Få et bedre indblik i din hud med vores hudanalyse

Huden er vores største organ, og påvirkes hele livet igennem af både inde og udefrakommende faktorer, der afhængigt af genetik, beskyttelse og forebyggende behandling kommer til udtryk individuelt. Hudens tilstand og fremtoning har stor betydning for det udtryk, som vi identificerer os selv med. 

En hudanalyse med vores hudscanner Observ 520x er det første skridt på vejen til at forbedre din hud. Observ 520x er nemlig den nyeste teknologi indenfor hudanalyse og anvendes af eksperter hele verden over.

Hos Cosmo er vores kosmetiske sygeplejersker eksperter i hud og hudforbedring. Med en hudanalyse kan din rådgivning under konsultationen blive mere konkret og effektiv, fordi den skaber et endnu større billede af, hvad din hud har behov for.

Bliv helt skarp på din huds tilstand

Hos Cosmo tilbyder vi en professionel hudanalyse med Observ 520x. Med en hudanalyse får du et realistisk billede af, hvordan din hud ser ud og det giver os et endnu bedre udgangspunkt i forhold til at skræddersy det mest optimale behandlingsforløb for dig.

BOOK EN HUDANALYSE

Hvordan fungerer en hudanalyse

Når du kommer ind til din hudanalyse i klinikken, er det vigtigt, at du ikke har creme eller make-up på, så der kan tages helt skarpe og realistiske billeder af din huds nuværende tilstand.

Observ 520x anvender 8 forskellige lys teknikker til at fremhæve forskellige tilstande i huden og kortlægge eventuelle skader eller udfordringer i alle hudens lag. Hudanalysen kan blandt andet tydeliggøre din huds sensitivitet, pigmenteringer, strukturer og inflammatoriske tilstande. Med Observ 520x kan vi både analysere på allerede skadet områder i huden eller områder, hvor der er behov for forebyggende behandling.

Udover at anvende direkte lys teknik til at vurdere hudens tilstand, afslutter Observ 520x med et full face analyse værktøj, hvor ansigtets individuelle træk, som aldringstegn, trætte og sure udtryk eller asymmetri, fremhæves ved skyggepåvirkning i 5 forskellige vinkler.

Vores ansigtstræk ændrer sig livet igennem, da vores knoglestruktur og fylde i fedtvævet reduceres, som medfører mindre styrke i musklerne og hudens ophæng (ligamenter), der dermed falder længere sydpå. Ansigtsanalysen kan blandt andet tydeliggøre, hvor der er indfald i huden, hvor muskler trækker modsat af deres egentlige funktion, hvor fedtpuderne har behov for fylde eller hvor knogler har behov for ekstra support.

Vores kosmetiske sygeplejerske gennemgår efterfølgende Observ 520x rapport ud fra dine individuelle behov, ønsker og målsætninger, og kan derigennem bruge deres ekspertise og kompetencer til at skræddersy det bedste individuelle behandlingsforløb for dig.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Hvem anbefales at få en hudanalyse

En hudanalyse er et rigtig godt udgangspunkt for alle, der ønsker at forbedre sin hudkvalitet og forebygge aldringstegn. Den er både relevant for kunder, der har fået kosmetiske behandlinger i flere år, men også for dem, der
aldrig har fået lavet noget før. Din hud og dine ansigtstræk ændrer sig nemlig hele tiden og derfor kan det være klogt løbende at få indblik i dens tilstand med en hudanalyse.

Det er især en god ide at få en hudanalyse, hvis du er meget i tvivl om, hvilke typer hudforyngende behandlinger du skal have lavet eller hvilke produkter du skal anvende for at forebygge tilstande i huden. Alt dette afhænger nemlig både af din hudtype, din huds tilstand og selvfølgelig dine behov samt ønsker og drømme til, hvordan din hud skal se ud i fremtiden.

Med en hudanalyse får du et dybere indblik i, hvordan din hud ser ud nu og hvilken tilstand den er i. Selvom du måske ikke kan se pigment på din hud lige nu, kan man se det med hudscanneren og så kan du allerede nu gøre noget ved
det.

Gør dig selv den store tjeneste at få lavet en hudanalyse, så din hud kan få det bedste udgangspunkt - Du vil ikke fortryde det!

  • Giver dig et indblik i din huds tilstand

  • Bidrager til et skræddersyet behandlingsforløb

  • Opdager hudskader tidligere