Botox til mænd - Er behandlingen for alle? - Cosmo Laser

Botox til mænd - Er behandlingen for alle?

"Botox mænd" - Er du mand nok?

Er svaret ja, så er du måske allerede kunde hos os.

Hvis ikke, så kan det være, at jeg kan inspirere dig lidt i dag. For i dag skal du nemlig møde Michael og Peder, som begge får udført Botox behandlinger hos Cosmo Laser.

Og de står frem og fortæller, hvorfor Botox til mænd ikke bør være tabu, hvorfor de har valgt at få behandlingen. Og endnu vigtigere: Hvilken indflydelse, det har haft i deres dag til dag liv.

Først skal du møde Peder...

“Min lille søn spurgte, om jeg var sur”

Peder er en flot, travl mand, der til daglig arbejder med tal. Han er i noget tid kommet hos Cosmo, for at få Botox i sine bekymringsrynker (de der linjer mellem brynene, især mange mænd får nogle dybe af).

“Jeg synes ikke, der er noget i vejen med, at mænd også ønsker at se friskere og gladere ud,” fortæller han, og fortsætter; “jeg ved, jeg trænger til en opfriskning, når min lille søn fortæller mig, at jeg ser sur ud igen.”

“Når jeg har fået Botox, føler jeg at jeg fremstår mere glad, imødekommende og frisk. Præcis som jeg føler mig indvendigt. Og bliver jeg spurgt om det, fortæller jeg åbent andre, at jeg får Botox. Det synes jeg, ikke bør være noget tabu.”

Akkurat som Peder siger, skal det ikke været et tabu at få lavet Botox som mand. Læs med i vores guide og få de 5 virkninger om Botox du absolut skal kende til.

Michael var skeptisk i mange år

Mød Michael, som til daglig arbejder som Retail & Education manager. Michaels ansigtsmuskler er af den mere kraftige type, og det har betydet, at han i mange år døjede med ret dybe rynker i panden og mellem brynene. Hvilket resulterede i, at han altid så meget trættere og ældre ud, end han egentligt var.

Men til trods for denne følelse, tog det ham mange år, før Michael besluttede sig for at få gjort noget ved det. Han var især bange for, om det kom til at se for kunstigt ud.

“I dag er jeg vildt glad for at have gjort det. Det er især dejligt at blive mødt af folk, der fortæller mig, at jeg ser yngre og friskere ud, og spørger om jeg har holdt ferie. Jeg elsker det naturlige resultat og alle bliver altid så chokerede, når jeg afslører hemmeligheden bag mit veludhvilede udseende,” siger han med et tilfreds smil på læberne.

Botox til mænd - Du kan også få alle fordelene

Gør ligesom Peder og Michael - Få en Botox behandling og få følgende fordele:

  • Du får reduceret dine rynker
  • Du kommer til at se friskere og gladere ud
  • Du bliver den bedste udgave af dig selv

Det kan dog være en svær beslutning at tage, om man skal starte en Botox behandling, men fortvivl ikke, vi hjælper dig med rådgivning til en gratis konsulation.

Er du mand nok til Botox? - Så book en gratis konsultation

Vil du gerne høre mere omkring Botox til mænd? Og hvordan det kan bringe et friskere og mere veludhvilet udseende frem i dig? Så book en gratis konsultation og bliv klogere på dine muligheder med Botox.

Her vil du få en (helt uforpligtende) snak med vores klinikansvarlige læge omkring Botox. Bemærk at du
ifølge reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed. har 48 timers betænkningstid efter din konsultation i Botox.

Ha’ det dejligt!

Bedste hilsner,

Kamilla,
Klinikchef
Cosmo Laser

PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt? Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.