Mænd får også fjernet uønsket hår med laser

Det er blevet mere og mere normalt de seneste år at få fjernet sine uønskede hår permanent med laserbehandling. Der er nok nogle, der tror, at permanent hårfjerning og andre kosmetiske behandlinger primært er for kvinder, men der er faktisk også efterhånden en del mænd, der får lavet permanent hårfjerning. Mange mænd døjer nemlig med kraftig eller uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen eller i ansigtet.

Hos Cosmo bruger vi en såkaldt Alexandritlaser og ND:Yag til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår på kroppen eller i ansigtet. Dette gør, at vi kan fjerne hår på næsten alle hudtyper, så længe hårene er mørke. Jo mørkere og grovere hårene er, jo bedre resultat vil opnås ved fjernelse af hår med laser. Man kan desværre endnu ikke fjerne lyse, grå eller røde hår med laser hårfjerning.

Populære områder for permanent hårfjerning til mænd

Flere og flere mænd gør noget ved den uønskede hårvækst og vælger at få lavet permanent hårfjerning med laser. De mest almindelige områder for mænd at få fjernet hår permanent på, er følgende:

På ryggen

Mange mænd døjer med uønsket hårvækst på ryggen. Dette kan være til stor personlig gene, og kan i nogle tilfælde desværre også gå udover livskvaliteten, eksempelvis som at tage trøjen af på stranden eller efter træning.

I nakken

For mange mænd kan hårene i nakken være til stor irritation, fordi de ofte kan få en semi-nyklippet frisure til at se ud som om, at man ikke har været forbi frisøren i flere måneder. Når man fjerner hårene i nakken, får frisuren et mere clean cut, og derfor er nakken også blevet et meget populært område hos mænd.

På halsen

Rigtig mange mænd døjer med røde knopper på halsen efter barbering. Med permanent hårfjerning på halsen, slipper du som mand ikke bare for barberingen langs halsen, men også for de gener, der følger med. Derudover kommer skægkanten også til at fremstå skarpere.

På brystet

Nogle mænd har meget hår på brystet og det er typisk en smagssag, hvorvidt man er til det eller ej. Hvis man dog vælger at barbere sit bryst, kommer der hurtigt en masse stubbe på brystet, hvilket ikke ser særlig pænt ud. Med permanent hårfjerning kan du få et flot og hårfrit bryst du tør at vise frem.

I intimområdet

Det er ikke kun kvinder, der gerne vil slippe for hårene forneden. Flere og flere mænd vil gerne have fjernet hårene både foran og bagi. Mange mænd får også taget ballerne med i samme omgang.

Her kan du se de populære områder på ryggen, hvor mænd som oftest får lavet permanent hårfjerning.

Sådan foregår permanent hårfjerning

Grunden til at permanent hårfjerning er blevet så populært, både for mænd og kvinder er, at behandlingen hjælper mange mennesker med at slippe for tidskrævende barbering og de følgegener, der kommer af regelmæssig barbering såsom røde knopper, irriteret hud og indgroede hår.

Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase under behandlingen. Ved fjernelse af uønsket hårvækst med laser, ødelægges hårsækken ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.

Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 70 % – hvilket faktisk er mere end det lyder – og som regel er de resterende hår blevet meget tynde og fine. Skulle du få et par enkelte hår med årene, som kræver behandling, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende laserbehandling.

Hos mænd ses det, at niveauet af testosteron kan have en indvirkning på antallet af behandlinger. Det vil her betyde, at man kan forvente flere behandlinger end de 6-12, der ellers tilrådes.

Hurtig og effektiv hårfjerning med udstyr af højeste kvalitet

Hos Cosmo Laser behandler vi med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning for effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår. Laseren er udviklet af Candela, verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi.

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med uønskede hår og ønsker at reducere dem, så book en gratis og uforpligtende konsultation i permanent hårfjerning i din foretrukne klinik. Her kan du få vurderet, om du er kandidat til at få udført permanent hårfjerning, samt stille alle dine spørgsmål til din behandler, som er uddannet kosmetisk sygeplejerske.

BOOK HER

Før og efter billeder af permanent hårfjerning

  • BEN

  • Mand er på vej til at hoppe ned i vandet

    RYG

  • ANSIGT

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Sådan foregår behandlingen

Expand FAQ

Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. For at hårsækken kan ødelægges, skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår, som er vækstfasen, men det estimeres, at kun 5 % af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Sådan er successraten

Expand FAQ

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du finder tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 6-12 laserbehandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.

Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70 % med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion på helt op til 95 %.

Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse, grå eller røde hår.

Før din behandling

Expand FAQ

Ved din konsultation vil sygeplejersken tage stilling til, om vi kan tilbyde dig behandling. Behandlingsforløbet differentieres i forhold til hudtype og lokalisation.

En forudsætning for at opnå det bedste resultat er, at huden er så bleg som muligt. Der må derfor ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandlingen, ligesom behandlingsområdet ikke må udsættes for UV stråler (sollys og solarium) 4 uger før behandlingen.

For at give laseren de optimale forhold til at komme ned og ødelægge hårsækken, skal man ved fremmøde være glatbarberet i de områder, hvor man skal have behandling. Vi anbefaler, at dette gøres aftenen før behandlingen. Der må ikke epileres, bruges pincet eller voksbehandles i områderne 6 uger før behandlingen, fordi laseren behandler de hårsække, der indeholder et hårstrå.

Overholdes dette ikke er behandlingerne ineffektive. I behandlingsperioden må du gerne barbere dig med en skraber.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under din behandling

Expand FAQ

Behandlingen føles som en varm, stikkende og prikkende fornemmelse i huden, men vil for de færreste være forbundet med smerte. De fleste beskriver det som mild til moderat ubehag. Intimområdet kan for de fleste være mere sensitivt, men ubehaget er forbigående og mærkes kun i øjeblikket hvor laserlyset. Huden nedkøles med kold luft under behandlingen. Huden nedkøles med kold luft under behandlingen.

Efter din behandling

Expand FAQ

Der kan forekomme en let rødme af huden, og der kan være hævelse omkring de enkelte hårstrå ligesom ved gåsehud. Dette er almindeligt og tilsigtet, og forsvinder i løbet af nogle timer. Nogle kan have glæde af at påsmøre en beroligende creme uden parfume, samt nedkøle det behandlede område med en ispose. Begge dele kan tilbydes efter behandlingen.

Du kan fortsat se alle hårene efter behandlingen, disse skal først falde ud af den inaktiverede hårsæk. Efter 2-3 uger vil man derfor opleve, at man begynder at ”fælde”, hvorefter man har en periode uden hår, før der kommer nye hår op i den aktive fase. Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen.

Man kan med fordel tjekke op på effekten af behandlingen ved 2 uger efter behandling at tage fat i 5-10 hår med en pincet, og se om hårene sidder løst og falder ud, eller om de sidder fast. En tilbagemelding på dette tjek til ens behandlere, kan tilsikre en optimal effekt gennem hele behandlingsforløbet. Det er afgørende, at huden i behandlingsområdet ikke udsættes for sol 4 uger efter behandlingen, og det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 30.

Prisgaranti

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning med tilsvarende udstyr (IPL, SHR og lign. teknologier ej omfattet). Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter købet er udført.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN