På en skala fra 1-10: Hvor sommerklar føler du dig? - Cosmo Laser

På en skala fra 1-10: Hvor sommerklar føler du dig?

På en skala fra 1-10: Hvor sommerklar føler du dig?

 

Hvad tror du gennemsnittet er på landsplan?

 

Og hvad defineres egentligt ved “sommerklar”?

 

Jeg synes, det er et utroligt spændende emne! Og hvis du er enig, så læs videre og lad mig dele mine tanker med dig.

Mit syn har ændret sig med årene

 

Jeg har altid forbundet det, at være sommerklar, med en slank og veltrænet krop. Man skulle spise sundt og sørge for at dyrke motion mindst 3 gange om ugen i månederne op til sommerens begyndelse.

 

Disse sunde vaner er jeg stadig (stor) tilhænger af. Jeg mener faktisk, at man burde leve sådan hele året.

 

Dog, i takt med at jeg er blevet ældre, er mit syn, på hvad en sommerkrop er, faktisk blevet bredere.

Det handler ikke kun om, hvordan du har det med din krop

 

… men i høj grad om hvordan du har det i din krop. Det har taget mig nogle år at finde frem til, men det har jeg fundet ud af er kernen til at have det godt med sig selv.

 

Og jeg er kun blevet bekræftet i dette, efter at have mødt så mange forskellige kunder i klinikken på Ny Vestergade 1 i København, hvor jeg er tilknyttet.

 

Og jeg er kun blevet bekræftet i dette, efter at have mødt så mange forskellige kunder i klinikken på Ny Vestergade 1 i København, hvor jeg er tilknyttet.

 

vela-shape-kvinde-krop

 

De kommer til behandling hos mig i VelaShape III, og fortæller mig omkring de områder på deres kroppe, de er kede af. Og at de ønsker at føle sig “tilpas i egen krop”.

 

Og det er faktisk en fællesnævner for alle de kosmetiske behandlinger, vi udfører hos Cosmo Laser: At de netop hjælper vores kunder til at føle sig tilpas i egen krop (igen).

Tallene er højere, end du tror

 

Jeg har ikke lige lavet en survey på, hvor mange der føler sig sommerklar i år. Men jeg ved at tallet er i den lave ende af skalaen, udfra de mange mennesker, jeg dagligt behandler og konsulterer. Og det har ikke hjulpet med en masse lange perioder med komplet lockdown af fitnesscentrene og ekstra tid derhjemme.

 

Så hvis du føler dig en smule ubekvem i dit sommertøj, så er du bestemt ikke den eneste!

Book en gratis konsultation i VelaShape III

 

Hvis du ønsker at vide lidt mere omkring, hvordan VelaShape III kan hjælpe dig med at føle dig bedre tilpas i din 2021 sommerkrop - book din gratis konsultation idag.

 

Til din konsultation, vil du få en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker, omkring hvordan behandlingen kan hjælpe dig på vej til en krop, du føler dig (endnu) bedre tilpas i. 🙂

  

Ha’ en dejlig dag,

 

Mishall

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser - København

Mishall_kosmetisk-sygeplejerske

PS. Lige nu kan du spare 25 % på VelaShape lige her.