Hudopstrammende effekt med Skinkò e behandling

Hos Cosmo Laser udfører vi den hudopstrammende injektionsbehandling Skinkò e, som er en steril injicerbar gelé, der består af samme type hyaluronsyre, der allerede findes naturligt i vores bindevæv samt saltvand.

Skinkò e er et hyaluronsyreprodukt med 50 vitaminer, mineraler og aminosyrer, der giver en opstrammende effekt i huden samt reducerer mørke pletter ved at mindske pigmentet.

En behandling med Skinkò e kan laves både i øjenområdet, underansigt, øvre ansigt og på hænderne.

Hvad gør behandlingen for min hud?

Skinkò e er for dig, som gerne vil have et friskere udseende, f.eks. omkring øjnene, da behandlingen mindsker mørke rander under øjenene. Da Skinkò e reducerer den mørke pigmentering i huden, kan behandlingen også være relevant, hvis du ønsker en lysere og mere jævn hudtone på hænderne i underansigtet eller på øvre ansigt.

Uanset om du ønsker at få en mere opstrammet hud eller vil have reduceret mørk pigmentering i huden, er Skinkò e en ideel behandling, da den forbedrer hudforyngende vævsprocesser. Derudover stimuleres vævet til at generere nye hudceller, der sammen skaber en opstramning af bindevævet.

Under behandlingen injiceres 2-5 ml. pr. område. Vi anbefaler et kurforløb med 3 Skinkò e behandlinger med ca. to ugers mellemrum. Efter de tre behandlinger vil du kunne se en tydelig forskel på din hud, der vil blive meget mere frisk og fast at se på. For at vedligeholde dit resultat anbefales det, at du efterfølgende får en opfølgende behandling hver 6-8. måned.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

Vi er hos Cosmo Laser generelt ret glad for at kombinere forskellige behandlinger med hinanden, da det som oftest giver det bedste resultat.

Du kan blandt andet supplere Skinkò e med Hudforyngende behandlinger og Profhilo. Skinkò e er blandt andet rigtig god til hudopstrammelse omkring øjenområdet, som kan være vanskeligt at behandle på andre måder, derfor er den et rigtig godt supplement til andre hudopstrammende behandlinger også.

Er du i tvivl om, hvilken type hudopstramning, der passer til dig, så book en gratis konsultation og hør mere.

COSMO SET HOS

eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.
eurowoman
femina
go'aften live
ekstra bladet
jyllands-posten
nord magasinet
radio4
kosmopol
costume
finans
politiken
alt.

Bliv klogere på behandlingen

Før Din Behandling

Expand FAQ

Ved konsultationen vil sygeplejersken foretage en faglig vurdering af de behandlingskrævende områder og vil i samarbejde med dig udarbejde en behandlingsplan.

Undgå at tage blodfortyndende præparater såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i fire dage før behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger i behandlingsområdet.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid. Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger.

Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen.
Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

Under Din Behandling

Expand FAQ

Behandlingsplanen gennemgås, hvorefter huden rengøres og desinficeres, og behandlingsområdet identificeres. Behandlingen foretages ved, at Skinkó e injiceres i de områder, som er aftalt. For de fleste er behandlingen ikke smertefuld, men der vil normalvis være let til moderat smerte forbundet med selve indstikket.

Efter din behandling

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan Skinkó e identificeres som mindre hævelser i behandlingsområdet. Der kan forekomme let rødme og ømhed i behandlingsområdet. Der vil i nogle tilfælde kunne ses begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt, og skyldes let blodudtrædning i vævet som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen er der i behandlingsområdet risiko for infektion. Det er derfor vigtigt at undgå berøring af det behandlede område samt påføring af make-up og cremer i mindst 4 timer. Undlad ligeledes hårde fysiske anstrengelser i 2-3 dage og sauna og solarium i mindst 2 uger, da det hudopstrammende produkt kan forbrændes hurtigere under kraftig varme de første uger efter behandling. Undgå at tage blodfortyndende præparater, såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i 2 dage efter behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Der går op til 2 uger, før der ses en synlig effekt i behandlingsområdet. Grundet cellernes processer og cyklus, vil det endelige resultat først kunne ses og mærkes efter 4-6 mdr.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Skinkó e her >>

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se alle vores priser på Skinkò e her

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Kurforløb med tre behandlinger 5.000 kr. 3.750 kr.
En behandling 2.000 kr. 1.500 kr.
Vedligeholdende / opfølgende behandling efter 6-8 måneder 1.500 kr. 1.125 kr.