Få et øjenbrynsløft med en Botox behandling

Tunge øjenlåg kan få dig til at se træt og endda nedtrykt ud. Heldigvis kan dette afhjælpes ved løft af øjenbryn med en Botox behandling. Denne behandling går helt simpelt ind og løfter øjenbrynene, som derved kan medvirke til et friskere og mere åbent ansigt.

Behandlingen kan med fordel også udføres, hvis du døjer med et øjenbryn, der er højere eller lavere placeret end det andet. Dette kan justeres med et øjenbrynsløft med Botox.

Løft af øjenbryn vs. kirurgi

Ved løft af øjenbryn med Botox skabes der samtidigt et lille løft af øjenlåg. Men hvis du døjer med løs hud på øjenlåget, og ønsker at fjerne dette, er kirurgi nødvendigt, da Botox ikke kan fjerne overskydende hud.

Øjenbrynsløft med Botox er en populær og effektiv behandling, som er til gavn for rigtig mange. Både mænd og kvinder får udført denne behandling, da den kan være utroligt opløftende og skabe et mere opfrisket udseende.

Brynløft med Botox

I hele øjenbrynspartiet sidder der to muskler. Den ene trækker nedad og den anden trækker opad – som to elastikker. Behandlingen brynløft med Botox virker ved, at der benyttes en bestemt mængde Botox, som er tilpasset dit ansigt og behov i den muskel, der trækker nedad. Dette medvirker til, at musklen slapper af, og derved sker et løft af øjenbryn.

Vi skaber de perfekte resultater med øjenbrynsløft 

Hos Cosmo arbejder vi altid udfra målet om at skabe resultater, som ikke går på kompromis med dit naturlige udseende. Dette betyder meget for os og det er et bærende element i vores dna at behandle med respekt for dit naturlige udseende. Det kræver kun en behandling pr. behandlingssted, for at reducere dine mimiske rynker ved løft af øjenbryn.


De vigtigste fordele ved 
øjenbrynsløft med Botox er altså:

 • Du slipper for kirurgi og får et mere naturligt øjenbrynsløft
 • Du får samtidig også et løft af øjenlåg og kommer til at se friskere ud
 • Dit udseende kommer til at virke betydeligt yngre


Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.

Ønsker du at få et løft af øjenbryn og løft af øjenlåg?

Hvis du ønsker at få et friskere og mere åbent udseende med et løft af øjenbryn, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, inden din første behandling. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål samt høre om øjenbrynsløft pris.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Før & efter billeder af Botox behandling

Bliv klogere på behandlingen

Før din botox behandling

Expand FAQ

Inden du modtager din første Botox-behandling, skal du til en indledende konsultation med vores hudlæge, som vil give dig alle nødvendige oplysninger.

Du skal have denne gratis konsultation mindst to dage før din planlagte behandling for at overholde de påkrævede regler om betænkningstid fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Under din botox behandling

Expand FAQ

Under behandlingen sprøjtes der små doser af Botox ind i de muskler, der laver den rynke, som du ønsker at få reduceret. Dette foregår med en meget tynd nål og derfor er behandlingen smertefri.

Efter din botox behandling

Expand FAQ

Efter behandlingen kan du forvente en vis rødme eller hævelse, der normalt forsvinder hurtigt. Blå mærker kan forekomme som en normal reaktion.

For at forhindre infektion, skal du undgå at røre ved området og ikke anvende kosmetiske produkter i fire timer efter.

Undgå at tage medicin såsom fiskeolie, Treo, Ipren og Kodimagnyl, der kan forøge blødning eller blå mærker, dagen efter din behandling.

Resultaterne af Botox kan variere, og yderligere tilpasninger kan være nødvendige for at opnå det ønskede resultat.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Botox her >>

 • Bekymringsrynke

  Der er rigtig mange, der er trætte af at have en bekymringsrynke lige midt i ansigtet. Den kan nemlig medføre, at man hurtigt kommer til at se træt, sur og ældre ud. Men heldigvis kan denne irriterende rynke blive reduceret med en effektiv Botox behandling.

 • Panderynker

  Selvom linjer i panden er en uundgåelig del af at blive ældre, kan de være uønskede hos mange. Dette gælder især, hvis de kommer i en tidlig alder. Hos Cosmo tilbyder vi Botox behandling som en løsning til at mindske disse rynker og genoprette et yngre udseende.

 • Rynker øjne

  Selvom rynker ved øjnene ofte opfattes som charmerende, når man smiler, kan de for nogle også føles irriterende, da de kan få en til at se ældre ud end man er. Derfor anbefaler vi at få lavet Botox til at glatte dem ud og hermed få et yngre udseende.

 • Reduktion af tyggemuskel

  Når kraftige tyggemuskler bidrager til et ansigt, der ser maskulint og firkantet ud, kan det være en udfordring for kvinder, der ønsker et blidere udseende. Ved hjælp af en effektiv Botox behandling hos Cosmo kan du få et mere feminint ansigtsudtryk

 • Rygerynker

  Rynker ved munden, der somme tider også kaldes for rygerynker, kan utilsigtet give dig et surt look. En Botox-behandling kan dog afhjælpe denne udfordring og hjælpe dig med at genvinde et mere blidt udseende, hvor du synes gladere.

 • Næserynker

  Med tiden kan rynker nær næsen udvikle sig og påvirke din fremtoning mere end du måske ønsker. Derfor anbefaler vi en Botox behandling hos Cosmo, som kan formindske disse generende rynker omkring næsen, så du kan opnå et yngre udseende.

 • Tandkødssmil

  Hvis du er en af dem, der tager dig selv i at holde igen med at smile, fordi du har tandkødssmil, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved det. En effektiv Botox behandling kan nemlig hjælpe dig af med dit gummysmile, så du kan smile løs igen.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med mycosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

LÆS MERE OM MYCOSMO