En kvart million behandlinger siden 2009

En kvart million behandlinger siden 2009

Tilfredshedsrate på 98 %

Tilfredshedsrate på 98 %

4,8 ud af 5 hos Trustpilot

4,8 ud af 5 hos Trustpilot

Før og efter

Få genskabt tabt volumen i ansigtet med filler

Expand FAQ

Hvis du ønsker mere volumen og skulpturering i ansigtet kan det gøres med blandt andet filler. Med filler kan man på en mere naturlig måde i forhold til f.eks. kirurgi forme ansigtet eller fremhæve visse træk. 

Når vi laver konturering af ansigtet med filler hos Cosmo Laser går vi højt op i, at vores kunder stadig bevarer det naturlige look og blot får skabt mere volumen de steder, der er behov for det. Formen på ansigtet kan nemlig gøre rigtig meget ved et udseende, men det er vigtigt kun at få lagt filler efter behov.

Sådan får du skabt mere form i ansigtet

Expand FAQ

Selvom vi anvender hudopstrammende og løftende behandlinger, kan det oftest give mening at opløfte behandlingsplanen med specifikke skulpturerende behandlingsområder for at opnå mest harmoni i ansigtet. 

Med ikke-permanente fillers kan vi skabe symmetri og fylde i dine læber, vi kan forbedre udtrykket af din næse, vi kan skabe harmoni mellem din næse, læber og hage og vi har mulighed for at forlænge din kæbelinje, således at den æstetiske v-shape form fremhæves. 

Hos Cosmo laser har vores erfaring vist os, at det i de fleste tilfælde kan være gavnligt at kombinere ikke-permanente fillers behandlinger med andre af vores behandlinger som; botox, laser eller peelings.

Udvalgte behandlingsområder som mundvige, kæbeløft samt løft af øjenområdet opnår typisk det bedste resultat ved at supplere den løftende ikke-permanente fillers med den muskelafslappende botox. 

Vores signaturbehandling Cosmo Boost giver en smuk udstråling, øger hudens elasticitet og kollagendannelse ved at kombinere varmepåvirkningen fra laseren med skinboosterens fugt. 

Volumen i ansigtet ud fra dine behov

Expand FAQ

Vi går hos Cosmo Laser højt op i at følge lige præcis dine ønsker og behov, når du ønsker mere volumen og skulpturering i ansigtet. Nogle gange kan det være svært at vide, hvilken behandling man egentlig bør få foretaget, det kan være, at du har nogle ting du er utilfredse med i ansigtet, men at du ikke ved lige præcis, hvor du bør få filler henne eller om du måske bør få en Cosmo boost i stedet.

Derfor får du en gratis konsultation, hvor du fortæller, hvad dine ønsker og behov er i forhold til filler og så guider vi dig professionelt. Vores kosmetiske sygeplejersker er nemlig eksperter i at hjælpe dig med at skræddersy en behandling ud fra de udfordringer du fortæller, at du har. 

  • Filler

    Filler

    Få fyldige læber, definerede kindben eller reduceret dine rynker med en filler behandling hos Cosmo. Resultatet er naturligt og enestående.


Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Spar 25% med MyCosmo

Spar 25% med mycosmo

Medlemskabet der giver adgang til lave priser, når det passer dig!  Bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på dine behandlinger. Året rundt. Få adgang til lave priser allerede i dag.

Få adgang i dag!