Er du klar til at hoppe i sommertøjet? - Cosmo Laser

Er du klar til at hoppe i sommertøjet?

Er du klar til at hoppe i sommertøjet?

Eller går du en smule i panik. Hvér sommer?

Hvis sidstnævnte er noget, du kan nikke genkendende til, så er du ikke den eneste! (… Især ikke denne sommer efter mange ugers lock-down…)

Heldigvis er der hjælp at hente – så du kan glæde dig over temperaturen igen stiger og det dejlige sommervejr er lige rundt om hjørnet!

Men inden jeg præsenterer dig for “hjælpe-pakken”, vil jeg gerne lige tale lidt om noget vigtigt …

Kropspositivitet og usikkerhed

Mange kvinder (og nogle mænd) er usikre omkring deres krop. Dog har dette i mange år ikke rigtig været noget, der blev talt åbent om. Det har heldigvis ændret sig en del de sidste 2-3 år især.

 

I dag er der kommet meget større fokus på kropspositivisme, og der er dukket flere forbilleder op med former og appelsinhud og der bliver sågar delt uredigerede billeder på de sociale medier.

 

Det er FAN-TAS-TISK!

Men… dette har også været lidt medvirkende til, at mange nu føler MERE skam i forbindelse med at være usikker omkring sin krop. (Ja, det skal jo ikke være nemt, altså.)

VelaShape III - Appelsinhud

Vejen til godt velvære

Jeg mener, at et godt velvære er personligt og meget individuelt. Hos Cosmo er vores kunder alle forskellige – alle med vidt forskellige behov.

Én ting har de dog tilfælles: Ønsket om et godt velvære og at have det godt i egen krop.

En del mennesker døjer med ting ved deres krop eller udseende, som de ikke er så glade for, og som i lange perioder har generet dem. Ofte går disse ting desværre ind og påvirker humøret (og hverdagen) på negativ vis.

Sådan kommer du i sommerhumør. Denne sommer!

Og glæder dig til at hoppe i sommertøjet.

Hos Cosmo er vi virkelig glade for at kunne fjerne nogle af de gener, der (ofte) fylder i dagligdagen hos vores kunder.

Den omtalte VelaShape III laserbehandling til kroppen har i noget tid været utrolig populær. Og årsagen er at behandlingen både er effektiv og skånsom.

Hvordan virker VelaShape III?

VelaShape III virker således, at den krymper genstridige fedtceller og udjævner cellulitis (altså det de fleste kender som “appelsinhud”). Formålet med behandlingen er simpelthen at opnå en mere udjævnet form, samt glattere og fastere hud.

VelaShape III kan udføres på hele kroppen

De populæreste områder er dog mave, baller og lår. Men behandlingen udføres bl.a. også på “mormor-arme”, over knæ og hage.

Det kræver typisk mellem 3-6 behandlinger med 14 dages mellemrum (samt en sund livstil), for at opnå et optimalt resultat, al afhængigt af udgangspunkt og behov.

De fleste kan mærke en forskel allerede efter første behandling i form af en øget fasthed og glattere hud.

Book en gratis konsultation i dag

Book en gratis konsultation i VelaShape III hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og hør hvordan behandlingen også kan hjælpe dig på vej til øget velvære (og en lidt sjovere sommer).

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe ind til os på  tlf. 35394400  eller ved at besvare denne mail.

 

Ha' en dejlig dag!

 

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser