Slip af med dit tandkødssmil ved hjælp af Botox

For andre kan det måske virke charmerede med et stort smil, der viser hele tandkødet. Men for dem som rent faktisk døjer med tandkødssmil, kan det være en stor gene. Det såkaldte tandkødssmil eller "gummysmile" som man også kalder det, er betegnelsen for, når ens tandkød er meget tydeligt, når man smiler eller griner.

Hvis du er en af dem, der tager dig selv i at holde igen med at smile, fordi du har tandkødssmil, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved det. En Botox behandling kan nemlig hjælpe dig af med dit gum smile.

Hvorfor opstår gummysmile egentlig?

Tandkødssmil eller ”gummysmile” opstår hos personer, som har meget veludviklede ansigtsmuskler. Det resulterer ofte i, at den muskel som trækker op i overlæben, når du smiler, kan være meget stærk, hvilket netop gør, at man kan se tandkødet.

I modsætning til mange andre Botox behandlinger, som er imod rynker, så retter gummysmile Botox behandlingen dit tandkødsmil, så man ikke kan se tandkødet, når du smiler.

Rynker kommer først med alderen, men et tandkødssmil er noget, du bliver født med og som derfor kan være en gene i en meget ung alder. Derfor kan det måske også lyde lidt drastisk at få lavet Botox, hvis du stadig er ung. Dog er behandlingen forholdsvis enkel og det kræver faktisk kun en lille injektion med Botox for at få styr på dit gummysmile.

Hvordan virker behandlingen gummysmile Botox?

Gummysmile Botox behandlingen virker ved, at nerveimpulsen til de muskler, som styrer overlæben, bliver hæmmet. Dette resulterer i, at musklerne slapper af, hvilket er med til at gøre, at tandkødet ikke er ligeså synligt, når man smiler og griner. Vi sørger selvfølgelig for at udføre behandlingen med respekt for dit naturlige udseende og uden at fjerne din personlige mimik. Det betyder nemlig meget for os og det er et bærende element i vores dna at behandle med respekt for dit naturlige udseende.


De vigtigste fordele ved 
gummysmile botox behandling er altså at:

 • Du får et flot og naturligt smil
 • Du slipper for at tage dig selv i ikke at grine og smile for meget
 • Du bliver den bedste og gladeste udgave af dig selv


Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.

Fjern dit gum smile med en Botox behandling

Hvis du døjer med gum smile, og ønsker at få det fjernet, så book en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første behandling hos en af vores hudlæger. Her vil du få grundig information om behandlingen af dit gum smile og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Før og efter billede af gummysmile behandling

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling med Botox, skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve Botox behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Under din botox behandling

Expand FAQ

Selve Botox behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de musklen som forårsager tandkødssmil.

Botox behandlingen er smertefri, og hurtigt overstået.

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme og hævelse i behandlingsområdet, der aftager efter 30 minutter. Der vil i nogle tilfælde kunne ses begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt, og skyldes let blodudtrædning i vævet som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen er der i behandlingsområdet risiko for infektion. Det er derfor vigtigt at undgå berøring af det behandlede område samt påføring af make-up og cremer i mindst fire timer. Undlad ligeledes hård fysisk anstrengelse i to dage eller at udsætte behandlingsområdet for kraftig varme eller tryk resten af den dag, hvor du er blevet behandlet. Dette er så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

Undgå at tage blodfortyndende præparater, såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i en dag efter behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger.

Oftest giver behandlingen en god og tydelig reduktion i de dynamiske rynker. Effekten kan dog variere fra person til person. I opstarten af nogle behandlingsforløb er det nødvendigt løbende at afstemme effekten af behandlingen, hvorfor det tilrådes touch-up efter behandlingen. 

 • Bekymringsrynke

  Bekymringsrynker er ikke altid lige populære at have, da de sidder helt centralt i ansigtet og kan endda få dig til at synes sur, medtaget og ældre end du i virkeligheden er. Heldigvis kan dette afhjælpes ved brug af effektiv Botox behandling.


 • Øjenbrynsløft

  Tunge øjenlåg kan få dig til at se træt og endda nedtrykt ud. Heldigvis kan dette afhjælpes ved løft af øjenbryn med en Botox behandling. Denne behandling går helt simpelt ind og løfter øjenbrynene, som derved kan medvirke til et friskere og mere åbent ansigt.

 • Panderynker

  Linjer og rynker i panden er en del af den naturlige aldring. Dog kan de også være til stor gene, hvis de kommer tidligt og ikke stemmer overens med det øvrige udseende. Heldigvis kan du få bugt med panderynker ved hjælp af en Botox behandling.


 • Rynker øjne

  Rynker langs øjnene (smilerynker) kan være utroligt charmerende. Dog kan de også være en gene, hvis de kommer i en tidlig alder, eller fordi ens ældre udseende ikke stemmer overens med den indre aldre. Disse kan dog fjernes ved hjælp af effektiv Botox behandling.

 • Reduktion af tyggemuskel

  Kraftige tyggemuskler kan være skyld i, at ens ansigt virker maskulint og firkantet. Dette er typisk til stor gene for de kvinder, som døjer med det. Heldigvis kan du ved hjælp af behandling med Botox gøre ansigtet smallere og mere feminint.


 • Rygerynker

  De såkaldte rygerynker, som er mimiske rynker opstået af bevægelse ved munden, kan nemt få dig til at se sur ud. Du kan heldigvis slippe for rynkerne ved hjælp af en effektiv Botox behandling, så du kommer til at se glad ud igen.

 • Næserynker

  Næserynker kommer typisk med alderen og er rynker, der sidder omkring eller ved siden af næsen. De kan dog påvirke dit udseende meget og derfor være til stor gene. En Botox behandling er heldigvis meget effektiv imod næserynker.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO