Slip af med rynker på næsen med en Botox behandling

Rynker på næsen eller de såkaldte "Bunny lines" kommer ofte til udtryk ved øget aktivitet på næsen. Næserynkerne kan sidde både på eller omkring næsen. Derfor er det også forskelligt, hvor stor en indvirkning rynkerne kan have på ens udseende og om der er behov for at gøre noget ved dem.

Hvis du er en af dem, der er ked af at have rynker på næsen og ønsker et friskere udseende, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved det. En Botox behandling kan nemlig hjælpe dig af med dine næserynker, så du kommer til at se friskere og yngre ud.

Hvordan opstår Bunny lines og hvorfor er de til gene

Bunny lines er mimiske rynker på og omkring næsen. De opstår typisk, når man smiler eller griner, da det giver øget aktivitet omkring næsen og hermed forårsager rynker.

Derudover kommer rynker på næsen ofte med alderen og kan være til stor gene for mange. Der er nemlig nogle, der føler, at de ser mindre frisk og ældre ud, når de har rynker på næsen specielt, hvis de sidder lige forrest på næsen.

Hvordan virker behandling af næserynker med Botox?

En behandling med Botox er effektiv mod rynker på næsen. Botox forhindrer nemlig, at musklerne trækker sig sammen, så de slapper af og hermed bliver næserynkerne reduceret eller fjernet helt.


De vigtigste fordele ved behandling af Bunny lines er altså at:

 • Du slipper af med dine mimiske rynker omkring næsen
 • Du kommer til at se friskere ud
 • Dit udseende kommer til at virke betydeligt yngre


Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få 5 vigtigste virkninger af Botox.

Få bugt med dine rynker på næsen med en Botox behandling

Hvis du døjer med rynker på næsen, og ønsker at få dem fjernet, så book en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første behandling hos en af vores hudlæger. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Du skal til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, inden du kan komme til din første Botox behandling. Til konsultationen vil du få grundig rådgivning om behandlingen.

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid, skal denne konsultation finde sted minimum 48 timer inden selve behandlingen.

Under din botox behandling

Expand FAQ

Ved behandlingen sprøjtes der små mængder Botox ind i det område, hvor man ønsker at få reduceret rynker. Dette foregår med en meget tynd nål, som medvirker til, at behandlingen er smertefri og overstået på kort tid.

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme og hævelse i behandlingsområdet, der aftager efter 30 minutter. Der vil i nogle tilfælde kunne ses begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt, og skyldes let blodudtrædning i vævet som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen er der i behandlingsområdet risiko for infektion. Det er derfor vigtigt at undgå berøring af det behandlede område samt påføring af make-up og cremer i mindst fire timer. Undlad ligeledes hård fysisk anstrengelse i to dage eller at udsætte behandlingsområdet for kraftig varme eller tryk resten af den dag, hvor du er blevet behandlet. Dette er så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

Undgå at tage blodfortyndende præparater, såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i en dag efter behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger.

Oftest giver behandlingen en god og tydelig reduktion i de dynamiske rynker. Effekten kan dog variere fra person til person. I opstarten af nogle behandlingsforløb er det nødvendigt løbende at afstemme effekten af behandlingen, hvorfor det tilrådes touch-up efter behandlingen. 

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Botox her >>

 • Bekymringsrynke

  Hvis du går og døjer med den irriterende bekymringsrynke, som sidder lige midt i ansigtet og som oftest får dig til at se sur ud, er der heldigvis en løsning. Med en Botox behandling hos Cosmo kan rynken blive reduceret effektivt.

 • Øjenbrynsløft

  Hvis du har tunge øjenlåg og ser meget træt ud, bør du overveje et øjenbrynsløft med Botox. Ved denne behandling får du løftet øjenbrynene, hvilket medvirker til at du igen vil få et friskere og mere åbent ansigt, som da du var yngre.

 • Panderynker

  Det er helt naturligt at få linjer og rynker i panden jo ældre man bliver. Det kan dog være en stor gene, hvis de kommer tidligt og ikke passer sammen med resten af ens udseende. Du kan få reduceret panderynkerne med Botox.

 • Rynker øjne

  Smilerynkerne, der sidder langs øjnene kan til tider være meget charmerende. Men hvis de kommer i en tidlig alder, kan de også virke irriterende. Derfor vælger mange at få dem reduceret med en Botox behandling.

 • Rygerynker

  Rygerynker er mimiske rynker, der opstår ved bevægelse af munden og som nemt kan få dig til at se sur ud. Med en Botox behandling kan du heldigvis slippe for rynkerne, så du kommer til at se glad og tilfreds ud igen.

 • Tandkødssmil

  Hvis du er en af dem, der ofte holder dit smil tilbage, fordi du er ked af dit tandkødssmil, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved problemet. Med en Botox behandling kan du slippe af med dit gummysmile, så du kan smile løs igen.

 • Reduktion af tyggemuskel

  Kraftige tyggemuskler kan være årsag til, at ens ansigt virker mere maskulint. Dette er som oftest til stor gene for de kvinder, som døjer med det. Du kan dog få et smallere og mere feminint ansigt ved hjælp af Botox.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO