Slip af med dit tandkødssmil ved hjælp af Botox

For andre kan det måske virke charmerede med et stort smil, der viser hele tandkødet. Men for dem som rent faktisk døjer med tandkødssmil, kan det være en stor gene. Det såkaldte tandkødssmil eller "gummysmile" som man også kalder det, er betegnelsen for, når ens tandkød er meget tydeligt, når man smiler eller griner.

Hvis du er en af dem, der tager dig selv i at holde igen med at smile, fordi du har tandkødssmil, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved det. En Botox behandling kan nemlig hjælpe dig af med dit gum smile.

Hvorfor opstår gummysmile egentlig?

Tandkødssmil eller ”gummysmile” opstår hos personer, som har meget veludviklede ansigtsmuskler. Det resulterer ofte i, at den muskel som trækker op i overlæben, når du smiler, kan være meget stærk, hvilket netop gør, at man kan se tandkødet.

I modsætning til mange andre Botox behandlinger, som er imod rynker, så retter gummysmile Botox behandlingen dit tandkødsmil, så man ikke kan se tandkødet, når du smiler.

Rynker kommer først med alderen, men et tandkødssmil er noget, du bliver født med og som derfor kan være en gene i en meget ung alder. Derfor kan det måske også lyde lidt drastisk at få lavet Botox, hvis du stadig er ung. Dog er behandlingen forholdsvis enkel og det kræver faktisk kun en lille injektion med Botox for at få styr på dit gummysmile.

Hvordan virker behandlingen gummysmile Botox?

Gummysmile Botox behandlingen virker ved, at nerveimpulsen til de muskler, som styrer overlæben, bliver hæmmet. Dette resulterer i, at musklerne slapper af, hvilket er med til at gøre, at tandkødet ikke er ligeså synligt, når man smiler og griner. Vi sørger selvfølgelig for at udføre behandlingen med respekt for dit naturlige udseende og uden at fjerne din personlige mimik. Det betyder nemlig meget for os og det er et bærende element i vores dna at behandle med respekt for dit naturlige udseende.


De vigtigste fordele ved 
gummysmile botox behandling er altså at:

 • Du får et flot og naturligt smil
 • Du slipper for at tage dig selv i ikke at grine og smile for meget
 • Du bliver den bedste og gladeste udgave af dig selv


Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.

Fjern dit gum smile med en Botox behandling

Hvis du døjer med gum smile, og ønsker at få det fjernet, så book en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første behandling hos en af vores hudlæger. Her vil du få grundig information om behandlingen af dit gum smile og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Før og efter billede af gummysmile behandling

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Før du møder ind i klinikken til din Botox behandling, skal du have en gratis konsultation med vores hudlæge, der vil give dig detaljeret vejledning om behandlingen.

Denne konsultation skal finde sted minimum 48 timer før din behandling, hvilket er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Under din botox behandling

Expand FAQ

Ved behandlingen sprøjter sygeplejersken Botox ind i det ønskede område, hvilket gøres med en meget tynd nål. Behandlingen føles derfor smertefri for de fleste.

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Efter behandlingen kan der forekomme en smule rødme eller hævelse, som forsvinder hurtigt igen. Begyndende blåfarvning af huden kan også være en normal men forbigående reaktion på behandlingen.

For at undgå infektion, må du ikke røre ved området eller anvende make-up og cremer de første fire timer.

Undlad at indtage visse former for blodfortyndende medicin den efterfølgende dag for at reducere risikoen for blå mærker. Her er der tale om f.eks. fiskeolie, Treo, Ipren og Kodimagnyl.

I nogle tilfælde kan en opfølgende Botox touch-up være nødvendig for at sikre det bedste resultat.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Botox her >>

 • Bekymringsrynke

  Bekymringsrynken er en irriterende rynke, der sidder lige mellem brynene og som kan få en til at se mere træt, sur eller ældre ud. Heldigvis kan du få en Botox-behandling hos Cosmo, som kan få dig til at se friskere og gladere ud igen.

 • Øjenbrynsløft

  Tunge øjenlåg behøver ikke længere at diktere dit udseende. Med et Botox øjenbrynsløft hos Cosmo Laser kan du hæve brynene og transformere et træt udseende til et udseende fuld af energi og åbenhed.

 • Panderynker

  Linjer i panden er en naturlig del af aldringsprocessen, men for nogle kan de virke generende, især hvis de ikke passer til ansigtets øvrige træk. En Botox-behandling kan rette op på dette og give et mere ensartet og yngre udseende.

 • Rynker øjne

  Selvom rynker rundt om øjnene kan tilføje charme til ansigtet, kan det også være en stor gene for nogle, hvis de medfører, at man ser ældre ud, end man er. Vi tilbyder derfor en effektiv løsning på rynker ved øjnene, nemlig en Botox behandling.

 • Reduktion af tyggemuskel

  Stærke tyggemuskler kan til tider give ansigtet et maskulint præg, hvilket kan skabe frustration for mange kvinder. Behandling med Botox kan hjælpe med at finjustere disse træk for et mere subtilt og feminint udseende.

 • Rygerynker

  Hvis du er træt af, at de mimiske rynker, også kendt som rygerynker, får dig til at se mindre glad ud, så er der en løsning. En Botox-behandling kan reducere disse rynker, og lade dit naturligt glade ansigt skinne igennem.

 • Næserynker

  Med alderen kommer der flere rynker omkring næsen, hvilket mange ikke finder så attraktivt, fordi man netop ser ældre ud. Du kan dog få bugt med næserynkerne ved hjælp af en Botox-behandling og opnå et yngre udseende.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO