VI HAR 7 KLINIKKER
I DANMARK

STÅ I SPIDSEN FOR DIN
EGEN COSMO KLINIK

SKAB NATURLIGE RESULTATER
MED COSMO

Fordele ved at blive franchisetager hos cosmo

FÅ 50 % EJERSKAB

Hvis du indgår i et partnerskab med Cosmo, får du 50 % ejerskab. Vi investerer 900t hver og deler overskuddet 50/50 sammen med dig.

GARANTERET LØN

Som franchisetager hos Cosmo får du en garanteret løn på 360t pr. år og vores mål er +200t hver i overskudsdeling fra år 2 og frem.

COSMOS ANSVAR

Cosmo står for marketing, økonomi, website, bookingsystem, kundeservice, driftssupport etc. Derfor skal du slet ikke selv tænke på det.

DIT ANSVAR

Dit ansvar som franchisetager hos Cosmo er at behandle dine kunder samt at stå for administration, drift og ledelse af klinikken samt træning og lokal marketing.

PROFESSIONEL SUPPORT

Du får løbende support og træning fra vores team af specialister. Derfor er du sikret en god opstart og sparring hele vejen igennem efter behov.

Start din egen klinik i partnerskab med en af de førende klinikkæder i Danmark

Vil du gerne investere sammen med en af de hurtigst voksende klinikkæder i Danmark? Så bliv franchisetager hos Cosmo Laser og kombiner din passion for faget med vores gennemtestede forretningsmodel!

Det kan være rigtigt svært at overskue at skulle starte en klinik op og drive en selvstændig forretning – for det handler jo om langt mere, end at være en dygtig behandler. Der skal laves markedsføring, udarbejdes budgetter og systemer og indkøb kan godt spænde ben.

Vi har udviklet et gennemarbejdet og færdigt koncept, hvor træning i alle elementer ift. at drive en selvstændig klinik er til stede, så du står tryg og klar, når du åbner dørene. Dette betyder fuld support og oplæring i alle aspekter af det at drive en sund forretning. Du undgår de mange dyre begynderfejl, og du har et stort team af erfarne speciallæger og kosmetiske sygeplejersker i et læringsmiljø, hvor vi alle hepper på dig og din klinik.

Hvis du vil høre nærmere om mulighederne for at blive franchisetager hos Cosmo Laser, kan du herunder booke et uforpligtende telefonmøde med vores direktør Sarah Crone.

BOOK TELEFONMØDE HER

Marie forfulgte sin drøm om at blive franchisetager

"Når jeg kører hjem om aftenen efter en lang dag, føler jeg slet ikke, jeg har været på arbejde, men at jeg har udlevet min passion og drøm – det er en rigtig god fornemmelse.”

Her kan du læse nærmere om vores franchisetager Marie, som åbnede en klinik i Aarhus i 2018 og en klinik i Vejle i 2022 samt få mere at vide om, hvad hun har gjort sig af tanker i de første år som partner i Cosmo.

Hvis du vil høre mere om at få din egen Cosmo afdeling, kan du udfylde formularen nedenfor, så tager vi en uforpligtende snak om konceptet, uddannelse og forløbet.

Vi uddanner selv kosmetiske sygeplejersker

Vi får rigtigt mange henvendelser fra sygeplejersker, der går med netop det ønske, men ikke helt kan finde den rigtige vej ind i branchen. Nogle ønsker i første omgang blot at blive uddannet inden for det kosmetiske speciale i laser- og injektionsbehandlinger. Der er mange om buddet og de fleste klinikker ansætter først, når du står med en færdig uddannelse i hånden.

I Cosmo træner og uddanner vi det meste personale selv, fordi vi ved, at vi med sikkerhed får en grundigt oplært behandlere, der ikke blot er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, men også får arbejdet med teknikker, får håndelag og erfaring med i bagagen – og ikke mindst, at du lærer at have fokus på den gode kundeoplevelse.

Vi lægger stor vægt på at træne blikket for æstetik og ikke mindst den vigtige etik, der bør findes inden for denne type behandlinger. Balancen mellem at forbedre et udseende og ikke overbehandle er noget, vi lægger stor vægt på både i vores uddannelse, men også internt blandt vores egne kollegaer i dagligdagen. Det er her, vi er helt kompromisløse, og etik er bygget ind i vores DNA og kommer altid før hurtig profit. Læs mere om Cosmo Academy.

  • Få indblik i Cosmo Aarhus

    I 2018 åbnede vores franchise klinik i Aarhus. Læs mere om klinikken her og se hvem, der arbejder der.

  • Få indblik i Cosmo Vejle

    I 2022 åbnede vores franchise klinik i Vejle. Læs mere om klinikken og hvem der arbejder der.