Vi får rigtigt mange henvendelser fra sygeplejersker, der går med netop det ønske, men ikke helt kan finde den rigtige vej ind i branchen. Nogle ønsker i første omgang blot at blive uddannet inden for det kosmetiske speciale i laser- og injektionsbehandlinger. Der er mange om buddet og de fleste klinikker ansætter først, når du står med en færdig uddannelse i hånden.

I Cosmo træner og uddanner vi det meste personale selv, fordi vi ved, at vi med sikkerhed får en grundigt oplært behandlere, der ikke blot er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, men også får arbejdet med teknikker, får håndelag og erfaring med i bagagen – og ikke mindst, at du lærer at have fokus på den gode kundeoplevelse.

Vi lægger stor vægt på at træne blikket for æstetik og ikke mindst den vigtige etik, der bør findes inden for denne type behandlinger. Balancen mellem at forbedre et udseende og ikke overbehandle er noget, vi lægger stor vægt på både i vores uddannelse, men også internt blandt vores egne kollegaer i dagligdagen. Det er her, vi er helt kompromisløse, og etik er bygget ind i vores DNA og kommer altid før hurtig profit. Læs mere om Cosmo Academy.

Du kan blive selvstændig sammen med os!

Det kan være rigtigt svært at overskue at skulle starte en klinik op og drive en selvstændig forretning – for det handler jo om langt mere, end at være en dygtig behandler. Der skal laves markedsføring, udarbejdes budgetter og systemer og indkøb kan godt spænde ben.

Vi har udviklet et gennemarbejdet og færdigt koncept, hvor træning i alle elementer ift. at drive en selvstændig klinik er tilstede, så du står tryg og klar, når du åbner dørene. Dette betyder fuld support, oplæring i alle aspekter af det at drive en sund forretning. Du undgår de mange dyre begynderfejl, og du har et stort team af erfarne speciallæger og kosmetiske sygeplejersker i et læringsmiljø, hvor vi alle hepper på dig og din klinik.

Her kan du læse om vores franchisetager Marie, som åbnede i Aarhus i 2018 og få mere at vide om hvad hun har gjort sig af tanker i hendes første år som partner i Cosmo.

Hvis du vil høre mere om at få din egen Cosmo afdeling, kan du udfylde formularen nedenfor, så tager vi en uforpligtende snak om konceptet, uddannelse og forløbet.