Glatte baglår til sommer? Så læs dette… - Cosmo Laser

Glatte baglår til sommer? Så læs dette…

Appelsinhud kan udjævnes

 

Og vi kan hjælpe dig!

 

 

Udvælger du (også) hver morgen dit tøj, så det skjuler dine bulede baglår? Eller i hvert fald ikke fremhæver dem?

 

 

Det er du ikke alene om! Faktisk døjer 85% af alle kvinder med appelsinhud ifølge Melbourne University.

 

 

Læs videre og bliv klogere på hvordan du kan komme appelsinhud til livs. Og får friheden tilbage til at vælge det tøj, DU har lyst til at have på!

 

Appelsinhud skyldes ikke (altid) overvægt

Appelsinhud er nemlig ikke lige nemt at slippe af med, når først det er der. For ikke al appelsinhud kan reduceres gennem en sund kost og supplerende træning.

Og selvom de fleste tror det, så skyldes appelsinhud ikke kun overvægt, men rammer i høj grad også slanke kroppe.

3 typer appelsinhud

Der findes tre forskellige former for appelsinhud.

Adipose cellulite er den mest udbredte form, og den de fleste kender til. Denne type for appelsinhud er blød og kan oftest reduceres med mere motion og træning i hverdagen.

Fibrotisk cellulite er hård og kan opstå allerede i teenage-alderen. Denne form er lidt sværere at komme af med på egen hånd, da den ligger dybere under vævet.

Ødematøs Cellulite er ikke nær så udbredt som de to ovenstående former og forekommer på grund af et dårligt blodomløb. Eller ophopning af væske i hudens væv.

Så hvis du nogensinde har undret dig over hvorfor noget appelsinhud nemt forsvinder og andet stædigt hænger ved, er du nu blevet en del klogere. 😉

Dokumenteret virkning: VelaShape laserbehandling

Heldigvis er der en løsning, hvis du døjer med for appelsinhud, der ikke kan trænes væk, og det generer dig.

Hos Cosmo Laser behandler vi appelsinhud med VelaShape – en effektiv laserbehandling til kroppen, som virker ved at opvarme hudvævet. Dette aktiverer nemlig kollagendannelsen og øger din forbrænding i det behandlede område.

Mange oplever allerede en forbedring efter den første behandling. Dog kræver det typisk 3-6 behandlinger til pr. område, før der er evidens på resultatet.

Book en gratis konsultation

Hvis du går og er ked af et område på din krop, som du ikke har kunnet forbedre selv – enten ved hjælp af den rette kost eller træning – så   book en gratis konsultation i VelaShape og lad os få en snak.

Du kan også vælge at booke tid hos en af mine andre dygtige kollegaer. Vi er alle specialiserede i behandlingen og din konsultation er altid helt uforpligtende.

Ha’ en dejlig dag!

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser