En kvart million behandlinger siden 2009

En kvart million behandlinger siden 2009

Tilfredshedsrate på 98 %

Tilfredshedsrate på 98 %

4,8 ud af 5 hos Trustpilot

4,8 ud af 5 hos trustpilot

Før & efter billeder af reduktion af ujævnheder i huden

Få bugt med dine karsprængninger, pigmentforandringer og ar

Expand FAQ

Det er helt naturligt at få ujævnheder i huden med alderen, men mange dækker kroppen til med tøj eller ansigtet til med makeup for at skjule de lilla og blå misfarvninger fra karsprænginger. Der er også mange, der døjer med røde næser og kinder eller et rødt og blussende ansigt generelt. Pigmentforandringer er ligesom karsprænginger også noget, der kan komme med alderen og giver en meget uensartet hud.


Hvis du ønsker et pænere og mere ensartet udseende, tilbyder vi følgende behandlinger, der netop reducerer ujævnheder i huden og afhjælper problemer med karsprænginger, pigmentforandringer og ar: Behandlinger mod karsprængninger, behandlinger mod pigmentforandringer, MatrixRF, Fraxel, Cosmelan, Acnelan, Reboot og Fire & Ice.

Sådan får du en pænere og mere ensartet hud

Expand FAQ

Hvis du lider af karsprænginger i ansigt, på næse, ben eller bare generelt, kan du hos Cosmo Laser få en Elos laserbehandling eller en Gmax laserbehandling, der afhjælper denne udfordring. 

Vi har også en masse forskellige behandlinger til reduktion af ujævn hudtone, som generelt er effektive, hvis du blot ønsker en friskere og mere ensartet hud.

Vi tilbyder f.eks. Cosmelan, der er en behandling med maske, som bliver påført i klinikken. Efterfølgende fortsætter behandlingsforløbet derhjemme, hvor du selv skal påføre produktet to gange dagligt i seks uger. Cosmelan giver en mere ensartet hudtone og hudoverfladen bliver fin og fornyet. Derfor er den effektiv mod mørke pletter og pigmentering.

Vores Fire & Ice ansigtsbehandling er også effektiv i forhold til, hvis man ønsker at få en friskere og mere ensartet hud, da den via frugtsyre fjerner døde hudceller i hudens øverste lag. 

Behandlinger til reduktion af ujævnheder i huden ud fra dine behov

Expand FAQ

Vi går hos Cosmo Laser højt op i at følge lige præcis dine ønsker og behov, når du ønsker behandling imod karsprænginger, pigment og ar. Nogle gange kan det være svært at vide, hvilken behandling man egentlig bør få foretaget. Det kan være, at du ønsker en mere ensartet hud eller føler, at du har pigmentforandringer og ar, men at du ikke ved lige præcis, hvilken behandling, der giver mening for dig.

Derfor får du en gratis konsultation, hvor du fortæller, hvad dine ønsker og behov er i forhold til behandlinger imod karsprænginger, pigment og ar og så guider vi dig professionelt. Vores kosmetiske sygeplejersker er nemlig eksperter i at hjælpe dig med at skræddersy en behandling ud fra de udfordringer du fortæller, at du har. 

 • Karsprængninger

  Karsprængninger

  Er du plaget af rødme i ansigtet, “portvinstud” eller blålige mønstre på benene? Bare rolig, du behøver ikke leve med de kedelige karsprængninger. Sig farvel til karsprængninger med vores effektive laserbehandling.

 • Pigmentforandringer - Cosmo Laser

  Pigmentforandringer

  Har du oplevet, at din fine og ensartede hudtone pludselig ændrer sig til diffuse brune plamager og skjolder? Så har du med stor sandsynlighed fået pigmentforandringer eller solskader.

 • Fire & Ice

  Fire & Ice

  Forfrisk din hud, og giv den en fornyet glød og udstråling med en Fire & Ice fugt- og frugtsyrebehandling hos Cosmo.


 • Cosmelan

  Cosmelan

  Hvis du har en pigmentforandringer, mørke pletter, ar eller andet, der giver dig en ujævn hudtone, har vi behandlinger, der kan afhjælpe med dette problem, så du kan få en mere ensartet hud igen.

 • Mikrosklerosering

  Mikrosklerosering

  Det ser ikke pænt ud at have karsprængninger på benene, specielt ikke, hvis man har kjole eller shorts på. Heldigvis kan vi hos Cosmo nemt og effektivt fjerne karsprængninger på benene permanent med mikrosklerosering.

 • Behandling af Rosacea

  Behandling af Rosacea

  Rosacea er en kronisk betændelseslignende hudsygdom, som giver rødme i ansigtet. Her hos Cosmo kan vi hjælpe dig med at reducere dine symptomer med vores effektive laserbehandling.

 • CO2 laser

  Vores CO2 laserbehandling er særligt velegnet til dig, som ønsker at reducere ujævnheder i huden og få en glattere og fastere hudtekstur samt en smukkere og mere ensfarvet glød i huden.

 • SkinPen behandling

  SkinPen

  Få en mere jævn hudstruktur med SkinPen Microneedling, som er klinisk dokumenteret til at behandle rynker, strækmærker, ujævn hudstruktur og ar fra f.eks. akne.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Spar 25% med mycosmo

SPAR 25% MED MYCOSMO

Medlemskabet der giver adgang til lave priser, når det passer dig!  Bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på dine behandlinger. Året rundt. Få adgang til lave priser allerede i dag.

FÅ ADGANG I DAG!