Det ultimative løft af underansigtet uden kirurgi!

I sidste uge forklarede jeg, hvorfor det er at huden ændrer sig, når vi bliver ældre. Det er der nemlig rigtig mange årsager til. Kort fortalt så falder vores produktion af kollagen og elastinfibre, jo ældre vi bliver. Det er disse fibre, som holder vores hud spændstig og smidig, og derfor oplever vi at huden langsomt “falder sydpå”. Det kan betyde, at du oplever løs hud i underansigtet og omkring hals/bryst ligesom at furer oftest opstår omkring næse og mund.

Lad os hellere fokusere på, hvad man kan gøre for at udsætte denne proces!

Skin tightening og filler i en perfekt kombination!

Vi har samlet det bedste fra begge verdener, som udgør, hvad vi syntes, er den bedste kort- og langtidsigtede løsning, hvis du gerne vil komme løs hud og furer til livs.

Laserbehandling: Skin tightening – mod løs hud

Skin Tightening er en laserbehandling, som varmer huden op så den booster produktionen af kollagen og elastinfibre, så din hud igen “trækker sig sammen” og bliver mere spændstig på længere sigt. Behandlingen kan både udføres i ansigtet, på halsen og ved decolleté (brystet). Det er fuldstændig smertefrit, kan udføres året rundt og virker på alle hudtyper. For at opnå fuld effekt, er det vigtigt at man gennemgår 3 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. Skin Tightening behandlingen kan sagens stå alene, men det ultimative resultat gives i kombination med filler.

Injektionsbehandling: Kindbensløft med filler – mod dybe furer og rynker

Filler er en naturlig gel, som består af vand og hyaluronsyre – noget vi har i kroppen i forvejen. Fordelen med filler er, at den kan “fylde ud” og løfte, hvor der er brug for det. Er du blevet ældre, eller har gennemgået et stort vægttab så vil huden omkring kinderne oftest trække nedad, hvilket er med til at skabe rynker og løs hud i underansigtet. Det er her filler, kan hjælpe!

Ved at lægge filler langs kindbenene, løftes huden igen op hvilket automatisk reducerer furer og rynker i underansigtet. Resultatet kommer øjeblikkeligt efter en behandling, og er meget naturligt. Filleren lægges altid efter den tredje skin tightening behandling, for at opnå det absolut bedste resultat fra begge behandlinger. Det samlede resultat af behandlingerne holder i + 1 år, og kan fint holdes ved lige med supplerende behandlinger for længere virkning.

“It’s easier to prevent than to correct”

… Sådan lyder et ganske fornuftigt ordsprog, som har relevans når det kommer til din hud. Det handler ikke om, at man allerede skal bekymre sig om rynker, mens man er helt ung. Der skal man hellere nyde sin ungdom! Men du får et stort forespring, som vil komme dig til gode mange år senere, hvis du langsomt begynder at forebygge rynker, furer og løs hud i 30+ års alderen.

Du opnår, alt andet lige, et langt bedre resultat med disse behandlinger hvis du er 50 år, og har plejet din hud løbende, end hvis du ikke har. Så det er vigtigt, at have realistiske forventninger til det resultat du kan opnå, baseret på din tidligere pleje af huden.

Du ønskes en forsat rigtig dejlig dag!

Christina,

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser