket vil ødelægge det opnåede resultat, som du har fået med fedtfrysning.

De største fordele ved fedtfrysning er:

- Du kan få en behandling, der minder om "fedtsugning uden kirurgi" og slippe af med fedt på områder, der kan være svære at slippe af med ved en sund levestil.

- Du kan få reduceret op til ca. 20-25 % af fedtcellerne i området og de kommer aldrig tilbage igen.

- Der er ikke nogen nedetid ved behandlingen, du kan fortsætte din dagligdag så snart, at du er færdig med behandlingen.

Mød vores kunde Gry, der får fedtfrysning på maven

Effektiv og sikker fedtfrysning med CoolSculpting

Hos Cosmo Laser laver vi behandlingen fedtfrysning med CoolSculpting, som er godkendt af USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed FDA. Maskinen er den eneste FDA-godkendte til at lave fedtfrysning. Derfor kan du være helt sikker på, at du er i trygge hænder under din behandling med fedtfrysning med Coolsculpting.

Vi anvender CoolSculpting Elite til fedtfrysning behandling, da det er et udstyr af højeste kvalitet og samtidig også den mest sikre maskine til fedtfrysning. Med Coolsculpting Elite kan der ikke opstå forfrysninger, da den er udstyret med kontrollerede afkølingsenheder, som er konstrueret med indbyggede sikkerhedsforanstaltninger. Hvis sensorerne registrerer, at huden er ved at blive for kold, vil systemet lukke ned automatisk.

Derudover har Coolsculpting Elite i modsætning til andre fedtfrysnings maskiner også den smarte fordel, at den har to applikationer. På denne måde kan der behandles to steder på en gang.

Maskine til fedtfrysning

Fedtfrysning på maven og flere andre områder

Hos Cosmo Laser kan du med fedtfrysning få fjernet fedt på maven, som er en stor gene for mange. Fedtfrysning på maven er derfor et populært område, men du kan få lavet en fedtfrysning behandling på mange andre områder.

Vi hjælper dig nemlig også med at slippe af med uønskede fedtdepoter på: hage, flanker, mormorarme, BH-delle, inderlår, mandebryster og knæ.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med

Vi er hos Cosmo Laser generelt ret glade for at kombinere forskellige behandlinger med hinanden, da det som oftest giver det bedste resultat.

Efter du har fået en behandling med fedtfrysning kan du med fordel få lavet Profhilo body, som kan hjælpe med at stramme huden yderligere op i de behandlede områder. Derudover er filler også ideel at kombinere fedtfrysning med, hvis du får behandlingen i forbindelse med dobbelthage, da hagen netop bliver mindre pga. fedtreducering. Herefter kan en behandling med filler gå ind og forme ansigtet yderligere efter ønske.

Er du i tvivl om, hvordan fedtfrysning eventuelt i kombination med en af vores andre behandlinger kan hjælpe dig, så book en gratis konsultation og få professionel rådgivning af en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Før og efter billede af fedtfrysning på ryggen

fedtfrysning deller

Kom forbi til en snak omkring fedtfrysning

Vi tager altid en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger. Dette gør vi både ved vores gratis konsultation, og til selve behandlingen. Hos Cosmo Laser tilbyder vi fedtfrysning på Sjælland, hvor du kan fåfedtfrysningi København, Rødovre og Hørsholm samt i Jylland, hvor vi tilbyderfedtfrysningi vores klinik i Aarhus.

BOOK GRATIS KONSULTATION

Bliv klogere på behandlingen

Inden du kommer ind til en fedtfrysningsbehandling hos Cosmo Laser, er der nogle forholdsregler, som du skal tage både før, under og efter din behandling. Dem kan du læse nærmere om her.

Før din behandling

Expand FAQ

Ved din konsultation vil sygeplejersken identificere de ønskede behandlingsområder og i samarbejde med dig udarbejde en behandlingsplan for de antal påsætninger, der er nødvendige for at opnå de mest optimale resultater. 

Før behandlingen opstartes, vil sygeplejersken veje dig, samt måle på de behandlingsområder, der skal behandles.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektion, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. 

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,- såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelser eller afbud senere end 24 timer før behandlingen. 

Ifølge lovgivningen om kosmetiske behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes. 

Under din behandling

Expand FAQ

Behandlingsplanen gennemgås, hvorefter de ønskede behandlingsområder identificeres og optegnes. Huden rengøres, og der pålægges en kølende gel-belægning på behandlingsområdet. Herefter påsættes afkølingsenheden på det ønskede område.

Under behandling kan du opleve rykkende, trækkende eller let knibende fornemmelser, intens kulde, en snurrende, sviende, øm fornemmelse eller krampe på behandlingsstedet. 

Disse fornemmelser vil sandsynligvis aftage, efterhånden som området bliver følelsesløst. 

Efter 35 – 45 minutter fjernes afkølingsenhederne og det behandlede område masseres.

Efter din behandling

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme, hævelse, blegning, blå mærker, hårdhed, snurren, svien, ømhed, kramper, kløe, hudfølsomhed og følelsesløshed. Disse virkninger er midlertidige og fortager sig generelt inden for dage eller uger. 

Ved behandling af hageområdet kan der være en følelse af fylde bagerst i halsen efter behandlingen. 

Da Coolsculpting er en fuldstændig ikke-kirurgisk behandling, er der minimal nedetid, og det er typisk muligt at vende tilbage til de normale aktiviteter næsten med det samme. Dette kan variere fra person til person og kan afhænge af behandlingsområdet.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om fedtfrysning her >>

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Ofte stillede spørgsmål til vores læge

Hvad er fedtfrysning?

Expand FAQ

Fedtfrysning er en behandling, der hjælper med at reducere fedt i bestemte områder ved at fryse fedtcellerne. Læs nærmere om, hvad fedtfrysning er her.

Hvor lang tid varer behandlingen?

Expand FAQ

Fedtfrysning med CoolSculpting varer ca. 35-45 min.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Expand FAQ

Efter første behandling kan dine fedtceller blive reduceret med op til 20-25 % og du kan derfor allerede opnå et rigtig flot resultat herefter. Ved større eller genstridige, faste fedtfepoter kan der dog være behov for 2 behandlinger.

Hvornår kan man se det endelige resultat?

Expand FAQ

Det endelige resultat af behandling med fedtfrysning ses efter ca. 3 måneder.

Er CoolSculpting behandlingen sikker?

Expand FAQ

Ja CoolSculpting er FDA-godkendt og udstyret med afkølingsenheder, der sikrer automatisk nedlukning, hvis huden skulle blive for kold.

Hvor bliver fedtet af?

Expand FAQ

Når fedtcellerne i det behandlede område fryser, bliver de ødelagt og udskilt naturligt ud af kroppen via nyrerne.

Er fedtfrysning permanent?

Expand FAQ

Ja fedtfrysning er permanent, da fedtcellerne i det behandlede område typisk forsvinder efter behandling med fedtfrysning og ikke kan komme tilbage igen.

Er jeg kandidat til at få fedtfrysning med CoolSculpting?

Expand FAQ

Fedtfrysning med CoolSculpting er til dig, der har svært ved at komme af med fedt på områder, der er vanskelige at træne væk, f.eks. på maven, lårene eller hagen.

 • Fedtfrysning af arme

  Fedtfrysning af arme

  Døjer du med for meget fedt under armene? Det er et af de områder, hvor det er svært at slippe af med genstridigt fedt. Men det kan du heldigvis gøre noget ved med fedtfrysning med CoolSculpting Elite.

 • Fedtfrysning af BH-dellen

  Fedtfrysning af BH-dellen

  Der er mange, der oplever udfordringer med for mange deller på ryggen lige under BH-kanten. Med fedtfrysning med CoolSculpting Elite kan du slippe af med den irriterende BH-delle én gang for alle.

 • Fedtfrysning af flanker

  Fedtfrysning af flanker

  Der er mange, der oplever udfordringer med for meget fedt og for mange deller på siden af maven, også kaldet flankerne. Denne udfordring kan heldigvis afhjælpes ved hjælp af en fedtfrysningsbehandling.

 • Kvinde kigger ned og holder på hagen

  Fedtfrysning af hage

  Der er nok mange, der kender til den såkaldte dobbelthage, som typisk kommer ved vægtøgning. Med fedtfrysning slipper du for den irriterende dobbelthage og får din almindelige ansigstform tilbage.

 • Fedtfrysning af inderlår

  Fedtfrysning af inderlår

  Er du en af dem, der undgår at gå i stramme jeans eller korte kjoler, fordi du ikke vil vise fedtet på inderlårene for meget frem? Få lavet fedtfrysning og gå i lige det tøj du drømmer om. 

 • Kvinde står op af mur med knæet oppe

  Fedtfrysning af knæ

  Der er mange, der oplever udfordringer med genstridige fedtdepoter på indersiden af eller over knæet. Dette kan være en stor gene i hverdagen, men du kan heldigvis slippe af med fedtet.

 • Mandebryster fedtfrysning

  Fedtfrysning af mandebryster

  Nogle mænd har genstridigt fedt ved brystet, så det ligner, at de har såkaldte mandebryster. Du kan heldigvis slippe af med dem ved hjælp af fedtfrysning.

 • fedtfrysning mave

  Fedtfrysning af mave

  At tabe fedt på maven er bestemt ikke nemt, uanset om du træner ofte og spiser sundt. Ved hjælp af fedtfrysning med CoolSculpting Elite kan du slippe af med det genstridige fedt på maven.

Se alle vores fedtfrysningpriser her

Priserne er pr. behandling. Hvis du kunne tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt? Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Område Priser MyCosmo priser
Konsultation GRATIS GRATIS
Hage Fra 6.000 kr. Fra 4.500 kr.
Mave Fra 9.000 kr. Fra 6.750 kr.
Flanker Fra 9.000 kr. Fra 6.750 kr.
Arme Fra 9.000 kr. Fra 6.750 kr.
BH-delle Fra 9.000 kr. Fra 6.750 kr.
Inderlår Fra 9.000 kr. Fra 6.750 kr.
Knæ Fra 10.500 kr. Fra 7.875 kr.
Bryster - mænd Fra 9.000 kr. Fra 6.750 kr.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

Køb nu, betal senere med viabill

Vil du gerne købe din fedtfrysningsbehandling nu, men har du først råd om nogle måneder eller skal du først lige til at spare op? Så har vi et samarbejde med Viabill, som kan være den helt rette løsning for dig.

Med Viabill kan du nemlig dele din betaling op i ti rater. Hvis du f.eks. lige nu mangler 2.000 kr. til din behandling, kan du låne dem uden gebyr og helt rentefrit. Du afbetaler blot på dit køb hver måned.

Hvis du har behov for at låne mere end de 2.000 kr. kan du oprette en kreditaftale på op til 10.000 kr. via Viabill. Med denne løsning skal du betale 29 kr. om måneden samt afbetalingen på dit køb med renter oveni.

For at betale med Viabill skal du blot vælge Viabill som betaling, når du afslutter dit køb ligesom, når man vælger betaling med dankort eller MobilePay.

Hvad siger vores kunder om fedtfrysning?

Lige nu har vi en score på 4,8 på Trustpilot, som vi er meget stolte af! 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.