Botox udskyder operation for øjenbrynsløft - Cosmo Laser

Botox udskyder operation for øjenbrynsløft

For et halvt år siden, var Trine på jagt efter en god ansigtskirurg. Hun havde længe været ked af sine tunge øjenbryn, og var kommet frem til, at øjenlågskirurgi ville løse problemet.

Men Trine fandt i stedet en anden løsning, som kunne udsætte en operation.

En af mine kollegaer talte nemlig med Trine, og foreslog hende at komme til en gratis konsultation hos en af vores speciallæger, for at se om øjenbrynsløft med en Botox behandling kunne være et billigt og knap så drastisk alternativ til en operation. Forleden dag var Trine her så for anden gang for at få lavet brynløft med Botox.

Måske har du også behov for et øjenbrynsløft med Botox?

Hvis du, ligesom Trine, vil have personlig vejledning om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til også at booke en gratis Botox konsultation hos en af vores speciallæger.

Botox er en yderst populær behandling, som ikke bare kan lave et øjenbrynsløft, men reducere mange forskelige former for rynker. De mest populære rynkebehandlinger med Botox udover brynløft er:

Hos Cosmo Laser får du et trygt og sikkert behandlingsforløb! Ifølge reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed giver vi dig 48 timers betænkningstid. Det betyder, at du tidligst kan få udført din Botox-behandling 48 timer efter din konsultation.

Øjenbrynsløft med Botox før & efter billeder

Brug for hjælp til et Botox øjenbrynsløft?

Du er velkommen til at booke en gratis konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker her.

De bedste hilsner

Kamilla

Faglig chef

Cosmo LaserPS. Som MyCosmo (familie)medlem sparer du 25% på Botox. Året rundt - når det passer dig. Bliv en del af familien i dag lige her!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.