En kvart million behandlinger siden 2009

En kvart million behandlinger siden 2009

Tilfredshedsrate på 98 %

Tilfredshedsrate på 98 %

4,8 ud af 5 hos Trustpilot

4,8 ud af 5 hos trustpilot

Før & efter billeder med hudforyngende behandlinger

Få en friskere hud med hudforyngende behandlinger

Expand FAQ

Der kan være mange årsager til en træt og grå hud, f.eks. for lidt søvn, solbadning, forurening, alder og andre påvirkninger i hverdagen, som kan sætte sit præg på huden. 

Hvis du ønsker en yngre og friskere hud, tilbyder vi en masse forskellige behandlinger, der booster din hud og giver et friskere look. Følgende af vores behandlinger har det til fælles, at de har en hudforyngende effekt: Skin Tightening, Hudforfinelse og arreduktion (MatrixRF), Cosmo Classic, Cosmo Plus, Fraxel samt behandlinger imod ujævn hudtone, pigmentforandringer og akne.

Disse behandlinger styrker og booster hudens egne processer, så du opnår en friskere, glattere, og mere elastisk hud.

Sådan får du en pænere hud, der ser yngre ud

Expand FAQ

Mange døjer med pigmentforandringer, som blandt andet kommer af hudens naturlige aldring og solens UV-stråler. Hos Cosmo Laser anvender vi bl.a. laser til fjernelse af pigmentpletter eller mørke plamager, hvilket har givet gode resultater for vores kunder, som ikke længere har behov for brug af tung foundation.

Hvis du har udfordringer med f.eks. ujævnheder, akne eller ar-dannelser, er vores Matrix RF, der giver hudforfinelse og arreduktion en rigtig god mulighed for at få en pænere hud. 

Nogle ønsker blot et boost til huden for generelt at se friskere og yngre ud og her er Skin Tightening en perfekt behandling. Denne laserbehandling giver nemlig en opstramning af huden og fjerner rynker naturligt og skånsomt.

Man kan også bruge en af vores hudforyngende behandlinger som supplement til en af vores kosmetiske behandlinger, f.eks. er der mange, som kombinerer Skin Tightening med Botox eller Filler.

Hudforyngende behandlinger ud fra dine behov

Expand FAQ

Vi går hos Cosmo Laser højt op i at følge lige præcis dine ønsker og behov, når du ønsker hudforyngende behandlinger. Nogle gange kan det være svært at vide, hvilken behandling man egentlig bør få foretaget. Det kan være, at du føler, at din hud er blevet kedelig generelt eller, at du har pigment forandringer eller sorte rande under øjnene, men at du ikke ved lige præcis, hvilken behandling, der giver mening for dig.

Derfor får du en gratis konsultation, hvor du fortæller, hvad dine ønsker og behov er i forhold til hudforyngende behandlinger og så guider vi dig professionelt. Vores kosmetiske sygeplejersker er nemlig eksperter i at hjælpe dig med at skræddersy en behandling ud fra de udfordringer du fortæller, at du har. 

 • Cosmelan

  Cosmelan

  Hvis du har en pigmentforandringer, mørke pletter, ar eller andet, der giver dig en ujævn hudtone, har vi behandlinger, der kan afhjælpe med dette problem, så du kan få en mere ensartet hud igen.

 • Pigmentforandringer - Cosmo Laser

  Pigmentforandringer

  Har du oplevet, at din fine og ensartede hudtone pludselig ændrer sig til diffuse brune plamager og skjolder? Så har du med stor sandsynlighed fået pigmentforandringer eller solskader.

 • Cosmo signatur

  Cosmo Signatur

  Drømmer du om en mere ensartet hudtone og en glattere og mildere hudoverflade? Så er denne kombinationsbehandling lige noget for dig.

 • Frax

  Frax

  Frax-1550 er en effektiv behandling, som reducerer rynker og ar, og giver huden fornyet glød og en mere jævn hudstruktur. Skader i huden som følge af for meget sol, samt brune skjolder, vil også i nogle tilfælde kunne reduceres med denne behandling.

 • Acnelan

  Acnelan

  Er du tynget af akne i din hverdag? Det behøver du ikke være længere, for vi har en behandling, der effektivt hjælper dig med at komme aktiv akne til livs.


 • CO2 laser

  Vores CO2 laserbehandling er særligt velegnet til dig, som ønsker at reducere ujævnheder i huden og få en glattere og fastere hudtekstur samt en smukkere og mere ensfarvet glød i huden.

 • SkinPen behandling

  SkinPen

  Få en mere jævn hudstruktur med SkinPen Microneedling, som er klinisk dokumenteret til at behandle rynker, strækmærker, ujævn hudstruktur og ar fra f.eks. akne.

 • Hudanalyse

  Hos Cosmo Laser i København tilbyder vi en professionel hudanalyse, som bidrager til, at vi bedre kan skræddersy den ideelle behandling for dig og anbefale dig de rigtige produkter.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Spar 25% med mycosmo

Medlemskabet der giver adgang til lave priser, når det passer dig!  Bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på dine behandlinger. Året rundt. Få adgang til lave priser allerede i dag.

FÅ ADGANG I DAG!