Ønsker du en rynkereduktion? Så er en Botox behandling særdeles oplagt

Botox udmærker sig ved at være velegnet til rynker, som skyldes en sammentrækning af musklerne. Behandlingen virker ved, at dine muskler afslappes en smule, og rynkerne dermed forsvinder.

Har du en lidt for tydelig bekymringsrynke mellem øjnene, pandelinjerne eller smilerynker ved øjnene, så er en Botox behandling en oplagt løsning. Det er ofte det, som folk vælger at få en behandling for. Men man kan bruge Botox til mange ting.

Derfor får Peder Botox

Mød Peder, som får udført Botox 3-4 gange om året, for at se frisk og glad ud. Se hvordan behandlingen foregår, og bliv klogere på, hvad du kan forvente af en Botox behandling hos Cosmo Laser.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Sådan virker Botox

Du vil opleve et mere jævnt og rynkereduceret udtryk i de behandlede områder på 7-14 dage, hvis du vælger en Botox behandling. Det er en gennemtestet behandling, der har været foretaget millionvis af gange, både til brug for kosmetiske resultater, men såvel også medicinske problemstillinger, der ikke decideret berører det kosmetiske felt.

Hos Cosmo Laser behandler vi udelukkende med Botox af kosmetiske årsager til reduktion af rynker. Vi sikrer os, at du altid bevarer din mimik og ikke overbehandles til uigenkendelighed eller til et udtryksløst ansigt – en tendens, der desværre stadig er med til at afskrække folk fra overhovedet at turde få en Botox behandling. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.


Hvor længe varer behandlingen? Og hvor længe har den en effekt?

Behandlingen med Botox er overstået på under 10 minutter, og du vil mærke effekten af den fantastisk virksomme og populære behandling de næste ca. 3-6 måneder. Efter yderligere behandlinger vil effekten holde længere, i ca. 6-8 måneder.

Resultatet af din Botox behandling kommer efter 7-14 dage.


Tilgængelighed for alle

Da vi startede Cosmo tilbage i 2009 var vores mission at gøre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle. Derudover ønskede vi også af afmystificere behandling med Botox og filler, som mange har fordomme om.

Det er vigtigt for os, at du får en reel idé om, hvad behandlingen kan gøre for dig. Så er du nysgerrig på, hvordan du får et naturligt og diskret resultat i trygge og erfarne hænder, kan du booke tid til en gratis konsultation her.


Faste lave priser på Botox

Alle priser på Botox behandling er faste normalpriser. For at opnå det optimale resultat, kan det blive nødvendigt at anvende mere end et produkt eller mere langtidsholdbare produkter under selve behandlingen. Dette vil påvirke prisen på din behandling. 

Der vil altid være en forventningsafstemning i forbindelse med din behandling, før du behandles, så der opnås enighed med din behandler, inden forløbet sættes i gang.

Hvis du er medlem af vores kundeklub MyCosmo, får du altid 25 % rabat. Læs mere om MyCosmo og de andre fordele her.


Kom forbi til en snak omkring dine ønsker

Vi tager altid en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger. Dette gør vi både ved vores gratis konsultation, som skal ske minimum 48 timer før behandling og til selve behandlingen.


Betænkningstid på 48 timer

Der er krav om, at konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid. Du er dog velkommen til at booke både konsultation og behandling med det samme – skulle du ikke have lyst til behandling efter din konsultation, skal vi bede dig huske at aflyse senest 24 timer før.

Hør nærmere om hvilke områder, der kan behandles med Botox

Botox – holdbarhed og etik

Du er måske havnet på vores side, fordi du altid har drømt om at få lavet en Botox behandling, men ikke har haft muligheden eller behovet før. Der er også en mulighed for, at du længe har været i tvivl, og måske gerne ville gøre noget godt for dig selv, men du har været påvirket af stigma eller andre menneskers meninger om Botox behandlinger.
 
Holdninger er der mange af omkring Botox, lige meget om vi taler om Botox i panden, Botox i øjenbryn, Botox i bekymringsrynken osv. Mange Hollywood skuespillere har vist os, hvor galt det kan gå, hvis man ikke stopper, mens legen er god.
 
Hos Cosmo Laser går vi meget op i, at du skal bevare dit naturlige look og kunne genkende dig selv i spejlet. Vi tilpasser Botox behandlingen til lige netop dit ansigt og behov. Det er vigtigt for os, at resultatet giver dig et både levende og yngre udseende, samtidig med, at du bevarer dine naturlige ansigtstræk. Vi reducerer altså rynker, ikke din mimik!

BOOK GRATIS KONSULTATION

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Inden din første Botox behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve Botox behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Under din botox behandling

Expand FAQ

Selve Botox behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler, som laver den uønskede rynke.

Botox behandlingen er smertefri og hurtigt overstået. I enkelte områder kan behandlingen nive en smule, men det varierer meget fra person og område. 

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme og hævelse i behandlingsområdet, der aftager efter 30 minutter. Der vil i nogle tilfælde kunne ses begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt, og skyldes let blodudtrædning i vævet som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen er der i behandlingsområdet risiko for infektion. Det er derfor vigtigt at undgå berøring af det behandlede område samt påføring af make-up og cremer i mindst fire timer. Undlad ligeledes hård fysisk anstrengelse i to dage eller at udsætte behandlingsområdet for kraftig varme eller tryk resten af den dag, hvor du er blevet behandlet. Dette er så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

Undgå at tage blodfortyndende præparater, såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i en dag efter behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger.

Oftest giver behandlingen en god og tydelig reduktion i de dynamiske rynker. Effekten kan dog variere fra person til person. I opstarten af nogle behandlingsforløb er det nødvendigt løbende at afstemme effekten af behandlingen, hvorfor det tilrådes touch-up efter behandlingen. 

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Botox her >>

 • Gående kvinde i naturen, der griner

  Bekymringsrynke

  Bekymringsrynker er ikke altid lige populære at have, da de sidder helt centralt i ansigtet og kan endda få dig til at synes sur, medtaget og ældre end du i virkeligheden er. Heldigvis kan dette afhjælpes ved brug af effektiv Botox behandling.

 • Øjenbrynsløft

  Tunge øjenlåg kan få dig til at se træt og endda nedtrykt ud. Dette kan afhjælpes ved løft af øjenbryn med en Botox behandling. Denne behandling går helt simpelt ind og løfter øjenbrynene, som derved kan medvirke til et friskere og mere åbent ansigt.

 • Kvinde med kort hår kigger ligeud

  Panderynker

  Linjer og rynker i panden er en del af den naturlige aldring. Dog kan de også være til stor gene, hvis de kommer tidligt og ikke stemmer overens med det øvrige udseende. Heldigvis kan du få bugt med panderynker ved hjælp af en Botox behandling.

 • Kvinde ligger og flyder i vandet med ansigtet oppe

  Rynker øjne

  Rynker langs øjnene (smilerynker) kan være utroligt charmerende. Dog kan de også være en gene, hvis de kommer i en tidlig alder, eller fordi ens ældre udseende ikke stemmer overens med den indre aldre. Disse kan dog fjernes ved hjælp af effektiv Botox behandling.

 • Reduktion af tyggemuskel

  Kraftige tyggemuskler kan være skyld i, at ens ansigt virker maskulint og firkantet. Dette er typisk til stor gene for de kvinder, som døjer med det. Heldigvis kan du ved hjælp af behandling med Botox gøre ansigtet smallere og mere feminint.


 • Billede med fokus på kvindes læber og mund

  Rygerynker

  De såkaldte rygerynker, som er mimiske rynker opstået af bevægelse ved munden, kan nemt få dig til at se sur ud, hvilket er en stor gene. Du kan heldigvis slippe for rynkerne ved hjælp af en effektiv Botox behandling, så du kommer til at se glad ud igen.

 • Næserynker

  Næserynker kommer typisk med alderen og er rynker, der sidder omkring eller ved siden af næsen. De kan dog påvirke dit udseende meget og derfor være til stor gene. En Botox behandling er heldigvis meget effektiv imod næserynker.

 • Kvinde står udenfor og smiler

  Tandkødssmil

  Hvis du er en af dem, der tager dig selv i at holde igen med at smile, fordi du har tandkødssmil, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved det. En Botox behandling kan nemlig hjælpe dig af med dit gummysmile, så du kan smile løs igen.

 • Svedbehandling

  De fleste forbinder nok Botox med et middel, som bruges til at reducere rynker med. Men man kan faktisk også bruge Botox til svedbehandling. Behandlingen er for personer, der døjer med hyperhidrose.

Ofte stillede spørgsmål til vores læge

Hvad er Botox og kan det se naturligt ud?

Expand FAQ

Botox er et lægemiddel, der er baseret på botulinum toxin type A, som er et protein, der benyttes til adskillige behandlinger inden for både det medicinale og kosmetiske område.

Læs mere om virkningen og om resultatet kan se naturligt ud.

Botox kan kun bruges til at fjerne rynker?

Expand FAQ

Mange har en idé om, at Botox kun kan bruges til at fjerne rynker, men dette er langt fra sandheden. For selvom Botox er den mest effektive metode til fjernelse af rynker (…lige med undtagelse af kosmetisk kirurgi), så er det ikke det eneste, som Botox kan.

I realiteten kan Botox rigtig mange forskellige ting. Udover at kunne reducere rynker, kan man ved hjælp af Botox faktisk også lave et lille brynløft og reducere et tandkødssmil, også kaldet ‘gummy smile’. Man kan sågar skabe et mere hjerte-formet ansigt ved brug af Botox, ved at få kæbelinien til at synes smallere og blødere.

Hvis du vil læse mere, har vi skrevet et blogindlæg, hvor vi går mere i dybden med om Botox kan bruges til andet end rynkebehandlinger.

Gør Botox at jeg mister min mimik eller bliver følelsesløs i ansigtet?

Expand FAQ

Selvom målet med Botox er at reducere dine mimiske rynker, tager den ikke din mimik eller dit udtryk fra dig, (medmindre du får meget mere, end du har brug for). For når Botox bruges korrekt og ansvarligt, tilføres der kun meget små doser indenfor mindre områder.

Så på trods af at mange går rundt med tanken om, at de mister deres naturlige udseende, skal du ikke være bange for at komme til at ligne en Hollywoodfrue (i hvert fald ikke på vores vagt). Botox giver et smukt og naturligt resultat, og kan slet ikke sammenlignes med mange af de skrækscenarier, du ser på sociale medier og i ugebladene.

Hos Cosmo får du altid en tilpas størrelse dosis, foretaget af professionelle læger eller kosmetiske sygeplejersker.

Oftest giver behandlingen en god og tydelig reduktion i de dynamiske rynker.
Effekten kan dog variere fra person til person. I opstarten af nogle behandlingsforløb er det nødvendigt løbende at afstemme effekten af behandlingen, hvorfor det tilrådes touch-up efter behandlingen.

Bliver Botox brugt til andet end kosmetisk behandling?

Expand FAQ

Selvom Botox blandt befolkningen er mest kendt som et skønhedspræparat, er det langt mere udbredt, end du sikkert tror. Du ved f.eks. sikkert ikke, at 97 % af alt Botox i verden bruges indenfor sygehusvæsenet. (Dvs. at kun 3% bruges til kosmetiske behandlinger). I dag kan over 100 sygdomme og tilstande nemlig afhjælpes med Botox.

Botox er altså et velkendt middel, som midlertidigt nedsætter kraften i de muskler, man sprøjter det ind i. Det bruges bl.a. i vacciner mod nervespasmer, og hjælper derfor mange mennesker. I kosmetiske behandlinger bruger man typisk 2 enheder, hvorimod enhederne er langt større i forbindelse med indsprøjtninger på sygehuse.

Er Botox usundt for min krop?

Expand FAQ

Hvis du ved lidt om Botox, ved du sikkert allerede, at virkningen kun holder i typisk 3-6 måneder. Grunden til at det ikke holdere længere er, fordi præparatet stille og roligt, efter indsprøjtningen, begynder at forbrænde og udskilles naturligt af kroppen. Dette sker fordi, Botox ikke er et permanent præparat.

Mange tænker i den forbindelse, at kroppen tager skade af denne forbrændingsproces, da Botox jo skal igennem kroppen for at blive skyllet ud i vores urin. Men der kan du være helt rolig. For når Botox stille og roligt begynder at forsvinde i takt med din forbrænding, så er det først og fremmest helt mikroskopiske partikler, der udskilles. I denne fase hedder partiklerne slet ikke Botox længere, men helt almindelige affaldsstoffer.

Hvis jeg stopper med Botox får jeg flere rynker?

Expand FAQ

Lad mig lige slå én ting fast: Du kommer ikke til at få flere rynker, end før du startede, på grund af, at du har fået Botox behandlinger. Dog kan det nogle gange godt føles sådan, fordi man naturligvis har vænnet sig til det flotte resultat og har glemt, hvordan man så ud før behandlingerne.

Mange har også den tanke, at Botox er vanedannende. Det er det absolut ikke (i hvert fald ikke rent fysisk). Men man kan godt blive vant til sit nye spejlbillede, som man glæder sig over. Derved kan det vanedannende element godt opstå. Det er altså ikke en fysisk vanedannelse, som mange går og tænker. I realiteten er det lidt ligesom, at man vænner sig til at få lavet negle, og har svært ved at gå tilbage til sine egne, efter man har oplevet, hvor flotte de kan blive.

Botox har været brugt i rigtig mange år og man har endnu ikke kendskab til nogle permanente bivirkninger, hvis det anvendes korrekt.

Hvad sker der når jeg stopper med Botox?

Expand FAQ

Mange er nervøse for, at rynkerne vender tilbage og bliver værre, hvis man stopper med at få Botox. Det gør de ikke. I stedet kan du normalt regne med, at dit ansigt vender tilbage til udgangspunktet. Så på den måde får du stoppet udviklingen af rynker, nogenlunde i det antal år, du har fået Botox.

Kan man forebygge rynker med Botox?

Expand FAQ

Det er muligt at forebygge rynker med flere af vores behandlinger. De fleste kender til effekten af en Botox behandling, men flere andre behandlinger har også en forebyggende effekt.

Det kan f.eks. være Revive skin booster, Skin tightening, MatrixRF, Frax eller Cosmo Boost. 

Læs mere om, hvordan man kan forebygge rynker her.

Hvad er forskellen på filler og Botox?

Expand FAQ

Som hovedregel skal du vælge filler, når du ønsker at fylde et område i dit ansigt eller din hud ud. Dette kan være læberne, mundvige, rygerynker osv.

Botox benyttes, når du skal have reduceret mimiske rynker – dvs. rynker, der skyldes din mimik såsom linjer i panden, smilerynker og bekymringsrynken.

Det er tit en fordel af kombinere en filler og Botox behandling for at få det optimale resultat.

Hvis du vil læse mere, har vi skrevet et blogindlæg om forskellen på filler og Botox.

Kan alle rynker behandles med Botox?

Expand FAQ

Nej, Botox kan kun behandle de rynker, der opstår, når vi bruger vores ansigtsmimik, og altså ikke rynker, der er opstået pga. slaphed og manglende kollagen i huden. Her kan man i stedet vælge en filler- eller laserbehandling.

Kan man få Botox i læberne?

Expand FAQ

Botox er en rynke-reducerende behandling, der virker ved at nerveimpulserne blokeres og derved forhindrer musklen i at trække sig sammen. 

Med andre ord: Botox lammer musklen i det behandlede område.

Botox skaber altså ikke fylde, men er et middel, der får dine mimiske rynker til at “slappe af” og derved glattes mere ud. 

Lad os så forestille os, at du fik Botox i læberne. Du ville ingen fylde få, men til gengæld ville du ikke kunne bevæge dine læber som vanligt.

Det er muligt at få Botox i læbekanten, hvis der ønskes et løft af overlæben ved et såkaldt Botox lip flip.

Hvis du vil læse mere, kan du klikke videre til vores blogindlæg: Kan man egentlig få Botox i læberne?

Får mænd Botox?

Expand FAQ

En stor del af vores kunder hos Cosmo er mænd. Typiske behandlinger er permanent hårfjerning, Botox, fjernelse af karsprængninger, tatoveringer og fjernelse af akne-ar.

Det seneste år har vi oplevet en stigning på 26 % i antallet af mænd, der får en Botox behandling.

Du kan møde Michael og Peder, der i dette blogindlæg fortæller om deres oplevelse med at få en Botox behandling.

Hvad er de mest populære områder at få Botox?

Expand FAQ

Der er mange forskellige behandlingsmuligheder med Botox, men vi oplever især 4 områder, der er særligt populære. 

Læs med i vores blogindlæg om de 4 mest populære områder at få Botox.

Hvilke fordomme er der om Botox?

Expand FAQ

Botox er gennem årene blevet mere og mere normalt og heldigvis er mange af fordommene om Botox blevet udryddet i takt med at flere og flere lærer om behandlingen.

Vi oplever dog stadig af og til disse 4 fordomme om Botox.

Kan en Botox behandling udskyde operation?

Expand FAQ

Vi oplever ofte, at en Botox behandling kan udskyde en operation for øjenbrynsløft, hvis man starter behandlingsforløb i tide.

Se videoen med Trine og hvordan hun udskyder sin operation for øjenbrynsløft med en Botox behandling.

Kan andre se jeg har fået Botox?

Expand FAQ

Forhåbentlig vil alle kunne se, at du ser friskere og mere vital ud. Det er nok de færreste, der har tal på linjerne i din pande, eller dybden af din bekymringsrynke, så mit svar er nej. Botox virker ved at blokere for nogle af de impulser, som får musklerne til at trække sig sammen. Derfor vil der også være en ændring i den måde, du kan bruge dit ansigt på, og det vil (nok især for dig selv) give et lidt ændret udtryk, når du bruger din ansigtsmimik.

Mange frygter at blive mimikfattig eller “døde” i ansigtet. Dette er i høj grad et spørgsmål om dosering, og får man lavet behandlingen af professionelle fagfolk, så skal man ikke bekymre sig om det. Botox kan sagens laves med et naturligt resultat, hvor ansigtets dynamik bevares.

Hvornår skal man starte med Botox?

Expand FAQ

Det er sådan set op til den enkelte. Man kan sagtens forebygge rynker ved at bruge Botox, og nogle kan allerede i midten af 20’erne have ret markante pandelinjer og bekymringsrynker. Årsagerne til de tidlige rynker kan være genetik, en kraftig ansigtsmimik eller overdrevet soldyrkning i en tidlig alder.

De fleste af vores kunder er dog over 30, før de går i gang. Hvis man er over 50, vil man i nogle tlfælde blive gladest for sit resultat, hvis det kombineres med fillerinjektioner, da Botox alene, kan have svært ved at klare dybe rynker og furer, som man typisk ser i den aldrende hud.

Hvornår kan man se resultatet af en Botox behandling?

Expand FAQ

Efter en Botox behandling går der 7-12 dage, før du oplever fuld effekt af behandlingen. Det betyder også, at du ikke kan se nogen forskel med det samme, umiddelbart efter din behandling. Med filler derimod, ses effekten med det samme. 

Du vil være lidt hævet og rød i det behandlede område umiddelbart efter behandlingen, men det forsvinder.  

Dog skal du være opmærksom på, at du både efter din Botox og filler behandling, i nogle tilfælde, kan blive en smule blå. Får du derfor lavet behandlingen, forud for en helt speciel begivenhed, så kom i god tid inden den store dag. 

Enter you faq question.

Expand FAQ

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Hvad sker der når min hud ældres?

Expand FAQ

Vi har skrevet et blogindlæg om hvorfor og hvordan din hud ældes, 5 forebyggende råd til rynker og slap hud samt råd til, hvordan du kan hjælpe din hud med et få et løft. 

Læs mere om hvad der sker når din hud ældes. 

Se med når vi tegner og fortæller

Er du nysgerrig på Botox og hvornår, hvordan og hvor du kan få en Botox behandling?

Så se med her, hvor vi besvarer de spørgsmål vi ofte får på telefonen.

Supplerende behandlinger

Frax
Filler
Cosmo Plus

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Hvad koster en Botox behandling?

Hos Cosmo er vores fra-pris på Botox 1.000 kr. Vi behandler en masse forskellige områder med Botox. Derfor afhænger prisen af, hvor stort et område du skal have behandlet.

Bliv medlem af MyCosmo og spar 25 % kontant på Botox og mange andre behandlinger. Du kan også optjene point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger. Læs mere om MyCosmo her >>

Se priser på Botox her

Hvad siger vores kunder om vores behandlinger med Botox?

Lige nu har vi en score på 4,8 på Trustpilot, som vi er meget stolte af! Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!