Slip af med fedtet omkring knæet med CoolSculpting Elite fedtfrysning

Der er mange, der oplever udfordringer med genstridige fedtdepoter på indersiden af eller over knæet. Det er desværre et af de områder, som er rigtig vanskelige at tabe sig på. Et vægttab er nemlig svært at målrette til specifikke områder på kroppen. Er du en af dem, der altid undgår at gå med stramme bukser eller bare ben, fordi du ikke vil vise fedtet ved knæene frem? Så er du langt fra den eneste, da det faktisk er en rigtig stor gene for mange i dagligdagen.

Hos Cosmo har vi løsningen på en fedtreduktion af fedt på knæet uden kirurgi. Vi kan nemlig med fedtfrysning fra CoolSculpting Elite hjælpe dig med at reducere fedt på knæet.

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Fedtfrysning af knæ: Hvordan virker det?

Fedtfrysning med CoolSculpting Elite er udviklet med den hensigt at fryse fedtet væk uden at ødelægge det omkringliggende væv. Der er foretaget en masse studier for at sikre, at behandlingen rent faktisk virker og at den er sikker.

Hos Cosmo Laser fungerer vores behandling med fedtfrysning af knæ ved, at der bliver sat applikatorer fra vores CoolSculpting Elite maskine på knæene for at få en fedtreduktion. Fedtcellerne fryser (krystalliserer) og reagerer på den ekstreme kulde ved at dø. Ved en behandling kan op til ca. 20-25 % af fedtcellerne i det behandlede område blive reduceret og derefter blive udskilt naturligt af kroppen gennem nyrerne.

Fedtfrysning, hvad er det?: Sikker og effektiv metode til at tabe fedt på knæet

Hos Cosmo Laser laver vi behandlingen fedtfrysning af knæ med CoolSculpting Elite, som er godkendt af USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed FDA. Maskinen er den eneste FDA-godkendte til at lave fedtfrysning. Derfor kan du være helt sikker på, at du er i trygge hænder under din behandling med fedtfrysning med Coolsculpting Elite.

Vi anvender CoolSculpting Elite til fedtfrysning af knæ, da det er et udstyr af højeste kvalitet og samtidig også den mest sikre maskine til fedtfrysning. Med Coolsculpting Elite kan der ikke opstå forfrysninger, da den er udstyret med kontrollerede afkølingsenheder, som er konstrueret med indbyggede sikkerhedsforanstaltninger. Hvis sensorerne registrerer, at huden er ved at blive for kold, vil systemet lukke ned automatisk.

Derudover har Coolsculpting Elite i modsætning til andre fedtfrysnings maskiner også den smarte fordel, at den har to applikationer. På denne måde kan der behandles to steder på en gang.

Fedtfrysning: Hvad koster det?

Vores priser på fedtfrysning starter fra 6.000 kr. Priserne afhænger af, hvilket område, der skal behandles og hvor mange påsætninger, der skal laves.

Det vurderes individuelt fra person til person, hvor mange påsætninger, der kræves for at opnå den optimale fedtreduktion i det ønskede område. Derfor kan det godt være, at du skal have mere end to påsætninger for at få det bedste resultat af din behandling med fedtfrysning. Se priserne på de forskellige områder her.

Få rådgivning om fedtfrysning af knæ

Hvis du døjer med genstridige fedtdepoter og har svært ved at tabe fedt omkring knæene, så book en gratis og uforpligtende konsultation i fedtfrysning af knæ i København eller i din foretrukne klinik. Her kan du få vurderet, om du er kandidat til at få udført fedtfrysning med CoolSculpting Elite, samt stille alle dine spørgsmål til din behandler, som er uddannet kosmetisk sygeplejerske. Du kan her høre nærmere om fedtfrysning af knæ og få et tilbud på din behandling.

BOOK GRATIS KONSULTATION

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

Inden du kommer ind til en behandling med fedtfrysning af mave hos Cosmo Laser, er der nogle forholdsregler, som du skal tage både før, under og efter din behandling. Dem kan du læse nærmere om her.

FØR DIN BEHANDLING

Expand FAQ

Ved din konsultation vil sygeplejersken identificere de ønskede behandlingsområder og i samarbejde med dig udarbejde en behandlingsplan for de antal påsætninger, der er nødvendige for at opnå de mest optimale resultater. 

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektion, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. 

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,- såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelser eller afbud senere end 24 timer før behandlingen. 

Ifølge lovgivningen om kosmetiske behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes. 

UNDER DIN BEHANDLING

Expand FAQ

Behandlingsplanen gennemgås, hvorefter de ønskede behandlingsområder identificeres og optegnes. Huden rengøres, og der pålægges en kølende gel-belægning på behandlingsområdet. Herefter påsættes afkølingsenheden på det ønskede område.

Under behandling kan du opleve rykkende, trækkende eller let knibende fornemmelser, intens kulde, en snurrende, sviende, øm fornemmelse eller krampe på behandlingsstedet. 

Disse fornemmelser vil sandsynligvis aftage, efterhånden som området bliver følelsesløst. 

Efter 35–45 minutter fjernes afkølingsenhederne og det behandlede område masseres. 

EFTER DIN BEHANDLING

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme, hævelse, blegning, blå mærker, hårdhed, snurren, svien, ømhed, kramper, kløe, hudfølsomhed og følelsesløshed. Disse virkninger er midlertidige og fortager sig generelt inden for dage eller uger. 

Ved behandling af hageområdet kan der være en følelse af fylde bagerst i halsen efter behandlingen. 

Da Coolsculpting er en fuldstændig ikke-kirurgisk behandling, er der minimal nedetid, og det er typisk muligt at vende tilbage til de normale aktiviteter næsten med det samme. Dette kan variere fra person til person og kan afhænge af behandlingsområdet.

 • Fedtfrysning af arme

  Fedtfrysning af arme

  Døjer du med for meget fedt under armene? Det er et af de områder, hvor det er svært at slippe af med genstridigt fedt. Men det kan du heldigvis gøre noget ved med fedtfrysning med CoolSculpting Elite.

 • Fedtfrysning af BH-dellen

  Fedtfrysning af BH-dellen

  Der er mange, der oplever udfordringer med for mange deller på ryggen lige under BH-kanten. Med fedtfrysning med CoolSculpting Elite kan du slippe af med den irriterende BH-delle én gang for alle.

 • Fedtfrysning af flanker

  Fedtfrysning af flanker

  Der er mange, der oplever udfordringer med for meget fedt og for mange deller på siden af maven, som også kaldes for flanker eller dansehåndtag. Denne udfordring kan heldigvis afhjælpes ved hjælp af en fedtfrysningsbehandling.

 • FEDTFRYSNING AF HAGE

  Fedtfrysning af hage

  Der er nok mange, der kender til den såkaldte dobbelthage, som typisk kommer ved vægtøgning. Med fedtfrysning slipper du for den irriterende dobbelthage og får din almindelige ansigstform tilbage.

 • Fedtfrysning af inderlår

  Fedtfrysning af inderlår

  Er du en af dem, der undgår at gå i stramme jeans eller korte kjoler, fordi du ikke vil vise fedtet på inderlårene for meget frem? Få lavet fedtfrysning med CoolSculpting Elite og gå i lige det tøj du drømmer om. 

 • Mandebryster

  Fedtfrysning af mandebryster

  At tabe fedt på maven er bestemt ikke nemt, uanset om du træner ofte og spiser sundt. Ved hjælp af fedtfrysning med CoolSculpting Elite kan du slippe af med det genstridige fedt på maven.

 • fedtfrysning mave

  Fedtfrysning af mave

  At tabe fedt på maven er bestemt ikke nemt, uanset om du træner ofte og spiser sundt. Ved hjælp af fedtfrysning med CoolSculpting Elite kan du slippe af med det genstridige fedt på maven.

Hvad siger vores kunder?

Lige nu har vi en score på 4,8 på Trustpilot, som vi er meget stolte af! 
Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

KØB NU, BETAL SENERE MED VIABILL

Vil du gerne købe din fedtfrysningsbehandling nu, men har du først råd om nogle måneder eller skal du først lige til at spare op? Så har vi et samarbejde med Viabill, som kan være den helt rette løsning for dig.

Med Viabill kan du nemlig dele din betaling op i ti rater. Hvis du f.eks. lige nu mangler 2.000 kr. til din behandling, kan du låne dem uden gebyr og helt rentefrit. Du afbetaler blot på dit køb hver måned.

Hvis du har behov for at låne mere end de 2.000 kr. kan du oprette en kreditaftale på op til 10.000 kr. via Viabill. Med denne løsning skal du betale 29 kr. om måneden samt afbetalingen på dit køb med renter oveni.

For at betale med Viabill skal du blot vælge Viabill som betaling, når du afslutter dit køb ligesom, når man vælger betaling med dankort eller MobilePay.